pesare irani 41807 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 موضوع چیه ؟ کی راپورت داده و...؟ پ ن پ نرخ ارز و دلار رو امضام خوشمل شده راحت میتونید ببنیدش
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 فروردین، 2012 پ ن پ نرخ ارز و دلار رو امضام خوشمل شده راحت میتونید ببنیدش آره ؛خوبه؛ به نظرم بهتره بذاری جا آواتارت؛ خوشم نمیاد از این کارت که آواتار ادمین رو برداشتی ؛خودت ابتکار به خرج بده اون آواتار روح سابق هم خیلی قشنگ بود
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 آره ؛خوبه؛ به نظرم بهتره بذاری جا آواتارت؛ خوشم نمیاد از این کارت که آواتار ادمین رو برداشتی ؛خودت ابتکار به خرج بده اون آواتار روح سابق هم خیلی قشنگ بود خوب این فلش هستش نمیشه بزارم اواتارم برا اواتارم هم یه فکری میکنم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 فروردین، 2012 خوب این فلش هستش نمیشه بزارم اواتارم برا اواتارم هم یه فکری میکنم زودتر یه فکری کن این که قشنگتره :
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 زودتر یه فکری کن این که قشنگتره : خوب من روح مهربون ام و ترسناک نیستم ک ه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 فروردین، 2012 خوب من روح مهربون ام و ترسناک نیستم ک ه بابا روح مهربوووووووووووون باشه؛ پس زودتر یه آواتار پیدا کن؛ با اون آواتار دیگه تو خونمون(تاپیکمون) رات نمیدما
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 بابا روح مهربوووووووووووون باشه؛ پس زودتر یه آواتار پیدا کن؛ با اون آواتار دیگه تو خونمون(تاپیکمون) رات نمیدما حالا ما یه چیز گفتیم ا ا ا ا ا ا خوب خودم که بلد نیستم باید به مردم رشوه بدم تا برام درست کنن 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 فروردین، 2012 موقع امتحانا بیشتر از قبل میام انجمن :vahidrk: تو مگه درس نداری؟:vahidrk:
Artaria 13629 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 تو مگه درس نداری؟:vahidrk: چرا دارم خیلی زیاد، تو چطور؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 بچه ها من فارغ التحصیل شدم برید من براتون انجمن رو نگه میدارم کسی دست بهش نزنه 1
Artaria 13629 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 بچه ها من فارغ التحصیل شدم برید من براتون انجمن رو نگه میدارم کسی دست بهش نزنه ما بریم امید ؟ خیالمون راحت باشه ؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 برو عزیزم برو من هوا انجمن رو دارم نمیزارم کسی چپ نگاه کنه من که بیکار ام میشینم اینجا نگهبانی میدم 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 نمیشه که ، تنهایی میترسی خو، میمونم پیشت زحمت نکش من و این روح امضام میشینیم با هم میحرفیم نه حوصله مون سر میره نه میترسیم 1
Artaria 13629 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 زحمت نکش من و این روح امضام میشینیم با هم میحرفیم نه حوصله مون سر میره نه میترسیم میخواین تنها اینجا چیکار کنین ؟ ها ؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 فروردین، 2012 چرا دارم خیلی زیاد، تو چطور؟ :vahidrk: منم یه عاااالمه درس دارم؛ برو سر درست :vahidrk:
Artaria 13629 ارسال شده در 10 فروردین، 2012 منم یه عاااالمه درس دارم؛ برو سر درست :vahidrk: دست و دلم به درس نمیره چیکار داری بگو تا بگم :gnugghender: 1
ارسالهای توصیه شده