رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

detmbwymirsa0uq53osr.jpg

شب یلداست؛ شبى که در آن انار محبت دانه مى شود و سرخى عشق و عاطفه، نثار کاسه هاى لبریز از شوق ما؛ شبى که داغى نگاه هاى زیباى بزرگ ترها در چشمان کودکان اوج مى گیرد و بالا مى رود.

امشب، میوه سربسته حرف هایمان را روبه روى هم مى گذاریم تا طعم شیرین دوستى را به کام زمستانى روزگار بچشانیم.

شیرینىِ در کنار هم بودن لبخندهاى امشب، هزار بار بهتر از اشکِ حسرت ریختن بر مزار جدایى هاى فرداست.

بلندترین شب سال هم خورشید را ملاقات خواهد کرد و این یعنی بوسه گرم خداوند بر صورت زندگی وقتی همه چیز یخ می زند.

*یلدا مبارک*

6537685350.jpg1_yalda-2big.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
چه خبر مبرا بچه ها، خوش میگذره......................:texc5lhcbtrocnmvtp8

سلاااامتی،

امتحانا داره شروع میشه. خوش کجا بود:sigh:

:2525s:

چه عجب،از اینورا (279).gif

لینک به دیدگاه

چه خبره شلوخش کردید:w000:امتحانا شروع شده مهمونا نیان هر کی خونه خودش:w000:امید درست تموم شده امتحان نداری تو امتحانا نیا اینجا ما که درسمون تموم نشده:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :hapydancsmil:

من اومدم:ws3:چه خبرا؟ خوبيد خوش ميگذره بموم شِمِره سر بزنم زود بشم خيلي كار دارم:icon_pf (34):

ونوجييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي :ws3:

ميناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بهرااااااااااااااااااااااااااااااااام:ws3:

كوجاييددددددددددددددد :ws3:

بيشناوستم ايتا بلا سُخته بامو ايا :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام :hapydancsmil:

من اومدم:ws3:چه خبرا؟ خوبيد خوش ميگذره بموم شِمِره سر بزنم زود بشم خيلي كار دارم:icon_pf (34):

ونوجييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي :ws3:

ميناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بهرااااااااااااااااااااااااااااااااام:ws3:

كوجاييددددددددددددددد :ws3:

بيشناوستم ايتا بلا سُخته بامو ايا :w02:

سلاااااااااااام سلاااااااااااااااام:hapydancsmil:

کجایی تو ؟؟؟ نمیگی دلمون برات تنگ میشهf77581946b7b9008459f8683f24ea43b.gif

هیچ خبری نیس؛جز اینکه امتحانا شروع شده، (1820).gif

تو چه خبرا

بلاسوخته کیه ؟ (279).gif

لینک به دیدگاه
سلاااااااااااام سلاااااااااااااااام:hapydancsmil:

کجایی تو ؟؟؟ نمیگی دلمون برات تنگ میشهf77581946b7b9008459f8683f24ea43b.gif

هیچ خبری نیس؛جز اینکه امتحانا شروع شده، (1820).gif

تو چه خبرا

بلاسوخته کیه ؟ (279).gif

جانه قوربان :ws3:دل منم براتون خيلي خيلي ميتنگه ولي دريغا كه امتحانا شرو شده :4564:سه تا امتحان آزمايشگا رو دادم امروز ميكروبيولوژي 1 داشتيم استاد لام گذاشته بود زير ميكروسكوپ هيچيش معلوم نبود ميگه بگو اين چيه :sigh:آخه بد مذهب من از كجا بدونم اينهمه نمونه دادي من از كجا بدونم اين كدومه:sad0: همه هم شبيهه هم بود يكي كه لام گذاشته وسطش فقط يه نقطه قرمز بود ميگم استاد اينكه هيچيش معلوم نيس ميگه تنظيماتش بهم نخورده:ws38: ميگم نه :banel_smiley_4:ميگه همونه ميگم خوب كدومه آخه يه نقطه قرمز اون وسط هست كه كلا به زور ديده ميشه ميگه زود بنويس نفره بعدي بياد ايستگاه 4 پشت ميكروسكوپ :4564:تازه ميخواستم باكتري كشت بدم دستم لرزيد محيط كشتمم ترك خورد:icon_pf (34):

مال شما از كي شرو شد تا كي ادامه داره؟:icon_redface:امينو ميگم ديگه بلاسوختست :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جانه قوربان :ws3:دل منم براتون خيلي خيلي ميتنگه ولي دريغا كه امتحانا شرو شده :4564:سه تا امتحان آزمايشگا رو دادم امروز ميكروبيولوژي 1 داشتيم استاد لام گذاشته بود زير ميكروسكوپ هيچيش معلوم نبود ميگه بگو اين چيه :sigh:آخه بد مذهب من از كجا بدونم اينهمه نمونه دادي من از كجا بدونم اين كدومه:sad0: همه هم شبيهه هم بود يكي كه لام گذاشته وسطش فقط يه نقطه قرمز بود ميگم استاد اينكه هيچيش معلوم نيس ميگه تنظيماتش بهم نخورده:ws38: ميگم نه :banel_smiley_4:ميگه همونه ميگم خوب كدومه آخه يه نقطه قرمز اون وسط هست كه كلا به زور ديده ميشه ميگه زود بنويس نفره بعدي بياد ايستگاه 4 پشت ميكروسكوپ :4564:تازه ميخواستم باكتري كشت بدم دستم لرزيد محيط كشتمم ترك خورد:icon_pf (34):

مال شما از كي شرو شد تا كي ادامه داره؟:icon_redface:امينو ميگم ديگه بلاسوختست :w02:

نخسته نخسته :ws3:

دلت میاد؟ :sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نخسته نخسته

:ws3:

دلت میاد؟ :sad0:

به بهههههههههه باد آمد و بوي بلا سوخته آمد:ws3:

سلام مرسي مرسي :w02:

چه خبراااااااااااااااااااااااااااااا؟:w963:بله بله :girl_yes2:دلمان مي آيد دوست داريم يك بادمجان زير چوشمانتان بكاريم :(87):آخر ميكشمت هنوزم كچل نشدم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به بهههههههههه باد آمد و بوي بلا سوخته آمد:ws3:

سلام مرسي مرسي :w02:

چه خبراااااااااااااااااااااااااااااا؟:w963:بله بله :girl_yes2:دلمان مي آيد دوست داريم يك بادمجان زير چوشمانتان بكاريم :(87):آخر ميكشمت هنوزم كچل نشدم:ws3:

:ws3: بادها به از غرب به شرق میوزند

پس بوی اشتباهی آوردن :w02:

آخجون بادمجون، دلم میرزا خواست :sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws3: بادها به از غرب به شرق میوزند

پس بوی اشتباهی آوردن :w02:

آخجون بادمجون، دلم میرزا خواست :sad0:

بوي چيه مياد پس :ws52:ايجا يا بوي آش ميده يا بوي بلاسوخته ميده يا بوي مرغ و كفتر و...:ws28: البته بعضي وقتا هم چايي:icon_redface:

كدوم ميرزا بستگي داره از نوعه قاسمي بخواي يا كوچك خان:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بوي چيه مياد پس :ws52:ايجا يا بوي آش ميده يا بوي بلاسوخته ميده يا بوي مرغ و كفتر و...:ws28: البته بعضي وقتا هم چايي:icon_redface:

كدوم ميرزا بستگي داره از نوعه قاسمي بخواي يا كوچك خان:w02:

امروز عصری ونوس تخم اردک گذاشته بود بوش مملکتو برداشته بود

احتمالا بوی اونه :ws3:

همه جور میرزایی پذیراییم در آغوش:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...