amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ :sigh::sigh::sigh: ملت شکست عشقی می خورن ما هم شکست درسی خوردیم شکست درسی قابل جبرانه ، ولی شکست عشقی رو نمیشه جبران کرد، اگر هم بشه به سختی........ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چرا جوُ معنوي ميكنيد آدم غصش ميگيره 3 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چرا جوُ معنوي ميكنيد آدم غصش ميگيره جو معنوی نشد که، عاطفی شد، عشقولانه................ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ساعت 2:30 بامِداد است سميرا از 19 هم پشته سره هم امتحان دارد و اين در حالي است كه لاي جزوه هاي خود را باز نكرده است سميرا به احتمال 80%بيوشيمي خود را اين ترم مي افتد البته اگر حالا ميكروب و سلولي را فاكتور بياييم :45645: حال يك نفر بگويد در انجمني كه پرنده در آن پر نميزند سميرا چه ميكند ؟ و زمان ميگذرد و سميرا همچنان درگير است ... ما رفتيم بخوابيم تصميم گرفتيم ديگر تا آخر امتحانات نياييم :smiley (18): بلكه كمي بتوانيم اينگونه بخوانيم رفقا تا اطلاع ثانوي بدرود كاري داشتيد خصوصي بديد بعدا ميام ميخونم اي خداااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مثلا منم دارم درس میخونم و تصمیم گرفتم انجمن کمتر بیام لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ مثلا منم دارم درس میخونم و تصمیم گرفتم انجمن کمتر بیام منم همینطور 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ :sigh::sigh::sigh: ملت شکست عشقی می خورن ما هم شکست درسی خوردیم ما چی بگیم که جفتشو خوردیم اما باز محکم وایسادیم شکست درسی قابل جبرانه ، ولی شکست عشقی رو نمیشه جبران کرد، اگر هم بشه به سختی........ زمان مرهم همه چیسوسول بازی در نیارید من همیشه با افتخار تعریف میکنم من شکست عشقی خوردم اما یه قطره هم اشک نریختم :icon_razz: دیگه عاشق شدن دل بریدن فایده نداره 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ امین نپتون باز اخراج شد که امین بهترین دوست مجازیمه 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ امین نپتون باز اخراج شد که امین نپو بودا امین چرا انقدر حرص میخوره سر چیزای بی خودی من خودمم قاطیم اما نه دیگه در حد امین 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ امین نپو بودا امین چرا انقدر حرص میخوره سر چیزای بی خودی من خودمم قاطیم اما نه دیگه در حد امین من میگم امین نپتون بگو باشه :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من میگم امین نپتون بگو باشه :vahidrk: اقا جان تو که برق خوندی که معنی نپو رو میدونی امین نپو انقد صداش کن حالا تا گوشاش بزنگه تو کتاب معارف خریدی خوندی یا نه ؟ 5 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ما چی بگیم که جفتشو خوردیم اما باز محکم وایسادیم زمان مرهم همه چیسوسول بازی در نیارید من همیشه با افتخار تعریف میکنم من شکست عشقی خوردم اما یه قطره هم اشک نریختم :icon_razz: دیگه عاشق شدن دل بریدن فایده نداره مینا تو همیشه باعث افتخاری خواهر 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ امین چرا اخراج شد؟؟؟؟ کاش منم اخراج میشدم میرفتم با خیال راحت به درسم میرسیدم ... انجمن یه جوری شده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ کاش منم اخراج میشدم میرفتم با خیال راحت به درسم میرسیدم ... انجمن یه جوری شده بیا با هم دعوا کنیم , بعد مارو اخراج کنن؛ بشینیم راحت درس بخونیم؛ موافقی؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من فعلا دارم توهینای بقیه بچه ها رو تحمل میکنم ،دیگه به دعوا با تو نمیکشم ونوسی یکی پ خ میده تهدید میکنه، یکی میاد تو مسنجر فحش میده .... چه خبرههههه:w58::w58::w58::w58: تو رو دیگه اخراج نکنن که بدجور بی داداش میشیم؛ اون از امین و .... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ چه خبرههههه:w58::w58::w58::w58: تو رو دیگه اخراج نکنن که بدجور بی داداش میشیم؛ اون از امین و .... نمیدونم والا.... خسته شدم دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده