RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ کوچه تنگه بله ونوس قشنگه بله دست به زلفاش نزنی مروارید بنده بله :ws28: وااااااااااااااااااااااااااي ونوس جان خاخوري مباركت باشه چرا اينجوري بيخبر 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ کوچه تنگه بله ونوس قشنگه بله دست به زلفاش نزنی مروارید بنده بله چه شعر قشنگی لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ کوچه تنگه بله ونوس قشنگه بله دست به زلفاش نزنی مروارید بنده بله عه ؟ خاله ی ما هم عروس شد ؟ :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ بچه ها یکی اون آهنگ "آها بگو" گه تو تابستون میذاشتیم تو تاپیک، بذاره اندکی خاطرات تازه کنیم و جو گیلانی بشه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ :ws28: وااااااااااااااااااااااااااي ونوس جان خاخوري مباركت باشه چرا اينجوري بيخبر نخند کُر، خبری نیست که :vahidrk: عه ؟ خاله ی ما هم عروس شد ؟ :hapydancsmil::hapydancsmil: نخیر هم [Automated by GetSmile] بچه ها یکی اون آهنگ "آها بگو" گه تو تابستون میذاشتیم تو تاپیک، بذاره اندکی خاطرات تازه کنیم و جو گیلانی بشه من فردا میام میزارم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ نخند کُر، خبری نیست که :vahidrk: نخیر هم [Automated by GetSmile] من فردا میام میزارم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ نخند کُر، خبری نیست که :vahidrk: نخیر هم [Automated by GetSmile] من فردا میام میزارم :hapydancsmil: [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]:hapydancsmil: مرسی آبجیون 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اینم عباس آقا ؛ میشناسی که سمیرا >؟ ب :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ ونوس باید برقصه از شوهرش نترسه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil: مرسی آبجیون خواهش ميشه داداشيون:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بياااااااااااااااا [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اینم عباس آقا ؛ میشناسی که سمیرا >؟ ب :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:واي اختيار داريد ميشه مگه عباس آقارو همه ميشناسن پدر خانومه خانداداشمونه ناسلامتي آهان دس دس دس دس دسسسسسسسسسسسسسس :hapydancsmil:كوچه تنگه ونوسي قشنگه :hapydancsmil:خونه ريختهههههههههههههههههههههه اصغر بيريخته () ونوس برو چادرتو سر كن داماد داره از پشته شيشه نگات ميكنه اهنگ پرفایل منو دیدید آهنگو ميشنون پسر جان نميبينن ونوس باید برقصه از شوهرش نترسه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هنوز صيغه عقد جاري نشده چي چيرو برقصه اينجا داداشاش نيستن من نقشه داااااااااااشو دارم بهش بوگيد بره چادر كنه سرش هنو محرم نشدن 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ونوس باید برقصه از شوهرش نترسه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: واي اختيار داريد ميشه مگه عباس آقارو همه ميشناسن پدر خانومه خانداداشمونه ناسلامتي آهان دس دس دس دس دسسسسسسسسسسسسسس :hapydancsmil:كوچه تنگه ونوسي قشنگه :hapydancsmil:خونه ريختهههههههههههههههههههههه اصغر بيريخته () ونوس برو چادرتو سر كن داماد داره از پشته شيشه نگات ميكنه هنوز خبری نیست؛ پشت سرم حرف در نیارید فک کنم نامحرما رفتنا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ عهههههههههه بهرام نامشو عوض کرد به سناتور سمیرا تو نومتو عوض نکنیا, راپونزل قشنگ تره :vahidrk: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ کاش منم بلد بودم مث بعضی آدما مظلوم نمایی میکردم و خودمو مث یه فرشته جلوه می دادم ، ولی حیف .... کاش یه چیزاییرو یاد بگیریم تو زندگیمون خوش باشید چی گی؟ چی بوبوسته؟ ونوس مرغانه امرا ترا اشتیباه بیگیفته؟ره تو سناتوری باشگاهیی ؟؟ مرا مسخره کودی رانندگی بلد نبوم؟؟؟؟من منم دیگه......یه دوست گیلانی.....:a030: اسم؟ اصل ؟بچه کوجایی یه کاری بکنید حوصله مون سر رفت بشووو ره کریسمس مبارک ایام ترا خوج کونماااا فقط عید که عیدی میدنبچه ها یکی اون آهنگ "آها بگو" گه تو تابستون میذاشتیم تو تاپیک، بذاره اندکی خاطرات تازه کنیم و جو گیلانی بشه ایام عزاداری بچه فقط حسین حسین داریمدیشب خواب دبدم عروس شدم بعدش هی به دوماده گفتم شاباش بده بهم ،ندادش منم قهر کردم باهاش 3 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اسم؟ اصل ؟بچه کوجایی/QUOTE] ایته سر می پروفایل بزنی، متوجه بی، ولی خودم تره گم (بهت میگم)، امیر، بچه لنگرود، ولی اکثرا در رشت به سر میبرم.........:ws3: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اسم؟ اصل ؟بچه کوجایی/QUOTE] ایته سر می پروفایل بزنی، متوجه بی، ولی خودم تره گم (بهت میگم)، امیر، بچه لنگرود، ولی اکثرا در رشت به سر میبرم.........:ws3: خوشبختی از اشناییمامیدوارم دوسته خوبی بای یعنی باشیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ چی گی؟ چی بوبوسته؟ ونوس مرغانه امرا ترا اشتیباه بیگیفته؟ره تو سناتوری باشگاهیی ؟؟ مرا مسخره کودی رانندگی بلد نبوم؟؟؟؟ اسم؟ اصل ؟بچه کوجایی بشووو ره ایام ترا خوج کونماااا فقط عید که عیدی میدن ایام عزاداری بچه فقط حسین حسین داریمدیشب خواب دبدم عروس شدم بعدش هی به دوماده گفتم شاباش بده بهم ،ندادش منم قهر کردم باهاش[E] یکی این دختر رو برگردونه به زبان فارسی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ فک کنم نامحرما رفتنا ونوس بترکی مردم از خنده این شکلکا خیلی با مزه ان عهههههههههه بهرام نامشو عوض کرد به سناتور سمیرا تو نومتو عوض نکنیا, راپونزل قشنگ تره :vahidrk: خوشگیله نوم جدیدم ؟ چی گی؟ چی بوبوسته؟ ونوس مرغانه امرا ترا اشتیباه بیگیفته؟ره تو سناتوری باشگاهیی ؟؟ مرا مسخره کودی رانندگی بلد نبوم؟؟؟؟ اسم؟ اصل ؟بچه کوجایی بشووو ره ایام ترا خوج کونماااا فقط عید که عیدی میدن ایام عزاداری بچه فقط حسین حسین داریمدیشب خواب دبدم عروس شدم بعدش هی به دوماده گفتم شاباش بده بهم ،ندادش منم قهر کردم باهاش جون مینا گیلکیم فوله، ولی فقط اونجایی رو که قرمز کردمو فهمیدم متوجه منظور بقیه حرفات نشدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده