pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ آره دزدی تو روز روشن حال میده هاولی من نمیشنوم اما هیچ دزدی ای مثل اون 500 تومان نمیشه اصل من هستم که میشنوم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شقی تو نمیونی امید اینجا دنباله چیه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ شقی تو نمیونی امید اینجا دنباله چیه این جن انجمنه همه جا هست تو همه تالار ها 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ این جن انجمنه همه جا هست تو همه تالار ها میگم مادر بزرگم تنهاس بندازیمش به امید؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ میگم مادر بزرگم تنهاسبندازیمش به امید؟ ها خوبه ها به مامان بزرگت بگو برو اتو شویی بعد بیاد زن امید بشه 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بچه ها شما آهنگ و میشنوید؟ فردا مخابرات :icon_pf (34): شنبه سیگنال دوشنبه الکترونیک لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ بچه ها شما آهنگ و میشنوید؟ من میشنوم :hapydancsmil: این جن انجمنه همه جا هست تو همه تالار ها میگم مادر بزرگم تنهاسبندازیمش به امید؟ مادربزرگت حیفه ها، دلت میاد بدبختش کنی لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ مادربزرگت حیفه ها، دلت میاد بدبختش کنی ینی خیلی ترازش بالاست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ینی خیلی ترازش بالاست چی شد؟ میخوای واسه خودت جورش کنم؟ لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ چی شد؟ میخوای واسه خودت جورش کنم؟ اخه گفتی بدبختش نکن :wow: نه مرسی :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ ها خوبه هابه مامان بزرگت بگو برو اتو شویی بعد بیاد زن امید بشه بابا از نپر هیکلی از من بهتره من موندم 6 تا بچه بدنیا اورده چرا باز رو فرمه من میشنوم :hapydancsmil: مادربزرگت حیفه ها، دلت میاد بدبختش کنی نه بهم میان چی شد؟ میخوای واسه خودت جورش کنم؟ نه نه اینا تعصبی هستن مادر بزرگم بدبخت میشهبیچاره ارزو داره دکلته بپوشه عروسیش این رحمان نمیزاره لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ هر جا مینا هست بحث عروسی هست بالاخره یکی و به یکی وصل میکنه این 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ نه بهم میان نه نه اینا تعصبی هستن مادر بزرگم بدبخت میشهبیچاره ارزو داره دکلته بپوشه عروسیش این رحمان نمیزاره اوووووووووووو, آمار تعصبی بودنش رو هم داری باشه؛ همون پسر ایرونیو بده بهش؛ بگو هر جور دلش خواست میتونه لباس بپوشه؛ من رحمانو میدم به مادربزرگه خودم؛ از مردای متعصب خوشش میاد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ [quote هر جا مینا هست بحث عروسی هست بالاخره یکی و به یکی وصل میکنه این ما برای وصل کردن امدیم نه برای فصل کرد امدیم نگرانه مادربزرگمم اخه اوووووووووووو, آمار تعصبی بودنش رو هم داری باشه؛ همون پسر ایرونیو بده بهش؛ بگو هر جور دلش خواست میتونه لباس بپوشه؛ من رحمانو میدم به مادربزرگه خودم؛ از مردای متعصب خوشش میاد بده همین امید خوبه چاخم هست اون یکی شوهرش لاغر بود بزار این یکی چاخ باشه تنوع خوبه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ هر جا مینا هست بحث عروسی هست بالاخره یکی و به یکی وصل میکنه این دقیقا ؛ همش به فکر شوهر دادنو ازدواجه لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دقیقا ؛ همش به فکر شوهر دادنو ازدواجه دلش شوهر میخواد روش نمیشه بگه از مسیر های غیر مستقیم میره جلو [quote ما برای وصل کردن امدیم نه برای فصل کرد امدیم نگرانه مادربزرگمم اخه بده همین امید خوبه چاخم هست اون یکی شوهرش لاغر بود بزار این یکی چاخ باشه تنوع خوبه نکنه مادر بزرگتو انداختی جلو واسه امید که ما بگیم نه خودت بهتری خودتو بدیم به امید اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنم له و په شی ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دلش شوهر میخواد روش نمیشه بگهاز مسیر های غیر مستقیم میره جلو یه مثَل رشتی داریم که میگه؛ براره زن خواستی ؛گوفتی خواخوره مرد نخوایی؟ یعنی داداشه زن میخواست به خواهرش میگفت شوهر نمیخوای؛ حکایته مینایه لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ یه مثَل رشتی داریم که میگه؛ براره زن خواستی ؛گوفتی خواخوره مرد نخوایی؟ یعنی داداشه زن میخواست به خواهرش میگفت شوهر نمیخوای؛ حکایته مینایه اره واقعا عمق فاجعه رو بیان کرد این ضرب المثله مینا سر بیابون گذاشتی نه ؟ هر جا بری پیدات میکنم ( من چی کاره ام خودم؟ الان سوالتون اینه ؟ ) مینا بیا بگو قبلا قولتو جای دیگه دادیم انقدر با ابروی من بازی نکن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دلش شوهر میخواد روش نمیشه بگهاز مسیر های غیر مستقیم میره جلو نکنه مادر بزرگتو انداختی جلو واسه امید که ما بگیم نه خودت بهتری خودتو بدیم به امید اره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزنم له و په شی ؟ اولا من خودم شوبر دارم تو که میدونیبعد اومد میگم چی کردی نزاشتی بچم بیاد خونتون با کاغذای خونتون بازی کنه اینم که اینطوریاونموقع یادت میارم حرفاتو اره واقعا عمق فاجعه رو بیان کرد این ضرب المثله مینا سر بیابون گذاشتی نه ؟ هر جا بری پیدات میکنم ( من چی کاره ام خودم؟ الان سوالتون اینه ؟ ) مینا بیا بگو قبلا قولتو جای دیگه دادیم انقدر با ابروی من بازی نکن یعنی من دیدمت تیکه تیکه ات میکنمفقط بزار ببینمت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده