saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ مدافع ذوب آهن گفت: پرسپوليس باختي که به نفت آبادان داده مثل شيرزخمي خطرناک است و کار ما را سخت مي کند. سيد محمد حسيني در گفت و گو با پانا در خصوص وضعيت تيم ذوب آهن اظهار داشت: به خاطر مطالبات خود تمرين نرفته بوديم اما با جلسه اي که روز گذشته با اعضاي هيات مديره و مدير باشگاه برگزار کرديم، به آينده اميدوار شديم. بالاخره مسئولان باشگاه هم شبانه روز در تلاشند تا مشکلات حل شود. وي افزود: اوضاع تيم خوب است. مسئولان قول دادند تا مشکل بچه ها را حل کنند. ابراهيمي در تلاش است تا با حل اين مشکلات تيم روند خوب خود را پيدا کند. شرايط تيم بهتر شده و اعتصاب بازيکنان به خاطر مشکلاتشان بود که با پادرمياني هيات مديره و قولي که دادند، حل شد. مدافع ذوب آهن تصريح کرد: مطمئنيم اعضاي هيات مديره مشکل را حل مي کنند. نسبت به آينده خوشبين هستيم. روحيه تيم خوب شده و مي توانيم در تهران نتيجه خوبي بگيريم و با دست پر به اصفهان برگرديم. حسيني در خصوص مصدوميت خود گفت: در بازي با سايپا از ناحيه دوقلوي پا دچار مصدوميت شدم و در تمرينات بعد از اين بازي اين مصدوميت تشديد شد. من براي بازي با ملوان هم مشکلي نداشتيم و مي توانستم بازي کنم اما ترسيدم بدتر شود به همين دليل صلاح ديدند تا در ترکيب نباشم. وي در خصوص غيبت خود تاکيد کرد: خيلي ناراحتم که مقابل پرسپوليس نمي توانم بازي کنم. هميشه جزو کساني بودم که مقابل پرسپوليس گلزني کردم. اميدوارم بتوانم در بازي هاي بعدي به تيمم کمک کنم. مدافع ذوب در خصوص پرسپوليس افزود: آنها تيم بزرگي هستند و از وقتي دنيزلي آمده شخصيت تيمي آنها بهتر شده و خيلي بهتر بازي مي کنند. از بلاتکليفي و نابساماني درآمدند ولي شکست آنها مقابل نفت آبادان خيلي بد بود و روحيه آنها را پائين آورده. پرسپوليس الان مثل شيرزخمي است و کار ما را سخت مي کند ولي ما هم ذوب آهنيم و شکست پرسپوليس دور از دسترس نيست. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي کريمي و محمد نوري به بازي مقابل ذوبآهن ميرسند. دکتر وجيهالله چشمهسري در گفتوگو با فارس، درباره آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس اظهار داشت: پس از بازي مقابل صنعت نفت، علي کريمي و محمد نوري در صحنهاي دچار مصدوميت شدند. پس از اينکه روز گذشته به مداواي آنها پرداختيم، امروز اين دو بازيکن تست شدند. کريمي در تمرينات گروهي شرکت کرد اما نوري احساس درد داشت. وي افزود: با تلاش کادر پزشکي اين دو بازيکن به بازي فردا مقابل ذوب آهن ميرسند اما عليرضا محمد به دليل اينکه هنوز دستش دچار کبودي و درد است، به بازي مقابل ذوبآهن نميرسد. حضور اين بازيکن در ديدار برابر استقلال نيز در پردهاي از ابهام است. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ هيچ آمادهباشي به من ندادهاند و هيچ يك از اعضاي كادرفني به من نگفتند كه مقابل ذوب آهن حتما بازي خواهم كرد. با اين حال من آماده بازي با ذوب آهن هستم نمايش ضعيف ميثاق معمارزاده در بازي با صنعت نفت آبادان حالا باعث شده كه او وضعيت متزلزلي در چارچوب دروازه پرسپوليس پيدا كند و به نظر ميرسد كه مصطفي دنيزلي در بازي با ذوب آهن از حسين هوشيار دروازهبان دوم اين تيم استفاده كند. ميگويند دنيزلي به هوشيار آماده باش داده تا خودش را براي بازي با ذوب آهن آمده كند ولي اين دروازهبان در گفتوگو با سايت گل ميگويد:«راستش را بخواهيد هيچ آمادهباشي به من ندادهاند و هيچ يك از اعضاي كادرفني به من نگفتند كه مقابل ذوب آهن حتما بازي خواهم كرد. با اين حال من آماده بازي با ذوب آهن هستم و اگر كادرفني صلاح بداند ميتوانم در اين ديدار به ميدان بروم.» هوشيار در پاسخ به اين سوال كه آيا روحيه لازم را براي بازي كردن در اين ديدار حساس داري خاطرنشان ميكند:« من هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ بدني شرايط ايدهآلي دارم. نه تنها مقابل ذوب آهن بلكه مقابل استقلال هم ميتوانم بازي كنم. برخلاف تصور خيليها من دروازهبان كم تجربهاي نيستم و ديديد كه در بازي شهرداري ياسوج و استقلال عملكردم چگونه بود. من به تواناييهاي خودم اعتقاد دارم و ميتوانم براي پرسپوليس بازيكن مفيدي باشم.» هوشيار در مورد انتقادهاي تندي كه از معمارزاده شد خاطرنشان ميكند:« هر دروازهباني روزهاي اوج و افت دارد. به نظر من همه بايد به معمارزاده كمك كنند تا از اين وضعيت خارج شود. من خودم دروازهبان هستم و ميدانم ميثاق چه ميكشد. واقعا دلم براي او ميسوزد و اميدوارم هر چه زودتر به شرايط خوبي كه دارد نزديك شود.» لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ او به عنوان بازيکن قرضي به پرسپوليس مي پيوندد مهرداد پولادي ملي پوش تيم مس کرمان که بدليل اختلاف با بلاژويچ تمرينات اين تيم را ترک کرده بود با توافق با مديران مس قراردادش را با مس فسخ کرد و در اين هفته قراردادش را با پرسپوليس به امضا ميرساند. پولادي فردا در کرمان قراردادش را با مس فسخ خواهد کرد و از اين هفته پيراهن قرمز پرسپولس را برتن مي کند . او در اين مدت تمريناتش را زير نظر ميک مربي بدنساز تيم ملي انجام مي داد . او به عنوان بازيکن قرضي به پرسپوليس مي پيوندد لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سرمربي سابق پرسپوليس گفت: دنيزلي ميتواند با پرسپوليس موفق باشد، اول راه است و نبايد عجله کرد. حمید استیلی در حاشیه اولین گردهمایی خانواده فوتبال ایران گفت: این طور نشستها میتواند اتحاد اهالی فوتبال را بیشتر کند. باید بستری را آماده کنیم تا همه با هم یکدل شویم. هدف کمک به فوتبال ملی است و بحث فرد مطرح نیست. با این نشستها میتوانیم به اهداف بلند مدتمان برسیم. وی درباره حضور دنیزلی در پرسپولیس گفت: بازیهای پرسپولیس را دنبال میکنم و به نظرم دنیزلی میتواند با پرسپولیس موفق باشد. او اول راه است و نباید عجله کرد. این مربی باید تیم را به خوبی بشناسند تا بتواند پس از آن در مورد عملکردش به بررسی پرداخت. سرمربی سابق پرسپولیس افزود: بسیاری مشکلات وجود دارد که باعث عدم نتیجهگیری میشود اما امیدوارم دنیزلی با رفع مشکلات بتواند ضمن بالا آوردن تیم در جدول لیگ برتر، با پرسپولیس در آسیا هم موفق باشد. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ هواداران تيم فوتبال پرسپوليس دروازهبان جديد اين تيم را به شدت تشويق کردند. تيمهاي فوتبال پرسپوليس و ذوب آهن از ساعت 18 بعدا ز ظهر امروز در ورزشگاه آزادي به مصاف هم رفتند که حاشيههاي اين ديدار را در زير ميخوانيم. * حدود 5 هزار نفر در ورزشگاه آزادي حضور دارند که تيم پرسپوليس را به شدت تشويق کنند. * 100 هوادار ذوب آهن با حضور در جايگاه استقلاليها به تشويق تيم خود ميپردازند. * هواداران پرسپوليس حسين هوشيار، دروازه بان دوم پرسپوليس که امروز به ميدان رفته است را به شدت تشويق ميکنند. آنها با شعارهاي "هوشيار به پرسپوليس خوش آمدي" دروازهبان خود را بدرقه کردند. هر زمان که هوشيار توپ را حتي به سادگي در آغوش ميگرفت با تشويق شديد هواداران مواجه ميشد. * هواداران پرسپوليس فقط علي کريمي را با لقب کريمي باغيرت تشويق کردند. * با اعلام نتيجه بازي استقلال و تراکتورسازي از بلندگوي ورزشگاه هواداران با شعارهاي آن را تباني اعلام کردند. * محمد نصرتي در جايگاه ويژه حضور دارد. هواداران با ديدن او شعار دادند "استيناف يادت باشه نصرتي در دربي بايد باشه" * محمد نوري و مهرداد اولادي در ابتداي بازي سمت ابراهيمزاده رفتند و از وي رخصت گرفتند. * محمد منصوري، هافبک سابق پرسپوليس قبل از شروع مسابقه نيز از ذوبآهن به سمت مصطفي دنيزلي رفت و با او به خوش و بش پرداخت. * در بين ليدرهاي پرسپوليس که بر روي سکوها ديده ميشود ليدرهاي اخراجي نيز حضور دارند. * دنيزلي در دقيقه 20 با مدافعان صحبت کرد و نکات فني را به آنها گوشزد کرد. او از علي کريمي خواست تا رو به جلو حرکت کند. شرايط طوري بود که دنيزلي مترجم خود را داخل زمين هول ميداد تا صدايش به بازيکنان برسد. * علي کريمي در چند صحنه که کاسترو خود را به زمين زد به وي اعتراض داشت. * سيموئز و مارکا آقاجانيان در جايگاه ويژه قرار دارند. * در هنگام گرم کردن ميثاق معمارزاده همراه با هوشيار به بالا نيامد. * 2 بار دنيزلي حميد علي عسگر و شکوري را کنار زمين صدا زد و با آنها گفتوگوي اختصاصي داشت. * صحبتهاي کريمي با هوشيار نيز در ابتداي شروع بازي در نوع خود جالب بود. * تعدادي از مسئولان ذوب آهن در جايگاه ويژه حضور دارند و اين بازي را از نزديک تماشا ميکنند. * عليرضا حقيقي، دروازه بان سابق پرسپوليس پس از گذشت 20 دقيقه از بازي در ورزشگاه آزادي حضور پيدا کرد و پس از اينکه تصويرش از اسکوربرد ورزشگاه پخش شد به شدت مورد تشويق قرار گرفت. وي در ميان نيمه دقايقي با هواداران به گفت و گو پرداخت. * در دقيقه 30 بازي عليرضا نور محمدي و محمد قاضي با يکديگر درگيري لفظي پيدا کردند. درگيري طوري بود که تا پايان نيمه اول به طول انجاميد. * هواداران عليه قاضي، مهاجم ذوب آهن شعار سر دادند. * وقتي که سوت نيمه اول زده شده، علي کريمي خيلي سريع به سمت ابراهيم زاده رفت و با سرمربي ذوب آهن به خوش و بش پرداخت. * محمد منصوري، هافبک سابق پرسپوليس که به تازگي به تيم ذوب آهن رفته در بين نيمه تشويق شد. * زايد مهاجم ايرلندي پرسپوليس براي اولين بار بالاخره براي قرمز پوشان به ميدان رفت. وي وقتي وارد زمين شد سريعا به سمت کريمي رفت و پس از در آغوش گرفتن او در پست اصلي خود قرار گرفت. * چند درگيري در کنار جايگاه vip بين هواداران ديده شد. اظهار نظرهاي مختلف عامل اصلي اين درگيري بود. * دنيزلي اواسط بازي دقايقي با حميد عسگر اختصاصي به گفت و گو پرداخت. * حسن زاده رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال نيز در جايگاه vip حضور پيدا کرد و بازي را از نزديک تماشا کرد. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه آزادي برابر ذوب آهن متوقف شد آخرين ديدار هفته بيست و سوم ليگ برتر از ساعت 18 در ورزشگاه آزادي بين پرسپوليس و ذوب آهن و در حضور حدود 6 هزار تماشاگر برگزار شد و با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد. محسن قهرماني داور مسابقه به هادي نوروزي و حميد عليعسگر از پرسپوليس کارت زرد نشان داد. با اين تساوي پرسپوليس 30 امتيازي شد و در رده هشتم قرار گرفت و ذوب آهن هم با 29 امتياز در پله دهم ايستاد. ترکيب پرسپوليس: حسين هوشيار، رضا نورمحمدي، مجتبي شيري، ابراهيم شکوري، حميد عليعسگر، محمد نوري( از دقيقه 80 حسين بادامکي)، علي کريمي، مازيار زارع، غلامرضا رضايي( از دقيقه 46 جواد کاظميان)، هادي نوروزي( از دقيقه 46 ايمان زائد) و مهرداد اولادي سرمربي: مصطفي دنيزلي ترکيب ذوب آهن: محمد باقر صادقي، فرشيد طالبي، محمد صلصالي، حسين ماهيني( از دقيقه 90 هوگو ماچادو)، آلوز دسوزا، سينا عشوري، اسماعيل فرهادي(از دقيقه 79)، محمد منصوري( از دقيقه 42 علي احمدي)، ايگور کاسترو، داود حقي، محمد قاضي سرمربي: منصور ابراهيمزاده لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينکه بازيکنان ذوب آهن در جريان بازي بيشتر به کارهاي دفاعي مي پرداختند،گفت: اميدوارم تساوي با ذوب آهن را با برد در دربي جبران کنيم. غلامرضا رضايي پس از ديدار تيمهاي فوتبال پرسپوليس و ذوب آهن که با تساوي بدون گل در ورزشگاه آزادي به پايان رسيد در جمع خبرنگاران گفت: بازي خيلي سختي را مقابل تيم ذوب آهن انجام داديم. بازيکنان ذوب آهن به جاي آنکه در جريان بازي هجومي بازي کنند به کارهاي دفاعي مي پرداختند. وي افزود: اميدوارم نتيجه تساوي با ذوب آهن را با برد در دربي جبران کنيم. مطمئن باشيد شرايط بازي در دربي با ساير بازيها فرق مي کند و شما يک پرسپوليس متفاوت را روز پنجشنبه در بازي با تيم استقلال خواهيد ديد. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ عليرضا حقيقي دروازهبان تيم فوتبال رابين كازان روسيه ميگويد: در رابين كازان بايد تلاش كنم تا دروازهبان اول شوم. عليرضا حقيقي كه چندي است با عقد قراردادي چهار ساله به تيم فوتبال رابين كازان روسيه پيوسته امروز تماشاگر ديدار تيم پيشين خود در مقابل ذوب آهن بود. حقيقي درباره اين بازي گفت: پرسپوليس بازي خوبي انجام داد اما فكر ميكنم كه امروز كمي بدشانس بود و اگر شانس داشت ميتوانست ذوب آهن را ببرد. وي درباره عملكرد هوشيار دروازهبان پرسپوليس در بازي با ذوب آهن گفت: او امروز خوب بازي كرد و در كل دروازهبان آيندهداري است. حقيقي در پاسخ به اين سوال كه آيا حسرت نميخورد كه در بازي آخر هفته سرخپوشان مقابل استقلال حضور نخواهد داشت گفت: حسرت نميخورم اما دوست داشتم كه در اين بازي براي پرسپوليس بازي ميكردم. وي درباره سوال خبرنگاري كه از او پرسيد درباره عملكرد معمارزاده در اين مدت چه نظري داري گفت: عملكرد معمارزاده به من ارتباطي ندارد. ما با هم هيچ اختلافي نداشتيم و الان هم از صميم قلب براي او در پرسپوليس آرزوي موفقيت ميكنم. خبرنگاري از حقيقي پرسيد فكر ميكني بتواني به دروازهبان اول رابين كازان تبديل شوي، كه وي پاسخ داد: شما بايد كار كنيد تا بتوانيد نظر سرمربي را جلب كنيد. هر كس در تمرينها بهتر باشد ميتواند به تركيب اصلي راه يابد. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مدافع تيم ذوب آهن در داخل موحطه جريمه با دست توپ را زد اما داور خطايي نگرفت. جواد کاظميان پس از تساوي بدون گل برابر ذوب آهن اظهار داشت: ما هرچه زديم به در بسته خورد و ذوب آهن لايههاي دفاعي زيادي داشت. با اين حال مدافع ذوب آهن توپ را با دست زد و آن صحنه ميتوانست پنالتي باشد. وي در مورد حضور يک نيمهاي خود در بازي گفت: اين نظر سرمربي تيم بود. جواد کاظميان در مورد فرياد کريمي بر سر او گفت: کريمي سر من فرياد نزد. به هر حال موقعيت گل گاهي اوقات خراب ميشود. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ بازيكن تيم پرسپوليس معتقد است كه به دليل كمدقتي، اين تيم نتوانست در مقابل ذوب آهن پيروز شود. حميد عليعسگر در پايان بازي پرسپوليس و ذوب آهن اصفهان كه با تساوي بدون گل به پايان رسيد، اظهار كرد: ما تلاش خود را انجام داديم اما كمدقتي كرديم و نتوانستيم سه امتياز بازي را بگيريم. عليعسگر ادامه داد: قبل از اين بازي به داربي فكر نميكرديم و تمام تمركزمان روي همين مسابقه بود. به هر حال انگار قسمت نبود كه در اين ديدار پيروز شويم. بازيكن پرسپوليس در مورد داربي پايتخت گفت: بازي با استقلال هميشه حساس بوده است. انشاءالله تمريناتمان را به خوبي پيگيري ميكنيم تا براي آن بازي آماده شويم. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس ميگويد كه اين نخستين بازي بود كه بازيكنانش توانستند انتظارات او را در زمين برآورده كنند. مصطفي دنيزلي در نشست خبري پس از بازي پرسپوليس و ذوب آهن در مورد اين مسابقه اظهار كرد: امروز براي اولين بار بود كه از انگيزه تيم، تلاش و خواستن بازيكنان راضي هستم. شايد اين نخستين بار باشد كه نه گلي به ثمر رسانديم و نه گل خورديم، ولي بسياري از تفكرات و انتظاراتي كه داشتيم حاصل شد اما تنها چيزي كه به آن دست پيدا نكرديم، گل بود. مصطفي دنيزلي افزود: گاهي از پاسها و ضربههاي نهايي به درستي استفاده نكرديم اما اين مسئله چندان مهم نيست. ما انتخابهاي زيادي نداريم زيرا بازيها چهار روز يك بار برگزار ميشود و بايد با 13 ـ 14 بازيكن پشت سر هم اين بازيها را برگزار كنيم. به هر حال تيمهايي كه مثل ما انگيزه دارند به هدفشان ميرسند. سرمربي پر سپوليس در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا درباره عملكرد هوشيار گفت: دروازهبانها را زياد تعويض نميكنم زيرا پست دروازهباني پستي نيست كه بتوان در آن تغييرات زيادي را انجام داد. تا جايي كه امكان داشته باشد بايد از يك دروازهبان به صورت مداوم استفاده كنيم مگر اينكه خود دروازهبان باعث بشود تا اين تصميم را تغيير دهيم. با وجود اينكه اين اولين بازي هوشيار بود اما از نظر من عملكردش موفقيتآميز بود. دنيزلي در مورد داربي و اينكه آيا بازيكنان دو اخطاره تيمش در اين مسابقه با احتياط بازي ميكردند يا خير گفت: در تمرينات آمادگي ما كه براي بازي انجام ميشود، هميشه به موضوع كارت اشاره ميكنيم. كارتهايي كه گرفتن آن لازم باشد، مشكلي ندارد. اما كارتهايي كه نياز نباشد و بيدليل گرفته شود مورد توجه من نيست و چون انتخاب زيادي نداريم مجبوريم تعدادي از بازيكنان دو كارته را براي حضور در زمين انتخاب كنيم و به همين دليل بازيكناني كه دو كارت داشتند در اين بازي مراقب بودند. وي افزود: براي بازي با استقلال بازيكن محروم نداريم ولي براي رضايي مصدوميتي ايجاد شد كه البته هنوز نميدانم آخرين وضعيت او چگونه است. دنيزلي در مورد بازي كردن ريموند زايد و عملكرد او نيز گفت: اگر امروز به او فرصت نميدادم فرصت ديگري پيش نميآمد كه بازي كند. وحيد هاشميان در ايران نيست و هادي نوروزي نيز تازه از مصدوميت رها شده است و به همين دليل آمادگي بدني براي 90 دقيقه بازي را ندارد. از همين رو بايد در اين بازيها عملكرد اين بازيكنان را ببينيم چگونه است. وي همچنين در مورد حضور پررنگ كريمي در زمين و اينكه آيا جزو برنامهي تاكتيكي دنيزلي بود كه همه كارها به كريمي ختم شود يا خير گفت: نه اين طور نيست. اما از بين بازيكنان افرادي هستند كه بيشتر مورد توجهاند و كيفيت و هوش كريمي به اندازهاي است كه ميتواند اين كار را انجام دهد. دنيزلي ادامه داد: درباره داوري چندان صحبت نميكنم اما گفتم كه از انگيزه بازيكنانم در اين بازي راضي بودم ولي از نتيجه راضي نيستم و نميتوانستم كه راضي باشم، اگر ميباختيم هم همين حرفها را به زبان ميآوردم. 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ رييس هيات مديره مس کرمان گفت: پولادي را با قرارداد قرضي به پرسپوليس داديم و فقط مجاز است در ليگ قهرمانان آسيا اين تيم را همراهي کند. عبدالرضا داوري در گفت و گو با پانا در خصوص انتقال پولادي به پرسپوليس، وضعيت مس، اختلاف پولادي و بلازويچ و آينده نماينده کرمان به سوالات پاسخ داد . *چه اتفاقي افتاد که در نهايت با انتقال پولادي به پرسپوليس موافقت کرديد؟ بعد از نيم فصل اول و اتفاقاتي که قبل از بازي با شاهين در نيمه نهايي جام حذفي افتاد ، باعث شد که فضاي سوء تفاهم و ديوار بي اعتمادي بين پولادي و بلاژويچ ايجاد شود، تلاش کرديم شرايط بازگشت اين بازيکن را به تيم مس مهيا کنيم. با پولادي چند جلسه صحبت کردم و شرايط باشگاه را برايش توضيح دادم. حتي با بلاژويچ هم حرف زدم. در جلسه مشترکي که بين من، بلاژويچ و پولادي برگزار شد، سرمربي وقتي بازيکنش را ديد، گريه کرد و برخورد محترمانه و صميمي با هم داشتند. *اين جلسه قبل از بازي با استقلال بود؟ بله اين جلسه قبل از بازي با استقلال بود. بلاژويچ هم از بازگشت پولادي استقبال کرد ولي فرصت خواست تا شرايط را مهيا کند. گويا بعد از اين جلسه با چند بازيکن مشورت کرده بود و آنها مخالفت کرده بودند. البته پولادي هم با تعدادي از بازيکنان تيم مشکل داشت. وقتي بلاژويچ اين فضا را ديد نگران بود که مبادا در آستانه بازي ايجاد تنش و حاشيه شود به همين دليل صلاح ديد پولادي به تيم اضافه نشود. *پرسپوليس چه زماني درخواست جذب پولادي را داد؟ پرسپوليس از نيم فصل دوم دنبال اين بازيکن بود ولي ما چون فضا را مي خواستيم براي بازگشت پولادي آماده کنيم، با پيشنهاد آنها مخالفت کرديم. بعد از اين که بلاژويچ تصميم گرفت پولادي برنگردد، رويانيان مکاتبه اي با ما کرد که در هيات مديره مطرح کرديم. هيات مديره هم به خاطر حضور پرسپوليس در ليگ آسيا به عنوان ايران به خاطر بهبود کيفيت پرسپوليس، موافقت کرد. ما به نيت بحث ملي همکاري کرديم و در قالب قرارداد قرضي پولادي را به پرسپوليس داديم. *مگر انتقال پولادي قرضي است؟ بله او فقط مي تواند در ليگ آسيا براي پرسپوليس بازي کند. فکر مي کنم تا ارديبهشت 91 بازي هاي آسيايي تمام مي شود و بعد از آن بايد در اختيار باشگاه مس باشد. او هنوز با باشگاه ما تسويه حساب نکرده است. *بلاژويچ هم گفته مقصر حذف مس مقابل شاهين، پولادي بوده و او را خيانتکار ناميده. متاسفانه برخي رسانه ها علاقمند هستند فضا را تند نشان دهند. بلاژويچ زماني که پولادي در جلسه بود، از ديدنش گريه کرد. او البته گله مند بود که چرا در تمرينات پيش از بازي با شاهين دستوراتش را انجام نداده. من هم از پولادي گله کردم. در فوتبال حرفه اي من اعتقاد ندارم که يک تيم متکي به يک بازيکن است. خيلي از بازي ها از جمله بازي با استقلال ما پولادي را نداشتيم و برديم. پولادي بازيکن خوبي است اما عدم حضورش باعث حذف ما نبود. ما وقتي هم وارد بازي با شاهين شديم متاسفانه حرکات زشت و فحاشي هايي که به تيم شد، از لحاظ روحي افت کرديم. در ضمن حسن زاده هم در اين بازي به خاطر محروميت نبود. *بهتر نبود همان نيم فصل دوم پولادي را به پرسپوليس مي داديد؟ موضوع پولادي ساده است و اين قدر پيچيده نيست. ما با پرسپوليس، استقلال و ذوب تفاهم داريم. حتي استقلال هم پيشنهاد مي داد، فکر مي کرديم. ما دوست داريم در عرصه بين المللي به فوتبال کمک کنيم. آن زمان احساسم اين بود که مي توانيم شرايط بازگشت پولادي را به مس فراهم کنيم و فراهم هم کرده بوديم ولي بعضي اقدامات و مصاحبه هاي پولادي باعث شد تا مقدمات حضورش فراهم نشود. به نظر شما اگر الان پافشاري مي کرديم و او را به پرسپوليس نمي داديم به صلاح فوتبال ملي بود؟ *آيا اين تصميم با فشار مسئولان رده بالا به مديرعامل مس انجام شد؟ اصلا فشاري نبوده. ما در هيات مديره تصميم گرفتيم که اين اتفاق بيفتد. خارج از هيات مديره تصميم نمي گيريم و نظام تصميم گيري عمودي هم نداريم. بين اعضاي هيات مديره تضاد کرماني – تهراني نداريم. 3 عضو ما در کرمان هستند ولي تصميمات را براساس خرد جمعي مي گيريم. *اگر بازي هاي آسيايي پرسپوليس تمام شود، پولادي به مس برمي گردد؟ پولادي بازيکني است که در رقابت رودررو با بازيکني توپ را از دست نمي دهد. ويژگي هاي منحصربه فردي دارد. شوت هاي خيلي خوبي مي زند. در حال حاضر بهترين چپ پاي فوتبال ايران است. اي کاش خودش هم با ما همکاري مي کرد. ما علاقمنديم که فصل بعد هم در تيم ما بماند. اگر بخواهد به هرتيمي برود بايد با مس کرمان تسويه حساب کند. ما براي فصل بعد مي خواهيم يک مس کرمان کهکشاني ببنديم و به پولادي هم نياز داريم. *بلاژويچ هم در تيم کهکشاني مربي مي ماند؟ اين بستگي به نتايج او دارد. از روز اول که آمده بنا بر اين بود که از رتبه هشتم تا دهم قرار بگيريم. سقف ما فکر مي کنم رده هشتم باشد چون اين قدر امتياز از دست داديم که نمي شود بالاتر رسيد. الان هم يک کارگروه انتخاب کرديم تا تيم فصل آينده را ببندد. بلاژويچ هم مربي بزرگي است. البته تيم ما از دروازه تا خط حمله پتانسيل 5 تيم اول ايران را دارد. مهمترين هنري که بلاژويچ داشته اين بوده، حواشي و چندگانگي تيم را جمع کرده. مثل نخ تسبيح مهره ها و بچه ها را به هم چسبانده است. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ من در بازي با ذوب آهن به عنوان مهاجم كنار بازي كردم و نهايت تلاشم را به خرج دادم ولي فكر ميكنم پرسپوليس امسال در مجموع روزهاي بدشانسي را پشت سر گذاشته است مهرداد اولادي در بازي پرسپوليس و ذوب آهن به عنوان مهاجم كنار بازي كرد و با اينكه دوندگي قابل توجهي داشت اما نتوانست دروازه ذوب را باز كند. او در گفتوگو با سايت گل در مورد اين بازي، شرايط پرسپوليس و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ ميدهد. *بازي با ذوب آهن چطور بود؟ ما 90دقيقه تلاش كرديم ولي متأسفانه نتوانستيم به گل برسيم. فكر ميكنم در زدن ضربات آخر بايد بيشتر دقت ميكرديم كه اينطور نبود. اين بازي تمام شده و حالا بايد خودمان را آماده ديدار با استقلال كنيم. *خيليها معتقدند پرسپوليس در خط حمله گلزن تمام عيار ندارد، نقطه نظر تو چيست؟ من نظر خاصي ندارم و بايد بگويم كه همه ما در زمين مسابقه تلاش ميكنيم. خود من در بازي با ذوب آهن به عنوان مهاجم كنار بازي كردم و نهايت تلاشم را به خرج دادم ولي فكر ميكنم پرسپوليس امسال در مجموع روزهاي بدشانسي را پشت سر گذاشته است. شما ديديد كه استقلال چگونه با 2پنالتي در تبريز برنده شد و اين به شانس هم بستگي دارد. استقلال امسال تيم خوبي دارد و به خاطر نتايج خوبش در صدرجدول قرار گرفته ولي بايد پذيرفت كه اين تيم شانس هم دارد ولي ما كم شانس هستيم. *تو دوست داري در نوك حمله بازي كني يا در كنارهها؟ هم ميتوانم در نوك حمله بازي كنم و هم به عنوان گوش چپ و راست ولي اين موضوع به نظر سرمربي مربوط ميشود. من كاري ندارم ديگران چه ميگويند ولي براي من نظر سرمربي مهم است. *در روزهاي اخير اين موضوع مطرح شده كه رختكن پرسپوليس جاسوس دارد. نظر تو در اين مورد چيست؟ من دوست ندارم در اين مورد حرف خاصي بزنم و دنبال حاشيه هم نيستم ولي اميدوارم در فوتبال ايران چيزي به نام جاسوسي وجود نداشته باشد، همين. *در مورد بازي روز پنجشنبه چه صحبتي داري؟ استقلال امسال نتايج خوبي گرفته و تيم بهتري بوده است. ما بازي سختي در پيش داريم ولي بايد باختهاي اخير در دربي را جبران كنيم. فكر ميكنم هر كس بيشتر تلاش كند و زحمت بكشد موفق خواهد شد و فقط اميدوارم در دربي كمي خوش شانس باشيم. *تا حالا به مهدي رحمتي چندبار گل زدي؟ يك بار با پيراهن پرسپوليس چند سال پيش آن چيپ معروف را زدم و يك بار هم با پيراهن ملوان به سپاهان گل زدم كه رحمتي دروازهبان اين تيم بود. البته بايد بگويم كه او يكي از بهترين دروازهبانهاي ايران است و گل زدن به رحمتي كار سختي است. با اين حال نهايت تلاشم را انجام ميدهم تا بتوانم خوب بازي كنم و اگر موقعيت داشته باشم گل بزنم. با اين حال موفقيت پرسپوليس از همه چيز مهمتر است. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ بليت فروشي دربي 74 از ساعت 11 فردا در ورزشگاه آزادي آغاز خواهد شد. عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر اعلام کرد بلیت فروشی دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس از ساعت 11 صبح فردا در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد شد. دربی 74 پایتخت فردا از ساعت 18 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ شرايط نوري و ادينهو را بررسي مي کنيم قائم مقام باشگاه پرسپوليس اميدوار است كه انتقال مهرداد پولادي به اين تيم تا پايان امشب نهايي شود. جمشيد زارع درباره آخرين وضعيت انتقال مهرداد پولادي به پرسپوليس گفت: پولادي در 20 روز گذشته مصاحبهاي نكرده بود اما متاسفانه يكي از روزنامهها يك مصاحبه غير واقعي از پولادي منتشر كرده بود كه در واقع دشمني در حق او بود. زارع ادامه داد: اين موضوع در حالي اتفاق افتاد كه ما توافقات نهايي را با كرمانيها انجام داده بوديم و فقط مانده بود كه رضايتنامه او در هيات فوتبال كرمان ثبت شود، اما متاسفانه بعضيها پياز داغ اين موضوع را كمي زياد كردند. پولادي بازيكن جواني است و ممكن است در عصبانيت چيزي بگويد و ما نبايد اين قدر آنها را بزرگ كنيم. مگر ساير بازيكنان مصاحبه نميكنند؟ او از مردم كرمان و هيات مديره باشگاه مس عذرخواهي كرده و انشاءالله تا پايان امشب كار قراردادش با پرسپوليس نهايي ميشود. جمشيد زارع با بيان اين كه باشگاه پرسپوليس فهرست بازيكنان اين تيم را براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا دو روز قبل فرستاده گفت: ما تا يك هفته پيش از آغاز مسابقات هم وقت داريم كه اين فهرست را تغيير دهيم و اگر خواستيم نام بازيكني را از آن حذف و به آن اضافه كنيم. قائم مقام باشگاه پرسپوليس درباره احتمال حضور پژمان نوري و ادينيو در جمع سرخپوشان در ليگ قهرمانان آسيا، گفت: در حال پيگيري اين بحث هستيم و ميخواهيم ببينيم كه قوانين فوتبال امارات چگونه است. آيا ميتوانيم از اين دو بازيكن استفاده كنيم يا خير؟ هنوز به طور رسمي با آنها مذاكره نكردهايم، اما پالسهايي بين طرفين ردوبدل شده است. زارع در ادامه درباره داربي هفتاد و چهار هم گفت: داربي براي ما از اين جهت مهم است كه در بازيهاي قبل نتوانستهايم انتظارات به حق هواداران را برآورده كنيم، اما با شرايطي كه الان در تيم داريم و آمدن دنيزلي و بازگشت مصدومان همه آماده هستند و همه دست به دست هم دادهاند كه ما يك بازي متفاوت را انجام دهيم. وي در پاسخ به اين سوال كه برخلاف داربي قبل كه پرسپوليس غايبان زيادي داشت، در اين بازي استقلال چند بازيكن خود را در اختيار ندارد، گفت: در هر صورت ما شرايط خوبي داريم و مطمئن هستم كه پيروز اين بازي ما هستيم. ضمن اين كه از هواداران پرسپوليس هم انتظار داريم كه فرهنگ بالاي خودشان را در بازي روز پنجشنبه نشان دهند و فقط تيم خودشان را تشويق كنند. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مهرداد پولادي از مسوولان باشگاه مس و ميروسلاو بلاژويچ عذرخواهي كرد تا شرايطش براي حضور در پرسپوليس فراهم شود. مهرداد پولادي با عذرخواهي از مسوولان باشگاه مس و ميروسلاو بلاژويچ گفت: من واقعا از حمايتهاي همه جانبه باشگاه مس طي مدت فعاليتم تشكر ميكنم. خاطرات خوبي با اين باشگاه داشتم و خودم را مديون آنها ميدانم. لازم ميدانم كه از هيات مديره باشگاه به ويژه داوري، گنجعليخاني و قائم مقام او، ميروسلاو بلاژويچ سرمربي با تجربه تيم و همچنين مردم مهربان و خونگرم كرمان تشكر كنم و از اين كه نتوانستم در اين تيم بمانم و پاسخگوي محبتهاي بيشمار آنها باشم، صميمانه عذرخواهي ميكنم. وي افزود: همچنين از اين كه به من فرصت دادند كه بتوانم فوتبالم را ادامه بدهم، از آنها قدرداني ميكنم. هفته گذشته مصاحبهاي به نقل از مهرداد پولادي منتشر شده بود كه در آن بازيكن مس انتقادهاي تندي را عليه ميروسلاو بلاژويچ مطرح كرد. در شرايطي كه قرار بود كار انتقال اين بازيكن ابتداي هفته جاري نهايي شود، روز گذشته باشگاه مس كرمان با انتشار بيانيهاي اعلام كرد كه به خاطر مصاحبه پولادي عليه بلاژويچ با صدور رضايت نامه اين بازيكن براي حضور در پرسپوليس موافقت نميكند. با اين حال به نظر ميرسد عذرخواهي پولادي از باشگاه مس به ويژه بلاژويچ راه را براي حضور اين بازيكن در تركيب پرسپوليس در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا هموار ميكند. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از صحبت با مصطفي دنيزلي با پژمان نوري وارد مذاکره شدند. پژمان نوري هافبک تيم فوتبال الامارات پس از توافق با مسئولان اين تيم از جمع الاماراتيها جدا شد. از همين رو وي قصد داشت ابتدا به تيم فوتبال ملوان بپيوندد، اما وي در صورت عقد قرارداد با نماينده انزلي نميتواند در نيم فصل دوم براي اين تيم بازي کند از همين رو قرار شد تصميم ديگري را درباره تيم آيندهاش بگيرد. مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از گفت و گو با دنيزلي با پژمان نوري براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا در نيم فصل وارد مذاکره شدند. صحبتهاي خوبي بين طرفين انجام شده و قرار است به زودي نشستي بين نوري و مسئولان باشگاه پرسپوليس در تهران برگزار شود. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ عزيزالله محمدي از باشگاه پرسپوليس به دليل گامهايي كه در مسير حرفهاي شدن برداشته قدراني كرد. رييس سازمان ليگ در حاشيه مراسم رونمايي از لوگو و وب سايت جديد پرسپوليس اظهار كرد: من به رويانيان تبريك ميگويم كه اين كار جديد را انجام داد چرا كه بيشتر درآمد باشگاههاي دنيا از طريق برند باشگاهشان است. عزيز محمدي ادامه داد: من هم خيلي خوشحال شدم كه باشگاه پرسپوليس به عنوان نخستين باشگاه برند خود را ثبت كرد و اميدوارم كه ساير باشگاهها هم اين كار را ادامه دهند. به هر حال ما در بحث حرفهاي شدن باشگاهها به اين كارها نياز داريم و بايد براي تيمهاي پرطرفداري همچون پرسپوليس، استقلال و تراكتورسازي اين كارها انجام شود تا مردم خوشحال شوند و شادابي و نشاط به جامعه بيايد. عزيز محمدي با اشاره به دهه فجر گفت: در روزهاي سالگرد پيروزي انقلاب قرار داريم. شعار اصلي انقلاب ما هم «استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي» بود، يعني اهميت دادن به مردم و مردم سالاري. اين كار باشگاه پرسپوليس هم يعني ارج گذاشتن به مردم و اهميت دادن به آنها. رييس سازمان ليگ با اشاره به اهميت فوتبال براي مردم گفت: شما هيچ مورد ديگري پيدا نميكنيد كه مردم به خاطر آن، تا اين حد از جيبشان خرج كنند، سرما و گرما را تحمل كنند و شبها كنار ورزشگاه بخوابند تا بازي تيم محبوبشان را ببينند. هيچ چيز ديگري مثل فوتبال نميتواند در كشور ما اين طور مردم را كنار هم جمع كند. اميدوارم همه با اخلاص در فوتبال به مردم كمك كنيم. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ محمد رويانيان معقتد است پرسپوليس نخستين باشگاهي است كه در كشور خصوصي ميشود. مدير عامل باشگاه پرسپوليس در مراسم رونمايي از وب سايت جديد پرسپوليس و همچنين لوگوي جديد اين باشگاه اظهار كرد: از هواداران چند ميليوني خودمان ميخواهيم كه در وب سايت جديد باشگاه ثبتنام كنند نه به خاطر اين كه ما به مناسبت دهه فجر جوايزي را در نظر گرفتهايم ، بلكه براي نام پرسپوليس و بزرگي اين باشگاه. رويانيان ادامه داد: به مناسبت سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، ما 33 جايزه در نظر گرفتهايم كه پنج جايزه ماشين است و البته ماشينش هم خارجي است! وي در ادامه گفت: نكتهاي كه دوست دارم به آن اشاره كنم اين است كه من تا به حال در همه حوزهها فعاليت كردهام اما هيچ كس را مثل خبرنگاران ورزشي اين قدر فعال نديدهام. آنها شب و روز كار ميكنند و تازه شبها گل كارشان است. بايد به همه آنها درود بفرستم كه دائما در حال خدمت به ورزش كشور هستند. مدير عامل باشگاه پرسپوليس در ادامه صحبتهايش خطاب به عزيز محمدي گفت: مطمئن باشيد كه ما به دنبال يك باشگاه حرفهاي هستيم. باشگاه پرسپوليس در بحث خصوصي سازي پيشرفتهاي زيادي داشته و انشاءالله اولين باشگاهي خواهد بود كه خصوصي ميشود. ما در اين راه جلوتر از بقيه هستيم و با يك نگاه علمي ديدي متفاوت را نسبت به خصوصي سازي براي باشگاهمان ايجاد كردهايم. نگاهي كه ما داشتيم از نگاه فعلي به خصوصي سازي متفاوت بود. ما دو فاكتور خصوصيسازي و مالكيت را در كار خودمان با هم تلفيق كرديم. وي افزود: پرسپوليس در مسير حرفهاي شدن است. ما همچنين براي تيمهاي پايه طرح «الماس» را پايه ريزي كردهايم كه به زودي خبرهاي خوبي از آن خواهيد شنيد. اين طرح يك طرح سيستمي، علمي و فراگير به تيمهاي پايه دارد و انشاءالله در نقاط مختلف كشور بازيكنان مستعد جذب پرسپوليس خواهند شد. رويانيان در پايان با اشاره به سالگرد درگذشت سه بازيكن پيشكسوت پرسپوليس گفت: اين روزها سالگرد درگذشت سه عزيز به نامهاي «محراب شاهرخي»، «صفر ايران پاك» و «مجيد سبزي» است. آنها پرسپوليسيهايي بودند كه براي اين باشگاه زحمت كشيده بودند و وظيفه ماست كه از آنها ياد كنيم. فردا به نشانه يادبود اين سه نفر با عكسي از آنها جلوي تيم داربي را آغاز خواهيم كرد. مراسم رونمايي از لوگو و پورتال اينترنتي باشگاه پرسپوليس امروز با حضور عزيزالله محمدي رييس سازمان ليگ برگزار شد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده