* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ونوس بترکی مردم از خنده این شکلکا خیلی با مزه ان خوشگیله نوم جدیدم ؟ آره قشنگه؛ بهرام هم خوب بودا اون دنباله های که داشت خوب نبود لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ آره قشنگه؛ بهرام هم خوب بودا اون دنباله های که داشت خوب نبود اون دنباله هاکار من نبود ... مث یه ستاره دنباله دار بود اسمم هرجا میرفتم دنبالم میومد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من برم دانشگام دیر شد ... الان دکتر امینی میاد میگه تا سناتور نیاد من درس نمیدم فهلا خداحافظیون 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اون دنباله هاکار من نبود ... مث یه ستاره دنباله دار بود اسمم هرجا میرفتم دنبالم میومد حالا چرا یهو جدا شدن ؟:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من برم دانشگام دیر شد ... الان دکتر امینی میاد میگه تا سناتور نیاد من درس نمیدم فهلا خداحافظیون من مَره قوربان لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ هنوز خبری نیست؛ پشت سرم حرف در نیارید فک کنم نامحرما رفتنا :ws28: عهههههههههه بهرام نامشو عوض کرد به سناتور سمیرا تو نومتو عوض نکنیا, راپونزل قشنگ تره :vahidrk: آره بهرام ديشب نومشو عوض كرد تو از كجا ميدوني من ميخوام ناممو عوض كنماي ناقلا رفته بودي فوجولي منم ميخوام عوض كنم چون هم خسته شدم هم اينكه اين اسم يه اسمه ايراني نيست منتها بين 4 تا اسم گير كردم نميدونم كدومو بذارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ :ws28: آره بهرام ديشب نومشو عوض كرد تو از كجا ميدوني من ميخوام ناممو عوض كنماي ناقلا رفته بودي فوجولي منم ميخوام عوض كنم چون هم خسته شدم هم اينكه اين اسم يه اسمه ايراني نيست منتها بين 4 تا اسم گير كردم نميدونم كدومو بذارم آره؛ فوجولی کردم اما به راپونزل عادت کرده بودیما؛ قشنگه؛ حالا اون نومای بقیه اصیلن؟؟؟؟ نکنه از اطرافیانه کوروشن ؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ حالا چرا یهو جدا شدن ؟:persiana__hahaha: همیشه این موقع از سال پیر میشه میفته ، دوباره در میاد من مَره قوربان تو منو قربان :ws28: آره بهرام ديشب نومشو عوض كرد تو از كجا ميدوني من ميخوام ناممو عوض كنماي ناقلا رفته بودي فوجولي منم ميخوام عوض كنم چون هم خسته شدم هم اينكه اين اسم يه اسمه ايراني نيست منتها بين 4 تا اسم گير كردم نميدونم كدومو بذارم بذار samira_last007 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ همیشه این موقع از سال پیر میشه میفته ، دوباره در میاد تو منو قربان لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خوش اومدی :hapydancsmil: مرسییییییی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ مرسییییییی شقایق جان, گیلکی میتونی بحرفی؟ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ شقایق جان, گیلکی میتونی بحرفی؟ :hapydancsmil: میتونم بنویسم ولی اگه بخوام بحرفم همه روده بر میشن ما از بچگی ساوه بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ میتونم بنویسم ولی اگه بخوام بحرفم همه روده بر میشن ما از بچگی ساوه بودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عهههه چه باحال؛ ما هم که تو رشت بزرگ شدیم اگه بحرفیم که ..... اما خوب مینویسیم ؛ یه مدت همش اینجا گیلکی می حرفیدیم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ عهههه چه باحال؛ ما هم که تو رشت بزرگ شدیم اگه بحرفیم که ..... اما خوب مینویسیم ؛ یه مدت همش اینجا گیلکی می حرفیدیم :hapydancsmil: من مامیم همش با من گیلکی میحرفه ولی نمیتونم جوابش و بدم از بس که خنگم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سلام سلاممممممممممممم سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil: خوش اومدیییی 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil:خوش اومدیییی مرسی مرسیییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده