RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ امروز عصری ونوس تخم اردک گذاشته بود بوش مملکتو برداشته بوداحتمالا بوی اونه همه جور میرزایی پذیراییم در آغوش مرغانه=تخم مرغ تخم اردك ميشه اردكانهروح ميرزا كه همچنان پرسه ميزند مارو زير نظر داره در اين تاپيك ميزا قاسمي هم يكم فرجه بده مرغاي ونوس مرغانه بكنن برات درست ميكينم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ مرغانه=تخم مرغ تخم اردك ميشه اردكانهروح ميرزا كه همچنان پرسه ميزند مارو زير نظر داره در اين تاپيك ميزا قاسمي هم يكم فرجه بده مرغاي ونوس مرغانه بكنن برات درست ميكينم نوچ، میشه مرغابیانه عه، سلام برسون به روحش ماچ یادت نره کی تخم میزارن؟ :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ نوچ، میشه مرغابیانه عه، سلام برسون به روحش ماچ یادت نره کی تخم میزارن؟ :hapydancsmil: سلام ميرسونم بهش ولي قسمت دومو فاكتور بيا با روحه ميرزا نميشه بازي كردها؟نميدونم ونوس تي مرغان كي تخم كونيدي؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ سلام ميرسونم بهش ولي قسمت دومو فاكتور بيا با روحه ميرزا نميشه بازي كردها؟نميدونم ونوس تي مرغان كي تخم كونيدي؟ عه، تازه قرار بود باهم گل کوچیک بزنیم ونوووووووس، بیا بینممممممممممم کجاییییییییی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ عه، تازه قرار بود باهم گل کوچیک بزنیم ونوووووووس، بیا بینممممممممممم کجاییییییییی ونوس لا لا بكرده :bigbed:ما هم داريم كم كم اينگونه ميشوييم:yawn:برم يه دور بيوشيمي بزنم تا خوابم نبرده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبرار باي باي ونوجيييييييييي باي دادا بهرام بچه ها باييييييييي تا بعد:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ ونوس لا لا بكرده :bigbed:ما هم داريم كم كم اينگونه ميشوييم:yawn:برم يه دور بيوشيمي بزنم تا خوابم نبرده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبرار باي باي ونوجيييييييييي باي دادا بهرام بچه ها باييييييييي تا بعد:icon_pf (44): بابایز شبت ناز و 22 یادت نره:icon_gol: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ جانه قوربان دل منم براتون خيلي خيلي ميتنگه ولي دريغا كه امتحانا شرو شده سه تا امتحان آزمايشگا رو دادم امروز ميكروبيولوژي 1 داشتيم استاد لام گذاشته بود زير ميكروسكوپ هيچيش معلوم نبود ميگه بگو اين چيه آخه بد مذهب من از كجا بدونم اينهمه نمونه دادي من از كجا بدونم اين كدومه همه هم شبيهه هم بود يكي كه لام گذاشته وسطش فقط يه نقطه قرمز بود ميگم استاد اينكه هيچيش معلوم نيس ميگه تنظيماتش بهم نخورده ميگم نه ميگه همونه ميگم خوب كدومه آخه يه نقطه قرمز اون وسط هست كه كلا به زور ديده ميشه ميگه زود بنويس نفره بعدي بياد ايستگاه 4 پشت ميكروسكوپ تازه ميخواستم باكتري كشت بدم دستم لرزيد محيط كشتمم ترك خورد:icon_pf (34):مال شما از كي شرو شد تا كي ادامه داره؟امينو ميگم ديگه بلاسوختست باکتری کشت میدین که چی بشه ؟ ماله ما از 17 دی شروع و 29 دی تموم میشه و بعدش هم تحویل پروژه داریم ماله تو کی تموم میشه؟ امیدوارم خوب خوب بدی امتحاناتو نخسته نخسته دلت میاد؟ بلا سوخته لینک به دیدگاه
bahareh69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ :vahidrk: بکن تو اون زبون رو :vahidrk: خو حالا چرا میزنی؟:vahidrk: چه عجب،از اینورا گفتم بیام ی سری بزنم ببینم چه خبره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ امروز عصری ونوس تخم اردک گذاشته بود بوش مملکتو برداشته بوداحتمالا بوی اونه خیلیییی خوشمزه بود سلام ميرسونم بهش ولي قسمت دومو فاكتور بيا با روحه ميرزا نميشه بازي كردها؟نميدونم ونوس تي مرغان كي تخم كونيدي؟ روزی دو تا تخم میکنن، دیروز دوتا شو دادم بلاسوخته بخوره که گفت بو میده ؛خودم خوردمشون عه، تازه قرار بود باهم گل کوچیک بزنیم ونوووووووس، بیا بینممممممممممم کجاییییییییی اینجایانم ونوس لا لا بكرده :bigbed:ما هم داريم كم كم اينگونه ميشوييم:yawn:برم يه دور بيوشيمي بزنم تا خوابم نبرده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آبرار باي باي ونوجيييييييييي باي دادا بهرام بچه ها باييييييييي تا بعد:icon_pf (44): :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ گفتم بیام ی سری بزنم ببینم چه خبره خبر سلامتی، یکم خلوت شده؛ نزدیک امتحاناست ... تو چیتارا میکنی؟ امتحانا شروع نشده ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ :w02::w02::w02::w02::w02: عه زای نانم ایه چی خوایه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ عه زای نانم ایه چی خوایه جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :w58: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :w58: 50 تا تشکر از پستام بکن؛ تا برات ترجمه کنم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ سلام یکم تقلب نوشتم گفتم بیام ببینم چه خبره 5 شنبه دو تا عملی امتحان دارم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ سلام یکم تقلب نوشتم گفتم بیام ببینم چه خبره5 شنبه دو تا عملی امتحان دارم سلااااااام؛ بجا تقلب بشین درس بخون لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ یکم دوکم نیست که فردا برقم امتحانه این جزوشه باز میکنم هر چی فحشه به امین میدم با این رشتش 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان :w58: از دست این بچه های انجمن... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ لطفا عکس از گیلان بذارید این عکس لاهیجان جایی که من بدنیا اومدم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده