* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ همینجوری که بال ما رو میکنن و ما به زندگیمون ادامه میدیم کی بالتو کنده داداشی لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ کی بالتو کنده داداشی روزگار لامُروت 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خواهش میکنم قبلا هم میومدم وقتی RAPUNZEL هنوز ماهیگیر نشده بود . نیستش دیگه کجاست ؟؟ درود عليكم ما هستيمامتحانات شرو شده و بايد بخوانيم امتحاناش شروع شده،رفته درس بخونه ، به زودی شاد و خوشحال با کارنامه ای پر از 20 بر میگرده قربونت ايشالا خودتم بيست رديف ميكني كارنامه اعمالتو تو دسته راستت ميگيري ایشالا شوهر کنه بر گرده یه 20 هم ما بهش بدیم ایشااااااللللهههههههههههههههههه حالا خبریه مگه ؟چرا چیزی به من نگفت ، سمیرااااااااااااااااااااااااااا ، حالا همچین مسئله ای رو از آجیت پنهون میکنی :ydm47612zsesgift969!!! شوخی شوخی شوهرش دادی ورفت .. بپای هم پیر شن ایشالا :jawdrop: دست دست :hapydancsmil: میگم بریم تاپیکشو هم بزنیما :hapydancsmil: نه بیخیال تاپیک . فعلا تو باید شیرینیشو بدی . :w74: به من چه ؛خودش میاد شیرینی میده دیگه بعید نیست اقاشون دیگه اجازه نده بیاد اینجا .. یه سفر تا شمال در پیش است . آقا ؟!!زرششششششششك:179: هيچ آدمي روي زمين آقا نداره هركس در اين دنيا خودش بايد آقا و سروره خودش باشه مادر وضعه حمل نكرده كسي رو كه براي ما آقايي كنه :hrqr6zeqheyjho1f9mx بنابراين هيچ بني هندلي نميتواند ما را به آدم و نيامدن به جايي منع يا اجبار كند:banel_smiley_90: شما ها خجالت نميكشيد شما به چه حقی می خواین ننه ی منو شوهر بدین ؟ مادر جان من نميدونم چرا تا دو روز نميام اينا ميگردن واسه من... اين دفه سومشونه اگه دسته اينا بود .....حالا خوبه ننت فمنيسته وگرنه چي از ونوس بپرس لابد ثواب داره :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بدو بدو عروسی دارییییییییییییییییییییییییییییییییییییم :4564::4564::w000: شوخی شوخی جدی شد ها ...... عروسی عروسی ......:hapydancsmil::hapydancsmil: :w330: نه نومودونم سمیرا موکوشودم :icon_pf (34): ونوس:167: يني مُكُشُمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :brodkavelarg:ولي تقصير تو نيست يني هر چي فتنست ازين هيملر بلند ميشه اصلا شيطونه نگا از صفحه 666 سر و كلش پيدا شد:ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ چه با عجله هم اومده ورفته .. میگم دیگه اجازه بهش نمیدن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ :th_running1:.............:th_running1:.......................................:th_running1:...............................................................:th_running1:. لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ عهههه؛تو این هوای سرد زهرا در تمام فصوله... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ بدو بدو مبارک بادا ایشاللله مبارک باداااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ پرچم هنوز بالاست چه خوب من گیلانی نیستم ولی گیلانی ها را دوست دارم . ( هیملر ره ) مت هم کردا رو دوست داریمشوخی شوخی جدی شد ها ...... عروسی عروسی ......:hapydancsmil::hapydancsmil::w330: شومااااا همینجوری که بال ما رو میکنن و ما به زندگیمون ادامه میدیم شما بال کسی رو نکنی کسی بال شما رو نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: کوچه تنگ بله عروس قشنگه بله دست به زلفاش نزنید مروارید بنده بله :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ مت هم کردا رو دوست داریم شومااااا شما بال کسی رو نکنی کسی بال شما رو نمیکنه کاش منم بلد بودم مث بعضی آدما مظلوم نمایی میکردم و خودمو مث یه فرشته جلوه می دادم ، ولی حیف .... کاش یه چیزاییرو یاد بگیریم تو زندگیمون خوش باشید 1 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ شومااااا من منم دیگه......یه دوست گیلانی.....:a030: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ مادر جان من نميدونم چرا تا دو روز نميام اينا ميگردن واسه من... اين دفه سومشونه اگه دسته اينا بود .....حالا خوبه ننت فمنيسته وگرنه چي :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: تو نمیدونی من به این کلمه حساسیت دارم ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: حالا مثلا فمنیستی نباید شوهر کنی ؟ اصلا کی گفته تو فمنیستی ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ چه با عجله هم اومده ورفته .. میگم دیگه اجازه بهش نمیدن حيف كه درس دارم بايد برم:th_running1: :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: تو نمیدونی من به این کلمه حساسیت دارم ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: حالا مثلا فمنیستی نباید شوهر کنی ؟ اصلا کی گفته تو فمنیستی ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: :vahidrk:اينو زدم واسه اينكه جلوي مادرت درشتي نكني:vahidrk:اينيكي هم زدم واسه من قيافه نگيري اينجور():vahidrk:اينيكي هم زدم كه ادب بشي دفه ديگه نبينم ازين كارا... اينجا وايسادي من نيستم عوض اينكه از ننت طرفداري كني چه كارا كه نميكني:w888: اي خدا فرزنده ناصالح نسيب گرگ بيابون نكن:shame: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ ونوس ايتَ پنگوئن تَرَ بيهِم ازين به بعد به جاي مرغانه پنگوئنانه بخوريم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ حيف كه درس دارم بايد برم:th_running1: :vahidrk:اينو زدم واسه اينكه جلوي مادرت درشتي نكني:vahidrk:اينيكي هم زدم واسه من قيافه نگيري اينجور():vahidrk:اينيكي هم زدم كه ادب بشي دفه ديگه نبينم ازين كارا... اينجا وايسادي من نيستم عوض اينكه از ننت طرفداري كني چه كارا كه نميكني:w888: اي خدا فرزنده ناصالح نسيب گرگ بيابون نكن:shame: دوباره تو شروع کردی ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4: مگه دروغ میگم ؟ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ دوباره تو شروع کردی ؟:banel_smiley_4::banel_smiley_4:مگه دروغ میگم ؟ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ یه کاری بکنید حوصله مون سر رفت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده