* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 ونوس بترکی مردم از خنده این شکلکا خیلی با مزه ان خوشگیله نوم جدیدم ؟ آره قشنگه؛ بهرام هم خوب بودا اون دنباله های که داشت خوب نبود
Artaria 13629 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 آره قشنگه؛ بهرام هم خوب بودا اون دنباله های که داشت خوب نبود اون دنباله هاکار من نبود ... مث یه ستاره دنباله دار بود اسمم هرجا میرفتم دنبالم میومد 1
Artaria 13629 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 من برم دانشگام دیر شد ... الان دکتر امینی میاد میگه تا سناتور نیاد من درس نمیدم فهلا خداحافظیون 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 اون دنباله هاکار من نبود ... مث یه ستاره دنباله دار بود اسمم هرجا میرفتم دنبالم میومد حالا چرا یهو جدا شدن ؟:persiana__hahaha:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 من برم دانشگام دیر شد ... الان دکتر امینی میاد میگه تا سناتور نیاد من درس نمیدم فهلا خداحافظیون من مَره قوربان
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 هنوز خبری نیست؛ پشت سرم حرف در نیارید فک کنم نامحرما رفتنا :ws28: عهههههههههه بهرام نامشو عوض کرد به سناتور سمیرا تو نومتو عوض نکنیا, راپونزل قشنگ تره :vahidrk: آره بهرام ديشب نومشو عوض كرد تو از كجا ميدوني من ميخوام ناممو عوض كنماي ناقلا رفته بودي فوجولي منم ميخوام عوض كنم چون هم خسته شدم هم اينكه اين اسم يه اسمه ايراني نيست منتها بين 4 تا اسم گير كردم نميدونم كدومو بذارم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 :ws28: آره بهرام ديشب نومشو عوض كرد تو از كجا ميدوني من ميخوام ناممو عوض كنماي ناقلا رفته بودي فوجولي منم ميخوام عوض كنم چون هم خسته شدم هم اينكه اين اسم يه اسمه ايراني نيست منتها بين 4 تا اسم گير كردم نميدونم كدومو بذارم آره؛ فوجولی کردم اما به راپونزل عادت کرده بودیما؛ قشنگه؛ حالا اون نومای بقیه اصیلن؟؟؟؟ نکنه از اطرافیانه کوروشن ؟
Artaria 13629 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 حالا چرا یهو جدا شدن ؟:persiana__hahaha: همیشه این موقع از سال پیر میشه میفته ، دوباره در میاد من مَره قوربان تو منو قربان :ws28: آره بهرام ديشب نومشو عوض كرد تو از كجا ميدوني من ميخوام ناممو عوض كنماي ناقلا رفته بودي فوجولي منم ميخوام عوض كنم چون هم خسته شدم هم اينكه اين اسم يه اسمه ايراني نيست منتها بين 4 تا اسم گير كردم نميدونم كدومو بذارم بذار samira_last007 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 همیشه این موقع از سال پیر میشه میفته ، دوباره در میاد تو منو قربان
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 مرسییییییی شقایق جان, گیلکی میتونی بحرفی؟ :hapydancsmil:
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 شقایق جان, گیلکی میتونی بحرفی؟ :hapydancsmil: میتونم بنویسم ولی اگه بخوام بحرفم همه روده بر میشن ما از بچگی ساوه بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2012 میتونم بنویسم ولی اگه بخوام بحرفم همه روده بر میشن ما از بچگی ساوه بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عهههه چه باحال؛ ما هم که تو رشت بزرگ شدیم اگه بحرفیم که ..... اما خوب مینویسیم ؛ یه مدت همش اینجا گیلکی می حرفیدیم :hapydancsmil:
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 عهههه چه باحال؛ ما هم که تو رشت بزرگ شدیم اگه بحرفیم که ..... اما خوب مینویسیم ؛ یه مدت همش اینجا گیلکی می حرفیدیم :hapydancsmil: من مامیم همش با من گیلکی میحرفه ولی نمیتونم جوابش و بدم از بس که خنگم 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 سلام سلاممممممممممممم سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil: خوش اومدیییی 1
سـارا 20071 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil:خوش اومدیییی مرسی مرسیییییییییییییییییییی 1
ارسالهای توصیه شده