* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 اسفند، 2011 همینجوری که بال ما رو میکنن و ما به زندگیمون ادامه میدیم کی بالتو کنده داداشی
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 خواهش میکنم قبلا هم میومدم وقتی RAPUNZEL هنوز ماهیگیر نشده بود . نیستش دیگه کجاست ؟؟ درود عليكم ما هستيمامتحانات شرو شده و بايد بخوانيم امتحاناش شروع شده،رفته درس بخونه ، به زودی شاد و خوشحال با کارنامه ای پر از 20 بر میگرده قربونت ايشالا خودتم بيست رديف ميكني كارنامه اعمالتو تو دسته راستت ميگيري ایشالا شوهر کنه بر گرده یه 20 هم ما بهش بدیم ایشااااااللللهههههههههههههههههه حالا خبریه مگه ؟چرا چیزی به من نگفت ، سمیرااااااااااااااااااااااااااا ، حالا همچین مسئله ای رو از آجیت پنهون میکنی :ydm47612zsesgift969!!! شوخی شوخی شوهرش دادی ورفت .. بپای هم پیر شن ایشالا :jawdrop: دست دست :hapydancsmil: میگم بریم تاپیکشو هم بزنیما :hapydancsmil: نه بیخیال تاپیک . فعلا تو باید شیرینیشو بدی . :w74: به من چه ؛خودش میاد شیرینی میده دیگه بعید نیست اقاشون دیگه اجازه نده بیاد اینجا .. یه سفر تا شمال در پیش است . آقا ؟!!زرششششششششك:179: هيچ آدمي روي زمين آقا نداره هركس در اين دنيا خودش بايد آقا و سروره خودش باشه مادر وضعه حمل نكرده كسي رو كه براي ما آقايي كنه :hrqr6zeqheyjho1f9mx بنابراين هيچ بني هندلي نميتواند ما را به آدم و نيامدن به جايي منع يا اجبار كند:banel_smiley_90: شما ها خجالت نميكشيد شما به چه حقی می خواین ننه ی منو شوهر بدین ؟ مادر جان من نميدونم چرا تا دو روز نميام اينا ميگردن واسه من... اين دفه سومشونه اگه دسته اينا بود .....حالا خوبه ننت فمنيسته وگرنه چي از ونوس بپرس لابد ثواب داره :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدو بدو عروسی دارییییییییییییییییییییییییییییییییییییم :4564::4564::w000: شوخی شوخی جدی شد ها ...... عروسی عروسی ......:hapydancsmil::hapydancsmil: :w330: نه نومودونم سمیرا موکوشودم :icon_pf (34): ونوس:167: يني مُكُشُمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :brodkavelarg:ولي تقصير تو نيست يني هر چي فتنست ازين هيملر بلند ميشه اصلا شيطونه نگا از صفحه 666 سر و كلش پيدا شد:ubhuekdv133q83a7yy7 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 اسفند، 2011 :th_running1:.............:th_running1:.......................................:th_running1:...............................................................:th_running1:.
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 بدو بدو مبارک بادا ایشاللله مبارک باداااااااااااااااااااااااااااااا 1
VINA 31339 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 پرچم هنوز بالاست چه خوب من گیلانی نیستم ولی گیلانی ها را دوست دارم . ( هیملر ره ) مت هم کردا رو دوست داریمشوخی شوخی جدی شد ها ...... عروسی عروسی ......:hapydancsmil::hapydancsmil::w330: شومااااا همینجوری که بال ما رو میکنن و ما به زندگیمون ادامه میدیم شما بال کسی رو نکنی کسی بال شما رو نمیکنه 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: کوچه تنگ بله عروس قشنگه بله دست به زلفاش نزنید مروارید بنده بله :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
Artaria 13629 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 مت هم کردا رو دوست داریم شومااااا شما بال کسی رو نکنی کسی بال شما رو نمیکنه کاش منم بلد بودم مث بعضی آدما مظلوم نمایی میکردم و خودمو مث یه فرشته جلوه می دادم ، ولی حیف .... کاش یه چیزاییرو یاد بگیریم تو زندگیمون خوش باشید 1
Saman_88 8062 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 مادر جان من نميدونم چرا تا دو روز نميام اينا ميگردن واسه من... اين دفه سومشونه اگه دسته اينا بود .....حالا خوبه ننت فمنيسته وگرنه چي :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: تو نمیدونی من به این کلمه حساسیت دارم ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: حالا مثلا فمنیستی نباید شوهر کنی ؟ اصلا کی گفته تو فمنیستی ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 چه با عجله هم اومده ورفته .. میگم دیگه اجازه بهش نمیدن حيف كه درس دارم بايد برم:th_running1: :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: تو نمیدونی من به این کلمه حساسیت دارم ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: حالا مثلا فمنیستی نباید شوهر کنی ؟ اصلا کی گفته تو فمنیستی ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: :vahidrk:اينو زدم واسه اينكه جلوي مادرت درشتي نكني:vahidrk:اينيكي هم زدم واسه من قيافه نگيري اينجور():vahidrk:اينيكي هم زدم كه ادب بشي دفه ديگه نبينم ازين كارا... اينجا وايسادي من نيستم عوض اينكه از ننت طرفداري كني چه كارا كه نميكني:w888: اي خدا فرزنده ناصالح نسيب گرگ بيابون نكن:shame: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 ونوس ايتَ پنگوئن تَرَ بيهِم ازين به بعد به جاي مرغانه پنگوئنانه بخوريم:hapydancsmil: 3
Saman_88 8062 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 حيف كه درس دارم بايد برم:th_running1: :vahidrk:اينو زدم واسه اينكه جلوي مادرت درشتي نكني:vahidrk:اينيكي هم زدم واسه من قيافه نگيري اينجور():vahidrk:اينيكي هم زدم كه ادب بشي دفه ديگه نبينم ازين كارا... اينجا وايسادي من نيستم عوض اينكه از ننت طرفداري كني چه كارا كه نميكني:w888: اي خدا فرزنده ناصالح نسيب گرگ بيابون نكن:shame: دوباره تو شروع کردی ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: مگه دروغ میگم ؟ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 دوباره تو شروع کردی ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4:مگه دروغ میگم ؟ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2
ارسالهای توصیه شده