amir15523 289 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 :sigh::sigh::sigh: ملت شکست عشقی می خورن ما هم شکست درسی خوردیم شکست درسی قابل جبرانه ، ولی شکست عشقی رو نمیشه جبران کرد، اگر هم بشه به سختی........ 2
amir15523 289 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 چرا جوُ معنوي ميكنيد آدم غصش ميگيره جو معنوی نشد که، عاطفی شد، عشقولانه................ 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 ساعت 2:30 بامِداد است سميرا از 19 هم پشته سره هم امتحان دارد و اين در حالي است كه لاي جزوه هاي خود را باز نكرده است سميرا به احتمال 80%بيوشيمي خود را اين ترم مي افتد البته اگر حالا ميكروب و سلولي را فاكتور بياييم :45645: حال يك نفر بگويد در انجمني كه پرنده در آن پر نميزند سميرا چه ميكند ؟ و زمان ميگذرد و سميرا همچنان درگير است ... ما رفتيم بخوابيم تصميم گرفتيم ديگر تا آخر امتحانات نياييم :smiley (18): بلكه كمي بتوانيم اينگونه بخوانيم رفقا تا اطلاع ثانوي بدرود كاري داشتيد خصوصي بديد بعدا ميام ميخونم اي خداااااااااااااا 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 فروردین، 2012 مثلا منم دارم درس میخونم و تصمیم گرفتم انجمن کمتر بیام
Artaria 13629 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 مثلا منم دارم درس میخونم و تصمیم گرفتم انجمن کمتر بیام منم همینطور 2
VINA 31339 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 :sigh::sigh::sigh: ملت شکست عشقی می خورن ما هم شکست درسی خوردیم ما چی بگیم که جفتشو خوردیم اما باز محکم وایسادیم شکست درسی قابل جبرانه ، ولی شکست عشقی رو نمیشه جبران کرد، اگر هم بشه به سختی........ زمان مرهم همه چیسوسول بازی در نیارید من همیشه با افتخار تعریف میکنم من شکست عشقی خوردم اما یه قطره هم اشک نریختم :icon_razz: دیگه عاشق شدن دل بریدن فایده نداره 3
hilda 13377 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 امین نپتون باز اخراج شد که امین نپو بودا امین چرا انقدر حرص میخوره سر چیزای بی خودی من خودمم قاطیم اما نه دیگه در حد امین 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 امین نپو بودا امین چرا انقدر حرص میخوره سر چیزای بی خودی من خودمم قاطیم اما نه دیگه در حد امین من میگم امین نپتون بگو باشه :vahidrk: 3
hilda 13377 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 من میگم امین نپتون بگو باشه :vahidrk: اقا جان تو که برق خوندی که معنی نپو رو میدونی امین نپو انقد صداش کن حالا تا گوشاش بزنگه تو کتاب معارف خریدی خوندی یا نه ؟ 5
hilda 13377 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 ما چی بگیم که جفتشو خوردیم اما باز محکم وایسادیم زمان مرهم همه چیسوسول بازی در نیارید من همیشه با افتخار تعریف میکنم من شکست عشقی خوردم اما یه قطره هم اشک نریختم :icon_razz: دیگه عاشق شدن دل بریدن فایده نداره مینا تو همیشه باعث افتخاری خواهر 4
Artaria 13629 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 امین چرا اخراج شد؟؟؟؟ کاش منم اخراج میشدم میرفتم با خیال راحت به درسم میرسیدم ... انجمن یه جوری شده 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 فروردین، 2012 کاش منم اخراج میشدم میرفتم با خیال راحت به درسم میرسیدم ... انجمن یه جوری شده بیا با هم دعوا کنیم , بعد مارو اخراج کنن؛ بشینیم راحت درس بخونیم؛ موافقی؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 فروردین، 2012 من فعلا دارم توهینای بقیه بچه ها رو تحمل میکنم ،دیگه به دعوا با تو نمیکشم ونوسی یکی پ خ میده تهدید میکنه، یکی میاد تو مسنجر فحش میده .... چه خبرههههه:w58::w58::w58::w58: تو رو دیگه اخراج نکنن که بدجور بی داداش میشیم؛ اون از امین و ....
Artaria 13629 ارسال شده در 6 فروردین، 2012 چه خبرههههه:w58::w58::w58::w58: تو رو دیگه اخراج نکنن که بدجور بی داداش میشیم؛ اون از امین و .... نمیدونم والا.... خسته شدم دیگه 1
ارسالهای توصیه شده