Himmler 22171 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 [color= #4b0082]:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: پرچم بلاست به تاپیکمون خوش اومدی [/color] خواهش میکنم قبلا هم میومدم وقتی RAPUNZEL هنوز ماهیگیر نشده بود . نیستش دیگه کجاست ؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اسفند، 2011 خواهش میکنم قبلا هم میومدم وقتی RAPUNZEL هنوز ماهیگیر نشده بود . نیستش دیگه کجاست ؟؟ امتحاناش شروع شده،رفته درس بخونه ، به زودی شاد و خوشحال با کارنامه ای پر از 20 بر میگرده
Himmler 22171 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 امتحاناش شروع شده،رفته درس بخونه ، به زودی شاد و خوشحال با کارنامه ای پر از 20 بر میگرده ایشالا شوهر کنه بر گرده یه 20 هم ما بهش بدیم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اسفند، 2011 ایشالا شوهر کنه بر گرده یه 20 هم ما بهش بدیم ایشااااااللللهههههههههههههههههه حالا خبریه مگه ؟چرا چیزی به من نگفت ، سمیرااااااااااااااااااااااااااا ، حالا همچین مسئله ای رو از آجیت پنهون میکنی
Himmler 22171 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 ایشااااااللللهههههههههههههههههه حالا خبریه مگه ؟چرا چیزی به من نگفت ، سمیرااااااااااااااااااااااااااا ، حالا همچین مسئله ای رو از آجیت پنهون میکنی شوخی شوخی شوهرش دادی ورفت .. بپای هم پیر شن ایشالا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اسفند، 2011 شوخی شوخی شوهرش دادی ورفت .. بپای هم پیر شن ایشالا دست دست :hapydancsmil: میگم بریم تاپیکشو هم بزنیما :hapydancsmil:
Himmler 22171 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 دست دست :hapydancsmil: میگم بریم تاپیکشو هم بزنیما :hapydancsmil: نه بیخیال تاپیک . فعلا تو باید شیرینیشو بدی .
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اسفند، 2011 نه بیخیال تاپیک . فعلا تو باید شیرینیشو بدی . به من چه ؛خودش میاد شیرینی میده دیگه
Himmler 22171 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 به من چه ؛خودش میاد شیرینی میده دیگه بعید نیست اقاشون دیگه اجازه نده بیاد اینجا .. یه سفر تا شمال در پیش است . 2
Himmler 22171 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 شما به چه حقی می خواین ننه ی منو شوهر بدین ؟ از ونوس بپرس لابد ثواب داره 2
Saman_88 8062 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 از ونوس بپرس لابد ثواب داره چی شده؟ موضوع چیه ؟ یعنی تو نمیدونی ؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 29 اسفند، 2011 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدو بدو عروسی دارییییییییییییییییییییییییییییییییییییم 1
amir15523 289 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 شوخی شوخی جدی شد ها ...... عروسی عروسی ......:hapydancsmil::hapydancsmil: :w330: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 اسفند، 2011 یعنی تو نمیدونی ؟ نه نومودونم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدو بدو عروسی دارییییییییییییییییییییییییییییییییییییم شوخی شوخی جدی شد ها ...... عروسی عروسی ......:hapydancsmil::hapydancsmil: :w330: سمیرا موکوشودم :icon_pf (34):
Artaria 13629 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 غضنفر بال یه مگس رو میکنه ، میگه بپر ، مگسه نمی پره ، میگه از این آزمایش نتیجه می گیریم اگه بال مگسو بکنی کر میشه 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 اسفند، 2011 غضنفر بال یه مگس رو میکنه ، میگه بپر ، مگسه نمی پره ، میگه از این آزمایش نتیجه می گیریم اگه بال مگسو بکنی کر میشه مگس بیچاره آخه اون دیگه چجوری به زندگیش ادامه بده
Artaria 13629 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 مگس بیچاره آخه اون دیگه چجوری به زندگیش ادامه بده همینجوری که بال ما رو میکنن و ما به زندگیمون ادامه میدیم 1
ارسالهای توصیه شده