* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ آواتار جدید مبارک :texc5lhcbtrocnmvtp8 ممنون لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ چشمم روشن شماها چرا چهره عوض کردید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ چشمم روشن شماها چرا چهره عوض کردید خوبه که لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ الان که دیگه یونی تموم شد چطوری بیام پارک سر کوچتون؟...تو چرا نمیای پارک شهر ، پارک نزدیک خونمون جدی یه روز بیا با مینا بریم تا هوا خوبه عیب نداره این هفته واسه ما هم خوب نبود اما هر چی بود گذشت ... پس من چی :brodkavelarg:بدون خان داداش میخواید برید:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ الان که دیگه یونی تموم شد چطوری بیام پارک سر کوچتون؟...تو چرا نمیای پارک شهر ، پارک نزدیک خونمون جدی یه روز بیا با مینا بریم تا هوا خوبه عیب نداره این هفته واسه ما هم خوب نبود اما هر چی بود گذشت ... چرا اسم من نیستبدون خان داداش میخواید کجا برید:brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ پس من چی :brodkavelarg:بدون خان داداش میخواید برید:brodkavelarg: چرا اسم من نیستبدون خان داداش میخواید کجا برید:brodkavelarg: مگه رعنا میذاره تو هم بیای؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مگه رعنا میذاره تو هم بیای؟ بد از انتشار عکسای من و رعنا که در عروسی دوستان گرفته شده میان این 2 زوج عاشق شکر آب شده و الان فرستادمش خونه باباش :banel_smiley_90:حالا چی میگی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ بد از انتشار عکسای من و رعنا که در عروسی دوستان گرفته شده میان این 2 زوج عاشق شکر آب شده و الان فرستادمش خونه باباش :banel_smiley_90:حالا چی میگی داداش اگه اذیتت کرد من هستما ؛ بگو ادبش میکنم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ الان بگم خواهر شوهر بازی یه بگم حس همدردی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ الان بگم خواهر شوهر بازی یه بگم حس همدردی عهههه؛ خواهر شوهر بازی چیه؟!! نه بابا؛ حس همدردیه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ آهان نه الان رازی به زحمت نیستیم حالا میام پارک بهتر همدردی کنی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ آهان نه الان رازی به زحمت نیستیم حالا میام پارک بهتر همدردی کنی پس راضی نیستی اوکی؛ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ به چی رازی نیستم به قول یکی 2پهلو حرف میزنی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ به چی رازی نیستم به قول یکی 2پهلو حرف میزنی به قول کی؟؟؟ یکم توجه کن خان داداش، راضی نیستی؟ یا رازی :persiana__hahaha: این سری که خواستی بیای پارک یه دفتر و مداد بیار ؛ کارت دارم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ رازی درسته تو این دانشگاه به شما چی یاد میدن پس فقط خوندن و پاس کردن بلدید اگه عین من خودتون یه ادبیات جدید ابدا میکردید الان هی از من ایراد نمیگرفتی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ رازی درسته تو این دانشگاه به شما چی یاد میدن پسفقط خوندن و پاس کردن بلدید اگه عین من خودتون یه ادبیات جدید ابدا میکردید الان هی از من ایراد نمیگرفتی آهان ؛ الان ادبیاتت پس جدیده، اوکی، پس تو بهم یاد بده ؛ تو دانشگاه باهامون املا کار نکردن که؛ ماله ابتداییه ، منم یادم رفته؛ شرمنده؛ منو ببخش هی ازت ایراد گرفتم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ آهان ؛ الان ادبیاتت پس جدیده، اوکی، پس تو بهم یاد بده ؛ تو دانشگاه باهامون املا کار نکردن که؛ ماله ابتداییه ، منم یادم رفته؛ شرمنده؛ منو ببخش هی ازت ایراد گرفتم این یه عمل خودجوشه باید تو دانشگاه خودت اختراع کنی اونی که تو ابتدایی یادت میدن عمومیه نه گروهی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ این یه عمل خودجوشه باید تو دانشگاه خودت اختراع کنیاونی که تو ابتدایی یادت میدن عمومیه نه گروهی آهان , پس اینطور؛ امروز تو این انجمن چقدر چیزایه جدید یاد گرفتم و اینطوری شدما لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ آهان , پس اینطور؛ امروز تو این انجمن چقدر چیزایه جدید یاد گرفتم و اینطوری شدما آفرین سعی کن هر روز تو زندگیت همین طوری بشی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مینااااااااااااااااااااااااا زود بدو پاکش کن تا نرفتم مدیر ارشدو صدا نزدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده