Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دلت خوشه بهرام جان شرکتی دیگه نمونده همه نابود شدن توی این دوماهههه هر چی شرکت بود به خاطر دلار فلج شدن درسته ولی دیگه کلا که نابود نشدن .. هرچی که مونده یه سری بهشون بزن ... شرکت های پیمانکاری .. مشاوره .... یا حتی اگه بتونی نقشه تاسیسات بکشی نو دفاتر مهندسی عمرانی هم میتونی کار کنی همین شرکت خودمون نقشه کش تاسیسات میخواد 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من ورتا رو پیشنهاد میکنم فعلا يك راي ورتامن خودم يوتاب حالا ببين بقيه چي ميگن.... 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من یه خورده ترکی و لری بلدم ولی شمالی بلد نیستم یه خورده به منم یاد بدید... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من یه خورده ترکی و لری بلدم ولی شمالی بلد نیستم یه خورده به منم یاد بدید... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا با من ترکی بحرف 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من یه خورده ترکی و لری بلدم ولی شمالی بلد نیستم یه خورده به منم یاد بدید... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 درود ما يه مدتي اينجا كلاس گيلكي گذاشه بوديم خيلي خوب بود ولي دانشجوها شهريه پرداخت نميكردن استاد پروازيمونم از انزلي داشت ميومد رشت وسط درياي خزر سقوط كرد :w821:اين شد كه ديگه كلاسا كنسل شد حالا اگه بخوايد و مشتاق باشيد بعد امتحانا بيايد به صورت خصوصي من و يا ونوس هستيم آموزش ميديم ولي اولش بايد تعيين سطح بديد:xbex7jmjnhtbacgrr3x 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تازه اگر شاگرد خوب هم باشی زنت هم میدن 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ تازه اگر شاگرد خوب هم باشی زنت هم میدن چند نفرو تا حالا زن داديم اينجا ؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ بیا با من ترکی بحرف امید الا وورارام که .... :vahidrk: درود ما يه مدتي اينجا كلاس گيلكي گذاشه بوديم خيلي خوب بود ولي دانشجوها شهريه پرداخت نميكردن استاد پروازيمونم از انزلي داشت ميومد رشت وسط درياي خزر سقوط كرد :w821:اين شد كه ديگه كلاسا كنسل شد حالا اگه بخوايد و مشتاق باشيد بعد امتحانا بيايد به صورت خصوصي من و يا ونوس هستيم آموزش ميديم ولي اولش بايد تعيين سطح بديد:xbex7jmjnhtbacgrr3x باشه میام انزلی ماهی سفیدم مهمون شما... تازه اگر شاگرد خوب هم باشی زنت هم میدن پس برم چمدونارو جمع و جور کنم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ یکی این دختر رو برگردونه به زبان فارسی بیا برگشتم ونوس بترکی مردم از خنده این شکلکا خیلی با مزه ان خوشگیله نوم جدیدم ؟ جون مینا گیلکیم فوله، ولی فقط اونجایی رو که قرمز کردمو فهمیدم متوجه منظور بقیه حرفات نشدم یادم رفتخودمم اونو اون لحظه از مامانم برسیدم نوشتم خودم بلد نبودم سلامممممممبرادر شوبرت مجرده هنوز فکر کنم پارسال محرم بود اومدیم ایشالا عید میای با امین میایم من یه خورده ترکی و لری بلدم ولی شمالی بلد نیستم یه خورده به منم یاد بدید... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا یادت بدم اول میگی سلام کر بلا تی سر خو بی سی بیا با من ترکی بحرف [/QUOTE] ره ترا کوشما امید الا وورارام که .... :vahidrk: باشه میام انزلی ماهی سفیدم مهمون شما... پس برم چمدونارو جمع و جور کنم... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 وایمن بعد محرم رفتم دانشگاه واسه دو تا دوستم ماهی سفید بردم ورشکسته شدمدوستم میگه مامانم نگه داشته واسه عید یکی دیگه گفت مینا مامانم گفتم شب جمعه درست نکنیم مهمونامون میان میخورن 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] بهرام ترجمشم میشه: ی گی؟ چی بوبوسته؟ ونوس مرغانه امرا ترا اشتیباه بیگیفته؟ره تو سناتوری باشگاهیی ؟؟ مرا مسخره کودی رانندگی بلد نبوم؟؟؟؟ ا میگم ونوس تورو با مرغا اشتباه گرفته که بالتو کنده ؟گفتم تو سناتو رباشگاهی؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ #222222] 823505][FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] بهرام ترجمشم میشه: ی گی؟ چی بوبوسته؟ ونوس مرغانه امرا ترا اشتیباه بیگیفته؟ره تو سناتوری باشگاهیی ؟؟ مرا مسخره کودی رانندگی بلد نبوم؟؟؟؟ ا میگم ونوس تورو با مرغا اشتباه گرفته که بالتو کنده ؟گفتم تو سناتو رباشگاهی؟ مینا تو چرا چن وقته حرفات مفهوم نیست، چی میگی؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ بیا برگشتم یادم رفتخودمم اونو اون لحظه از مامانم برسیدم نوشتم خودم بلد نبودم سلامممممممبرادر شوبرت مجرده هنوز ایشالا عید میای با امین میایم بیا یادت بدم اول میگی سلام کر بلا تی سر خو بی سی بیا با من ترکی بحرف [/QUOTE] ره ترا کوشما وایمن بعد محرم رفتم دانشگاه واسه دو تا دوستم ماهی سفید بردم ورشکسته شدمدوستم میگه مامانم نگه داشته واسه عید یکی دیگه گفت مینا مامانم گفتم شب جمعه درست نکنیم مهمونامون میان میخورن سلام کر؟ خب حداقل نشانه های حرکتیشو بذار راستی سرکارم نذاری یه فحشی چیزی باشه برم بگم آبروم بره... ماهی سفید الان چند اونجا؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ [چند وقت نیست از اول زندگیم جمله بندیم مشکل داشت میگم تو باشگاه مهندسانم یه سناتور داشتیم تو همونی؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ []بیا برگشتم یادم رفتخودمم اونو اون لحظه از مامانم برسیدم نوشتم خودم بلد نبودم سلامممممممبرادر شوبرت مجرده هنوز ایشالا عید میای با امین میایم بیا یادت بدم اول میگی سلام کر بلا تی سر خو بی سی سلام کر؟ خب حداقل نشانه های حرکتیشو بذار راستی سرکارم نذاری یه فحشی چیزی باشه برم بگم آبروم بره... ماهی سفید الان چند اونجا؟ SALAM KOR KHOBISI بلا تی سر یعنی بلام بخوره تو سرت باید بگی بلا می سر() نمیدونم من هر وقت میرم با داییم دریا اونجا سفارش میدیم با کشتی میرن میگیرن میارن من اونبار سه تا گرفتم 80 تومن اخه شماها اشبلشو نمیخورید که حروم میشه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ [چند وقت نیست از اول زندگیم جمله بندیم مشکل داشتمیگم تو باشگاه مهندسانم یه سناتور داشتیم تو همونی؟ اه اونجام سناتور هست ؟ چرا آی دی هام خز میشه همش نه بابا اونجام آی دیم bahram_first007 هست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ اه اونجام سناتور هست ؟ چرا آی دی هام خز میشه همش نه بابا اونجام آی دیم bahram_first007 هست نمیدونم سناتور بود سنابور بود اما همش میومد میگفت مینا گواهی نامه گرفتی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ من میرم کمی درس بخونم شاید چند روز نیومدم امشب شام دعوتیم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امضات منو کشته زنو بچت کجا بود اخه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ امضات منو کشته زنو بچت کجا بود اخه خوب ................................ بابا اهنگ نزارید شارز نداریم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده