RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 امروز عصری ونوس تخم اردک گذاشته بود بوش مملکتو برداشته بوداحتمالا بوی اونه همه جور میرزایی پذیراییم در آغوش مرغانه=تخم مرغ تخم اردك ميشه اردكانهروح ميرزا كه همچنان پرسه ميزند مارو زير نظر داره در اين تاپيك ميزا قاسمي هم يكم فرجه بده مرغاي ونوس مرغانه بكنن برات درست ميكينم 1
am in 25041 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 مرغانه=تخم مرغ تخم اردك ميشه اردكانهروح ميرزا كه همچنان پرسه ميزند مارو زير نظر داره در اين تاپيك ميزا قاسمي هم يكم فرجه بده مرغاي ونوس مرغانه بكنن برات درست ميكينم نوچ، میشه مرغابیانه عه، سلام برسون به روحش ماچ یادت نره کی تخم میزارن؟ :hapydancsmil: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 نوچ، میشه مرغابیانه عه، سلام برسون به روحش ماچ یادت نره کی تخم میزارن؟ :hapydancsmil: سلام ميرسونم بهش ولي قسمت دومو فاكتور بيا با روحه ميرزا نميشه بازي كردها؟نميدونم ونوس تي مرغان كي تخم كونيدي؟ 1
am in 25041 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 سلام ميرسونم بهش ولي قسمت دومو فاكتور بيا با روحه ميرزا نميشه بازي كردها؟نميدونم ونوس تي مرغان كي تخم كونيدي؟ عه، تازه قرار بود باهم گل کوچیک بزنیم ونوووووووس، بیا بینممممممممممم کجاییییییییی 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 عه، تازه قرار بود باهم گل کوچیک بزنیم ونوووووووس، بیا بینممممممممممم کجاییییییییی ونوس لا لا بكرده :bigbed:ما هم داريم كم كم اينگونه ميشوييم:yawn:برم يه دور بيوشيمي بزنم تا خوابم نبرده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبرار باي باي ونوجيييييييييي باي دادا بهرام بچه ها باييييييييي تا بعد:icon_pf (44): 1
am in 25041 ارسال شده در 26 اسفند، 2011 ونوس لا لا بكرده :bigbed:ما هم داريم كم كم اينگونه ميشوييم:yawn:برم يه دور بيوشيمي بزنم تا خوابم نبرده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبرار باي باي ونوجيييييييييي باي دادا بهرام بچه ها باييييييييي تا بعد:icon_pf (44): بابایز شبت ناز و 22 یادت نره:icon_gol:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 اسفند، 2011 جانه قوربان دل منم براتون خيلي خيلي ميتنگه ولي دريغا كه امتحانا شرو شده سه تا امتحان آزمايشگا رو دادم امروز ميكروبيولوژي 1 داشتيم استاد لام گذاشته بود زير ميكروسكوپ هيچيش معلوم نبود ميگه بگو اين چيه آخه بد مذهب من از كجا بدونم اينهمه نمونه دادي من از كجا بدونم اين كدومه همه هم شبيهه هم بود يكي كه لام گذاشته وسطش فقط يه نقطه قرمز بود ميگم استاد اينكه هيچيش معلوم نيس ميگه تنظيماتش بهم نخورده ميگم نه ميگه همونه ميگم خوب كدومه آخه يه نقطه قرمز اون وسط هست كه كلا به زور ديده ميشه ميگه زود بنويس نفره بعدي بياد ايستگاه 4 پشت ميكروسكوپ تازه ميخواستم باكتري كشت بدم دستم لرزيد محيط كشتمم ترك خورد:icon_pf (34):مال شما از كي شرو شد تا كي ادامه داره؟امينو ميگم ديگه بلاسوختست باکتری کشت میدین که چی بشه ؟ ماله ما از 17 دی شروع و 29 دی تموم میشه و بعدش هم تحویل پروژه داریم ماله تو کی تموم میشه؟ امیدوارم خوب خوب بدی امتحاناتو نخسته نخسته دلت میاد؟ بلا سوخته
bahareh69 80 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 :vahidrk: بکن تو اون زبون رو :vahidrk: خو حالا چرا میزنی؟:vahidrk: چه عجب،از اینورا گفتم بیام ی سری بزنم ببینم چه خبره
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 اسفند، 2011 امروز عصری ونوس تخم اردک گذاشته بود بوش مملکتو برداشته بوداحتمالا بوی اونه خیلیییی خوشمزه بود سلام ميرسونم بهش ولي قسمت دومو فاكتور بيا با روحه ميرزا نميشه بازي كردها؟نميدونم ونوس تي مرغان كي تخم كونيدي؟ روزی دو تا تخم میکنن، دیروز دوتا شو دادم بلاسوخته بخوره که گفت بو میده ؛خودم خوردمشون عه، تازه قرار بود باهم گل کوچیک بزنیم ونوووووووس، بیا بینممممممممممم کجاییییییییی اینجایانم ونوس لا لا بكرده :bigbed:ما هم داريم كم كم اينگونه ميشوييم:yawn:برم يه دور بيوشيمي بزنم تا خوابم نبرده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبرار باي باي ونوجيييييييييي باي دادا بهرام بچه ها باييييييييي تا بعد:icon_pf (44): :icon_pf (44):
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 اسفند، 2011 گفتم بیام ی سری بزنم ببینم چه خبره خبر سلامتی، یکم خلوت شده؛ نزدیک امتحاناست ... تو چیتارا میکنی؟ امتحانا شروع نشده ؟
pesare irani 41807 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 عه زای نانم ایه چی خوایه جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :w58: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 اسفند، 2011 جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :w58: 50 تا تشکر از پستام بکن؛ تا برات ترجمه کنم
VINA 31339 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 سلام یکم تقلب نوشتم گفتم بیام ببینم چه خبره 5 شنبه دو تا عملی امتحان دارم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اسفند، 2011 سلام یکم تقلب نوشتم گفتم بیام ببینم چه خبره5 شنبه دو تا عملی امتحان دارم سلااااااام؛ بجا تقلب بشین درس بخون
VINA 31339 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 یکم دوکم نیست که فردا برقم امتحانه این جزوشه باز میکنم هر چی فحشه به امین میدم با این رشتش 2
alimec 23104 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :w58: از دست این بچه های انجمن... 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 لطفا عکس از گیلان بذارید این عکس لاهیجان جایی که من بدنیا اومدم 5
ارسالهای توصیه شده