رفتن به مطلب

╬♥╬ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس ╬♥╬

zafar

ارسال های توصیه شده

كاروان ورزشي تيم فوتبال پرسپوليس عازم انزلي شد

كاروان ورزشي تيم فوتبال پرسپوليس براي برگزاري ديدار برگشت فينال جام حذفي عازم انزلي شد.

پزشك تيم فوتبال پرسپوليس روز پنجشنبه ضمن اعلام اين مطلب ، در خصوص تازه ترين وضعيت مصدومان اين تيم در آستانه ديداري حساس مقابل ملوان انزلي در فينال جام حذفي به ايرنا،گفت:به جز غلامرضا رضايي و جلال اكبري ساير بازيكنان تيم آماده و سرحال هستند.

فريد زرينه درباره شرايط سپهر حيدري و تياگو نيز اظهار داشت: اين 2 بازيكن نيز از نظر پزشكي مشكلي براي بازي نداشته و كاملا سلامت هستند.

ديدار برگشت تيم هاي فوتبال پرسپوليس و ملوان انزلي در فينال جام حذفي فردا ساعت 17 در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي شود.

تيم فوتبال پرسپوليس در ديدار رفت اين جام كه سه شنبه گذشته در ورزشگاه آزادي برگزار شد تيم ملوان را با نتيجه 4 بر 2 شكست داد.

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 724
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

علي کريمي، کاپيتان سابق پرسپوليس پس از توافق با سرپرست اين باشگاه، به عنوان اولين خريد سرخپوشان در فصل نقل و انتقالات، قرارداد خود را به ثبت خواهد رساند.

کريمي روز شنبه با حضور در باشگاه پرسپوليس و ديدار با کاشاني، قراردادش با اين باشگاه را به امضا مي رساند.

به گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، کاشاني که پس از از سر گيري کارش در باشگاه پرسپوليس، فعاليت خود را براي بستن تيمي قدرتمند به منظور حضور مقتدر در فصل آينده فوتبال کشور و ليگ قهرمانان آسيا کليد زده است، به عنوان اولين اقدام، علي کريمي را به پرسپوليس بازگرداند.

کريمي، اولين صيد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات است.

سرخپوشان تهراني که فصل گذشته را با دفاع از عنوان قهرماني در جام حذفي به پايان رساندند، مهياي حضوري پر قدرت در فصل آينده فوتبال مي شوند.

لینک به دیدگاه

دايي برنامه‌هايشان را به پرسپوليس ارائه کرد

علي دايي برنامه‌هاي خود را براي مربيگري در فصل آينده به باشگاه پرسپوليس ارائه کرد.

باشگاه پرسپوليس روز گذشته از 5 مربي مدنظر خود براي فصل آينده برنامه خواست که علي دايي يکي از اين افراد بود.

بر همين اساس دايي امروز از طرف نماينده تام‌الاختيار خود برنامه‌اش را براي ليگ آينده به باشگاه پرسپوليس ارائه کرد. وي در اين برنامه موارد مدنظرش را به باشگاه اعلام کرده است.

اين در حالي است که دايي دوشنبه شب و پس از اين‌که حبيب کاشاني اعلام کرد او گزينه اول باشگاه براي مربيگري پرسپوليس است با صراحت اعلام کرد که با مديريت کنوني کار نخواهد کرد.

به جز دايي، حميد درخشان، حميد استيلي، منصور ابراهيم‌زاده و محمد مايلي‌کهن ساير گزينه‌هاي مربيگري پرسپوليس هستند.

لینک به دیدگاه

به خاطر دوستي با كاشاني به پرسپوليس نمي‌آيم / پرسپوليس قهرمان 87 را هم من بسته بودم

يكي از سه نامزد سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس گفت: امسال هم مانند سال 86 برنامه‌اي به پرسپوليس دادم كه اين تيم براي قهرماني براي ليگ برتر بسته شود.

حميد استيلي اظهار كرد: من برنامه‌هايم را براي سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس به مسئولين اين باشگاه ارائه كردم. در اين برنامه‌ها آورده ام كه پرسپوليس براي فصل آينده به چند بازيكن جديد ليگ برتري در چه پست‌هايي نياز دارد و بهتر است ما چه كساني را جذب كنيم. در اين برنامه زمان بندي و كيفيت اردوهاي آماده سازي، شرايط مربوط به كادر فني و ... را بيان كردم. خيلي جزئيات را براي باشگاه فرستاده‌ام، هر وقت جواب نهايي را دادند، جزئيات ديگري را هم به آن‌ها خواهم داد.

استيلي با بيان اين كه پرسپوليس سال 87 را كه قهرمان ليگ برتر شد، او بسته بوده است، گفت: در آن سال كه ما قهرمان ليگ برتر شديم، تيم را من بستم و بازيكنان با نظر بنده جذب شدند. اوضاع جمع و جور شد و مدت كوتاهي به شروع بازي‌ها مانده بود كه افشين قطبي آمد كه سرمربيگري را به او دادند. آن زمان پرسپوليس را براي قهرماني بستم و اكنون هم طبق آن چيزي كه به باشگاه ارائه كردم تيم براي قهرماني بسته خواهد شد.

وي گفت: به هر حال مردم از پرسپوليس توقع زيادي دارند و تيمي مي‌خواهند كه براي قهرماني ليگ آماده شود، من مي‌دانم كه اگر به پرسپوليس بروم بايد پاسخگوي توقع‌هاي‌ مردم هم باشم. يك تيم براي حضور موفق در ليگ بهتر است حداقل شش هفته پيش از شروع بازي‌ها تمرين‌هاي بدنسازي‌اش را آغاز كند. معمولا امير قلعه‌نويي براي تيم‌هايش چنين برنامه‌اي دارد و مي‌بينيد، تيم‌هايش موفق هم مي‌شوند.

استيلي درباره دستياران پيشنهادي‌اش به پرسپوليس، اظهار كرد: بنده حشمت‌الله مهاجراني را به عنوان مدير فني معرفي كردم. سعيد عزيزيان را به عنوان مربي دروازه‌بان انتخاب كردم. همچنين با برخي از پيشكسوتان پرسپوليس هم براي حضور در كادر فني صحبت كردم كه به طور مثال حسين كاشي‌نژاد يكي از آنها بود. با محمد پنجعلي هم مذاكره كردم كه او گفت روي نيمكت نمي‌نشينم اما در كميته فني حاضرم به پرسپوليس كمك كنم.

وي در مورد اين كه شيث رضايي در فهرست بازيكنان وي وجود دارد،‌ گفت: رضايي به لحاظ فني قابليت‌هاي بالايي دارد. اگر حضورم در پرسپوليس قطعي شد با او صحبت ‌مي‌كنم تا ضمن برطرف شدن مشكلات مختلف، بتوانيم شاهد حضور او در تيم هم باشيم.

استيلي در پايان گفت: بيست سال است با كاشاني دوست هستم. اگر قرار باشد بيايم پرسپوليس بخاطر توانايي‌هاي خودم بوده نه دوستي با كاشاني. اين مساله واقعا من را اذيت مي‌كند. بيرون از پرسپوليس هم كار كردم. كيفيت فوتبال تيم‌هايي كه در آنجا بودم خوب بودند. هميشه جزو گزينه‌ها بودم؛ حتي سال 86 كه در نهايت قطبي سرمربي شد. در نهايت هر كسي هم سرمربي شد، برايش آرزوي موفقيت مي‌كنم.

لینک به دیدگاه

كاشاني: زمان اعلام نام سرمربي پرسپوليس مشخص نيست

حبيب كاشاني پس از توافق و عقد قرارداد با علي كريمي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از كريمي تشكر مي‌كنم كه به خانه خودش بازگشت. ايشان لطف كرد و قرارداد را امضا كرد. مدت يك سال در خدمت كريمي هستيم. اميدوارم ساليان سال علي كريمي براي پرسپوليس و فوتبال ايران مؤثر باشد. شماره 8 كه سال‌ها براي كريمي بود امسال هم بر تن او خواهد بود. او سال‌ها با اين پيراهن افتخار‌آفريني كرده است.

سرپرست باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه چرا جلسه با علي كريمي طول كشيد و آيا پيش از اين با او به توافق نرسيده بودند،‌ گفت: پيش از اين توافق نكرده بوديم. تلفني با او حرف زدم و خواهش كردم به باشگاه بيايد و او هم پذيرفت. ما مدت زيادي بود كه همديگر را نديده بوديم و در اين جلسه در مورد همه چيز صحبت كرديم. صحبت‌مان در مورد قرارداد 10 دقيقه بود و قرارداد امضا شد. بقيه جلسه در مورد مسائل فوتبالي بود.

كاشاني درباره اينكه با جذب علي كريمي باشگاه پرسپوليس استارت خوبي در فصل نقل و انتقالات زد، عنوان كرد: عليرغم احترامي كه به نظر خبرنگاران مي‌گذارم بايد بگويم كه باشگاه پرسپوليس شرايط خوبي دارد و بازيكنان بزرگي داريم. تيمي كه توانسته يكي از دو جام معتبر كشور را كسب كند در وضعيت خوبي است. با توجه به اينكه مي‌خواهيم در ليگ قهرمانان آسيا حضور فعالي داشته باشيم، نياز به جذب بازيكنان بزرگ و باتجربه مثل علي كريمي داريم.

وي در مورد اينكه چه زماني سرمربي تيم مشخص مي‌شود، گفت: طبيعتا اولويت باشگاه انتخاب سرمربي است. شايد سؤال اين باشد كه چرا قبل از انتخاب سرمربي، علي كريمي جذب شد. در برنامه هر سه مربي، جذب علي كريمي در اولويت بود. در نتيجه هر كدام از اين سه نفر كه سكان پرسپوليس را در دست بگيرند، ما يكي از بازيكنان مورد نيازشان را جذب كرديم و به همين دليل از كريمي خواهش كرديم بيايد قرارداد ببندد و از اين طريق بتوانيم دلگرمي و خوشحالي به هواداران پرسپوليس بدهيم.

به گزارش فارس، كاشاني درباره اينكه براي انتخاب سرمربي نظر چه كساني را مي‌پرسند، اظهار داشت: از افراد صاحب نظر و كارشناس و كساني كه استخوان خرد كرده اين فوتبال باشند، كمك مي‌گيريم..

سرپرست باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه چه زمان سرمربي تيم معرفي مي‌شود، گفت: نمي‌توان زمان اعلام كرد كه مثلا 24 يا 48 ساعت آينده،‌ اما در اسرع وقت مي‌خواهيم اين اتفاق بيفتد.

كاشاني درباره اينكه آيا از ساير بازيكنان گذشته پرسپوليس هم براي حضور در اين فصل دعوت مي‌شود يا خير، عنوان كرد: ما بر اساس نياز كادر فني بازيكن مي‌گيريم. اگر در برنامه سه مربي مورد نظرمان جذب علي كريمي نبود نمي‌توانستيم با او مذاكره كنيم. اگر بازيكني علاقمند است كه به پرسپوليس بيايد ما اميدواريم مورد نياز كادر فني ما هم باشد. پرسپوليس خانه همه بازيكناني است كه جواني و سلامتي خود را براي اين تيم گذاشته‌اند.

وي افزود: بعضا از من پرسيده مي‌شود كه چرا از پيشكسوتان تيم استفاده نمي‌شود. بايد بگويم باشگاه هشت تيم پايه دارد كه در مجموع ما مي‌توانيم از 17 يا 20 نفر در رأس كار استفاده كنيم. باشگاه پرسپوليس شايد 320 پيشكسوت داشته باشد. اميدوارم شرايط اين باشگاه يك روز طوري شود كه ما بتوانيم از توانايي همه پيشكسوتان استفاده كنيم و اگر در اين خصوص تا به حال قصوري صورت گرفته من عذرخواهي مي‌كنم.

كاشاني درباره اينكه آيا باشگاه از پشتوانه خوبي براي جذب بازيكن بهره مي‌برد يا خير، گفت: سال پيش توافقنامه‌اي با سازمان تربيت بدني امضا كرديم كه طبق آن بايد 6 ميليارد تومان سازمان تربيت بدني، به باشگاه مي‌داد و تا سقف 4 ميليارد تومان هم باشگاه بايد خودش درآمدزايي مي‌كرد.

وي ادامه داد: سازمان تربيت بدني تاكنون 4 ميليارد و نيم به باشگاه پول داده است و 1.5 ميليارد باقيمانده نيز هنوز پرداخت نشده است. به دستور رئيس جمهوري حدود چهار ماه و نيم قبل دستور كمك مالي به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال هر كدام به مبلغ دو ميليارد و نيم داده شده كه هنوز اين پول به ما نرسيده است. به هر حال اين باشگاه مردمي است و اميدوارم كمك شود تا اين تيم به آرامش برسد. ما در دو بازي آخر 7 ميليون تومان پاداش داديم. از معدود اتفاقاتي است كه توانسته‌ايم خواسته بازيكنان را برآورده كنيم و تاكنون 75 درصد قرارداد بازيكنان پرداخت شده است.

حبيب كاشاني در ادامه صحبت‌هاي خود پس از عقد قرارداد با علي كريمي در پاسخ به اين سؤال كه آيا در اين جلسه در مورد سرمربي فصل آينده پرسپوليس از كريمي نظر خواهي كرده است، گفت: چنين چيزي نيست. كريمي بايد در زمين كار كند و من در باشگاه، ضمن اينكه وظيفه هر كسي مشخص است.

وي در خصوص سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: هر زمان كه به جمع بندي برسيم نام سرمربي فصل آينده را اعلام مي‌كنيم و اين‌كه چه زماني اين نام مشخص مي‌شود فعلا معلوم نيست. در اين مورد زماني را مشخص نمي‌كنم چرا كه شما خبرنگار هستيد و اگر در پايان موعد مقرري كه مي‌گويم، نام سرمربي مشخص نشود يك دقيقه بعد زنگ مي‌زنيد و در اين مورد سؤال مي‌پرسيد. با اين حال سعي مي‌كنم اين كار هر چه سريع‌تر انجام شود.

كاشاني در مورد اينكه امروز تمرينات استقلال آغاز مي‌شود گفت: درست است كه قرار است استقلالي‌ها از امروز كار خود را آغاز كنند اما بايد ديد آنها با چند نفر استارت مي‌زنند. بازيكنان پرسپوليس 20 خرداد كارشان به پايان رسيد و طبيعا احتياج به استراحت بيشتري دارد و براي فصل آينده بايد ديرتر كارشان را آغاز كنند اما معتقدم كه بايد بازيكنان هر چه سريع‌تر زمان و مكان تمرينات را بدانند. سعي مي‌كنيم در اين مورد زودتر به نتيجه برسيم تا از بلاتكليفي خارج شويم.

سرپرست باشگاه پرسپوليس افزود: از 3 روز گذشته تا پاسي از شب با مشاورانم حرف زدم و بيكار نبودم و اميدوارم تصميمي بگيريم كه براي هواداران مفيد باشد.

كاشاني در مورد معرفي حميد سجادي به عنوان گزينه وزارت ورزش و اين موضوع كه به خاطر مشكلات بين خودش و سجادي آيا پرسپوليس در آينده دستخوش تغييرات مي‌شود يا نه تصريح كرد: شما خبرنگاران اگر بخواهيد اين گونه شايعات را پاسخ دهيد كمي عجيب است. سجادي از شخصيت‌هاي بزرگ ورزش است و تا به امروز به من لطف داشته اما تغييرات پرسپوليس در اثر بودن يا نبودن وي، اتفاق نمي‌افتد. اين تيم براي مردم است و مردم نسبت به اين تيم حساس هستند.

وي اضافه كرد: اميدوارم هر فردي كه مي‌آيد با كمك دولت و مجلس به ورزش خدمت كند چرا كه در اين عرصه نام‌ها مهم نيستند و مهم اين موضوع است كه مسائل اخلاقي در ورزش رعايت شود. قرار نيست با آمدن وزير و رفتن رئيس سازمان باشگاه پرسپوليس دچار تغييرات شود. با اين حال براي وزير ورزش آرزوي موفقيت مي‌كنم و اميدوارم هر كاري كه صلاح است آن را انجام دهد.

كاشاني در پاسخ به اين سؤال كه آيا علي كريمي در ليست دايي قرار داشته است يا خير به خبرنگاران گفت: لطفا از اين شوخي‌ها نكنيد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه تا چه زماني كميته فني پرسپوليس انتخاب مي‌شود خاطرنشان كرد: فعلا در حال مذاكره هستم و در اين مورد نبايد عجله كرد.

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

کانون پيشکسوتان پرسپوليس درنظر داشت، براي تقدير از بازيکنان تيم فوتبال اين باشگاه و علي دايي که به عنوان قهرماني جام حذفي دست يافتند، مراسمي را در روز 26 تيرماه همزمان با ميلاد حضرت مهدي (عج) برگزار کند.

با توجه به اينکه تيم فوتبال پرسپوليس از تاريخ 26 تيرماه براي برپايي اردوي آماده سازي راهي ترکيه خواهد شد، امکان حضور بازيکنان اين تيم در مراسم تقدير کانون پيشکسوتان پرسپوليس فراهم نبود به همين خاطر اين کانون تصميم به تعويق زمان برگزاري مراسم تجليل از سرخپوشان گرفت.

براساس اعلام علي پروين اين مراسم حتما در بازگشت تيم فوتبال پرسپوليس از اردوي ترکيه برگزار مي شود و زمان آن پس از برگزاري نشست آتي کانون پيشکسوتان پرسپوليس مشخص و اعلام خواهد شد.

لینک به دیدگاه

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس با انتقاد از رويه برخي باشگاه‌ها در فصل نقل و انتقالات گفت: اين باشگاهها ترقه منفجر کردند و گفتند، بمب ترکانده‌ايم! محمد پنجعلي در گفتگو با مهر، ضمن بيان اين مطلب افزود: تا به امروز هفتاد درصد از بازيکناني که کادر فني مدنظر داشت به عضويت تيم پرسپوليس درآمده‌اند. فکر مي کنم با جذب کريم انصاري‌فرد ترکيب تيم ما کامل مي شود و بخش عمده‌اي از خواسته‌هاي کادر فني برآورده خواهد شد.

وي با ابراز خرسندي از عملکرد باشگاه پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات گفت: آن چيزي که خواسته کادر فني بوده، برآورده شده است. فکر مي کنم عملکرد باشگاه پرسپوليس در جذب بازيکن کم سابقه بوده است. البته خواسته کادر فني صددرصد محقق نشده اما بيشتر بازيکناني که درخواست شده، جذب شدند.

استيلي افزود: اين فقط مختص به پرسپوليس نيست، هيچ مديري نمي تواند در فصل نقل و انتقالات هر بازيکني که مربي‌اش مي خواهد را جذب کند.

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس در ادامه افزود: پرسپوليس يکي از خوب‌هاي فصل نقل و انتقالات بوده است. تيم ما بازيکناني که مي خواست خيلي خوب و بي سرو صدا جذب کرد. بعضي‌ها ترقه هم منفجر نکردند و مدعي شدند، بمب ترکاندند اما ما بدون جار و جنجال آنچه مي خواستيم را جذب کرديم.

پنجعلي در ادامه تاکيد کرد، پرسپوليس در فصل پيش رو يکي از بهترين تيم‌ها از حيث بنيه و تعداد بازيکن خواهد بود و در خصوص انتخاب دستيار براي حميد استيلي گفت: آقاي استيلي براي خود يک دستيار خوب آلماني انتخاب کرده بود. با اين مربي مذاکرات خوبي کرديم اما در زماني که منتظر جوابش بوديم، ما را دور زدند و از جايي ديگر سر درآورد. با اين حال يک گزينه ديگر را مدنظر داريم که فکر مي کنم با اين مربي که آلماني هم هست به زودي به توافق برسيم.

وي در خاتمه تصريح کرد: اگر با اين مربي هم به توافق نرسيديم، در ايران هستند مربياني که مي توانند به آقاي استيلي کمک کنند. آنها شايد نامي در حد و اندازه مربيان خارجي نداشته باشند اما کارايي شان کم نيست.

لینک به دیدگاه

بازيکن مورد نظر پرسپوليس با پرداخت 300 ميليون تومان رضايت نامه خود را از استيل آذين دريافت کرد. حسين کاظمي بازيکن خط مياني استيل آذين با حضور در اين باشگاه توانست رضايت نامه و برگه تسويه حساب خود را دريافت کند.

کاظمي در اين باره به خبرنگار ورزشي برنا گفت: امروز با حضور در باشگاه استيل آذين و صحبت هايي که انجام داديم، توانستم رضايت نامه ام را بگيرم. مبلغ 300 ميليون تومان براي دريافت رضايت نامه ام خرج کردم.

وي افزود: از پرسپوليس و دو تيم ديگر پيشنهاد دارم و تا روز پنجشنبه حتما تيم جديدم را انتخاب خواهم کرد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

پرسپوليس به مصاف هنرمندان، ارژن و ساوه مي‌رود

خبرگزاري فارس: تيم فوتسال پرسپوليس علاوه بر شركت در جام رمضان تهران، ديدار دوستانه با تيم‌هاي هنرمندان، ارژن شيراز و شهرداري ساوه را در برنامه دارد.

A0971082.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، سرخپوشان كه امسال با تغييرات عمده‌اي در رقابت‌هاي ليگ برتر فوتسال شركت مي‌كنند برنامه فشرده‌اي براي ماه رمضان دارند.

اين تيم كه نزديك يك هفته است تمرينات خود را با حضور همه نفرات آغاز كرده، اردوي خارج از كشور برگزار نخواهد كرد و به جاي آن چند ديدار دوستانه داخلي در ماه رمضان پيش رو خواهد داشت.

پرسپوليسي‌ها علاوه بر اينكه با 2 تيم در جام رمضان تهران شركت خواهند كرد، سفري چهار روزه به شيراز خواهند داشت تا 2 بازي دوستانه با تيم ارژن فارس برگزار كنند.

اين تيم روز اول ماه رمضان ديدار خيرخواهانه‌اي با تيم فوتسال هنرمندان خواهد داشت كه اين مسابقه براي كمك به آزادسازي زندانيان در سالن الغدير تهران برگزار مي‌شود.

پرسپوليسي‌ها همچنين يك مسابقه دوستانه با تيم شهرداري ساوه در ساوه برگزار خواهند كرد.

اين تيم روز 10 شهريور اولين بازي خود در ليگ 90 را برابر صباي قم انجام خواهد داد.

لینک به دیدگاه

نشست خبري باشگاه پرسپوليس شنبه آينده برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: اولين نشست خبري باشگاه پرسپوليس در فصل جاري روز شنبه هفته آينده برگزار مي‌شود.

A1091841.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، نشست خبري باشگاه پرسپوليس روز شنبه 8 مرداد با حضور حبيب كاشاني سرپرست باشگاه، محمود خوردبين سرپرست تيم، حميد استيلي سرمربي و علي كريمي كاپيتان تيم به همراه سومديك مربي تيم برگزار مي‌شود.

اين نشست از ساعت 14 تا 16 در سالن اجتماعات شهرداري منطقه 9 واقع در خيابان آزادي، نبش بلوار استاد معين برگزار مي‌شود.

در اين نشست همچنين از فيلم سرود سرخ رونمايي خواهد شد.

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

استيلي: شرمنده‌ام؛ هواداران هر لحظه عليه من و مديريت شعار ندهند

خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: شرمنده هواداران هستم اما آنها بايد كمي صبور باشند و هر لحظه از بازي عليه من و مدير باشگاه شعار ندهند.

A1091841.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي پس از تساوي 2 بر 2 مقابل مس سرچشمه گفت:‌ در شروع كار اسير اتفاقات فوتبال شديم و با توجه به اين موضوع كه در شرايط بحراني قرار داريم روي اشتباهات فردي 2 گل دريافت كرديم. مدافعان ما در ثمر رسيدن اين 2 گل بي‌تجربي كردند. خوشبختانه با تغييراتي كه انجام داديم توانستيم به گل برسيم و نتيجه را جبران كنيم.

وي ادامه داد: بعد از اخراج علي كريمي شاكله پرسپوليس از هم پاشيد. داوري در اين صحنه اشتباه كرد و كارشناسان بايد در اين رابطه نظرشان را ارائه دهند.

استيلي با بيان اينكه در ديدار مقابل مس سرچشمه مهاجمان خود را به دليل مصدوميت در اختيار نداشت، تاكيد كرد:‌ شرمنده هواداران هستم اما آنها بايد كمي صبور باشند و هر لحظه از بازي عليه من و مدير باشگاه شعار ندهند. ما براي بازگشت به دوران اوج خود نيازمند حمايت هواداران هستيم.

سرمربي پرسپوليس در مورد نظرسنجي برنامه 90 گفت: به جاي نظرسنجي بايد كارهاي فرهنگي انجام دهيم و اينگونه فعاليت‌ها مي‌تواند مثمرثمرتر باشد تا اينكه يك نظرسنجي انجام دهيم و تأثيري روي ترويج اخلاق بين تماشاگران نداشته باشيم. اين فضا به سود فوتبال نيست و هواداران بايد بدانند فوتبال يك پروسه بلندمدت است و بايد صبور باشند.

استيلي گفت: مقابل مس سرچشمه بهتر از ديدارهاي قبل بوديم و من از تعويض‌هاي خود راضي هستم زيرا بازيكن‌هاي جايگزين توانستند عقب‌ماندگي تيم را جبران كنند.

وي از جذب يك بازيكن خوب خارجي براي رفع مشكلات خط حمله اين تيم در بازي‌هاي بعدي خبر داد و گفت:‌ هواداران بايد بدانند كه مهم باشگاه پرسپوليس است نه افرادي كه هم‌اكنون در آن حضور دارند پس بهتر است براي موفقيت تيم صبوري كنند

لینک به دیدگاه
پرسپوليس به مصاف هنرمندان، ارژن و ساوه مي‌رود

خبرگزاري فارس: تيم فوتسال پرسپوليس علاوه بر شركت در جام رمضان تهران، ديدار دوستانه با تيم‌هاي هنرمندان، ارژن شيراز و شهرداري ساوه را در برنامه دارد.

A0971082.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، سرخپوشان كه امسال با تغييرات عمده‌اي در رقابت‌هاي ليگ برتر فوتسال شركت مي‌كنند برنامه فشرده‌اي براي ماه رمضان دارند.

اين تيم كه نزديك يك هفته است تمرينات خود را با حضور همه نفرات آغاز كرده، اردوي خارج از كشور برگزار نخواهد كرد و به جاي آن چند ديدار دوستانه داخلي در ماه رمضان پيش رو خواهد داشت.

پرسپوليسي‌ها علاوه بر اينكه با 2 تيم در جام رمضان تهران شركت خواهند كرد، سفري چهار روزه به شيراز خواهند داشت تا 2 بازي دوستانه با تيم ارژن فارس برگزار كنند.

اين تيم روز اول ماه رمضان ديدار خيرخواهانه‌اي با تيم فوتسال هنرمندان خواهد داشت كه اين مسابقه براي كمك به آزادسازي زندانيان در سالن الغدير تهران برگزار مي‌شود.

پرسپوليسي‌ها همچنين يك مسابقه دوستانه با تيم شهرداري ساوه در ساوه برگزار خواهند كرد.

اين تيم روز 10 شهريور اولين بازي خود در ليگ 90 را برابر صباي قم انجام خواهد داد.

مگر همین تیم ها رو بتونه ببره

برا روحیه اش خوبه :ws3:

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

این پیروزی تقدیم به هواداران/ پرسپولیس هنوز شکل واقعی به خود نگرفته! سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیروزی مقابل صنعت نفت آبادان را به هواداران این تیم تقدیم کرد و گفت: با وجود این پیروزی هنوز مشکلاتی داریم که باید برطرف شود. به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی پس از برتری 3 بر یک بامداد پنجشنبه تیمش مقابل صنت نفت آبادان با بیان این مطلب افزود: برد امشب را به هواداران تقدیم می کنم که چهار هفته ناراحت و اذیت شدند امیدوارم آنها این هدیه کوچک را از ما قبول کنند.

وی افزود: هواداران در بازی با صنعت نفت از دقیقه اول تا آخر کنار مان بودند و این پیروزی متعلق به آنهاست امیدوارم در هفته های آینده بازی های بهتری انجام دهیم تا هواداران از ما راضی تر باشند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس هواداران را صاحبان اصلی این تیم خواند و گفت: من هر چه دارم از این هواداران است امیدوارم با نتایجی که امسال کسب خواهیم کرد گوشه ای از محبت های آنها را جبران کنیم.

وی در ادامه به تعریف از تیم غلامحسین پیروانی پرداخت و گفت: تیم پیروانی خوب بازی کرد اما خدا به ما کمک کرد که پیروز شویم. در اینجا از غلامحسین یپروانی تشکر می کنم که تیم هایش همیشه خوب و زیبا بازی می کنند و بازیکنان زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرده است.

استیلی با یادآوری اینکه تیمش در مصاف با صنعت نفت آبادان دو نیمه متفاوت داشته است افزود: ما زیر فشار بودیم و به برد در بازی با صنعت نفت نیاز داشتیم با اینکه برنده شدیم باید بگویم هنوز کار داریم و پرسپولیس شکل واقعی خود را نگرفته است امیدوارم در تعطیلات مسابقات لیگ برتر شرایط تیم ما بهتر از این شود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به غیبت علی کریمی گفت: کریمی مهره تاثیرگذار ماست شاید اگر این بازیکن می بود ما بهتر بازی می کردیم. من نمی توانم منکر توانایی های کریمی شوم.

وی افزود: قطعا تیمی موفق می شود که کار تیمی را سرلوحه برنامه های خود قرار دهد . امروز جواد کاظمیان 3 گل زد و از بهترین های ما بود. بدون شک او گل نمی زد اگر دیگر بازیکنان کمک نمی کردند و پاس گل نمی زدند.

استیلی با طرح این موضوع که تیمش روز به روز به هماهنگی و انسجام می رسد افزود: هنوز در 20 دقیقه پایانی مسابقه مشکل داریم و باید این مشکل را برطرف کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به تعریف از عملکرد مدافعانش پرداخت و گفت: مدافعان ما امروز خوب کار کردند اما با این حال در خط دفاع مشکلاتی داریم که باید آنها را برطرف کنیم.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد نصرتی یکی از بهترین مدافعان ایران است که می تواند در 4 پست دفاعی بازی کند. او با 50 بازی ملی رهبر خط دفاعی ماست البته ما در خط دفاعی بازیکنانی چون نورمحمدی، محمد و شکوری را هم داریم که امروز عملکرد خوبی داشتند قطعا با وجود شیث رضایی انسجام خط دفاعی ما بیشتر می شود.

وی در ادامه به اظهار نظر در خصوص دعوت باز یکنان به تیم ملی پرداخت و گفت: من به نظر کی روش احترام می گذارم اما باید بگویم بازی در تیم پرسپولیس کمتر از تیم ملی نیست.

وی در ادامه گفت: قطعا اگر جایگاه پرسپولیس در جدول رده بندی بالاتر از رتبه فعلی بود بازیکنان بیشتری در اردوی تیم ملی می داشتیم. در تیم ما نفراتی حضور دارند که لیاقت و پتانسیل بازی در تیم ملی را دارند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس هدف این تیم را قهرمانی خواند و گفت: هدف ما رسیدن به عنوان قهرمانی است چرا که هواداران رتبه دوم جدول را هم برای این تیم مناسب نمی دانند.

استیلی در پایان در واکنش به مصاحبه ای که امیر قلعه نویی در حمایت از او داشته است گفت: قلعه نویی بچه محل ماست و همیشه به من لطف داشته او همیشه رسم جوانمردی را به جا آورده و از کسانی که نیاز به کمک دارند حمایت می کند او پیش از این هم از من حمایت کرده بود که جا دارد از لطف او تشکر کنم.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و صنعت نفت آبادان در هفته پنجم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر بامداد پنجشنبه با پیروزی 3 بر یک پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به پایان رسید.

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

بازی با ذوب آهن مهمتر از شهرآورد است/ نمی خواهند روی آرامش را ببینیم

سرپرست باشگاه پرسپولیس بازی مقابل ذوب آهن را مهمتر از شهرآورد تهران خواند و گفت: اهمیت این بازی از جهاتی مختلف بیشتر از بازی با استقلال است چرا که به لحاظ روحی و روانی می‌تواند تاثیر به سزایی بر عملکرد تیم داشته باشد. به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب کاشانی عصر دوشنبه با حضور در محل تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس، دقایقی را برای سرخپوشان صحبت کرد.

براساس اعلام سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاشانی که به دلیل بیماری قادر به همراهی کاروان سرخپوشان در سفر به اصفهان نیست، بازی با ذوب آهن اصفهان را مهمتر از شهرآورد تهران خواند و گفت: برخلاف اینکه خیلی‌ها از الان به بازی پرسپولیس - استقلال می‌پردازند ما همه تمرکزمان برای بازی با ذوب آهن است. اهمیت این بازی از جهاتی مختلف بیشتر از بازی با استقلال است چرا که به لحاظ روحی و روانی می‌تواند تاثیر به سزایی بر عملکرد تیم داشته باشد.

سرپرست باشگاه پرسپولیس همچنین تاکید کرد: هستند افرادی که نمی‌خواهند پرسپولیس در این فصل روی آرامش را ببیند و بلافاصله پس از پیروزی برابر صنعت نفت، حاشیه‌سازی را شروع کردند و سعی کردند با مطرح کردن مسائلی در مجموعه ما اختلاف افکنی کنند. ما باید برابر این جریان هوشیار باشیم و تنها به موفقیت تیم و رضایتمندی و خوشحال کردن هواداران‌مان بیاندیشیم.

کاشانی تاکید کرد: در مسیر موفقیت تیم با احدی شوخی نداریم و حتی اگر زمانی احساس کنیم بازیکنی به هر دلیلی دلش همراه تیم نیست، محترمانه و دوستانه از او می‌خواهیم تکلیفش را با این جمع مشخص کند. شکر خدا تا امروز این مسئله را نداشته‌ایم و با وحدت و همفکری نیز کمک می‌کنیم به اهداف میان مدت و بلند مدت تیم برسیم.

وی با اشاره به بازی این هفته سرخپوشان برابر ذوب آهن، اظهار داشت: ما 22 بازیکنی داریم که در مجموع در یک سطح قرار دارند و بازیکنان اصلی و ذخیره به آن معنا برای‌مان مفهومی ندارد. هر کس فرصت بازی پیدا کند حتما بهترین نمایش و عملکرد را خواهد داشت.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در خاتمه تصریح کرد: بازیکنان جوان ما کمتر از با تجربه‌ها نیستند و این ترکیب جوانی و تجربه، قطعا نتایج خوبی به همراه خواهد داشت. ما تک تک بازیکنان را با شناخت انتخاب کرده‌ایم و کادر فنی به همه آنها ایمان دارد. رمز موفقیت ما همدلی، رفاقت و عشق به هواداران است و با همین همدلی، پرسپولیس را به جایگاه شایسته‌ای می‌رسانیم.

تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته ششم از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 20 روز پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر به مصاف سپیدپوشان اصفهانی می رود.

لینک به دیدگاه

گزارش تمرين پرسپوليس در مشهد

00031888.jpgاز سوي کادر فني، فوتبال تحت فشار براي افزايش سرعت «بازي خواني» براي بازيکنان در نظر گرفته شد.

تیم فوتبال پرسپولیس اولین جلسه تمرینی خود را در اردوی مشهد، در زمین ورزشگاه ثامن الائمه برگزار کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان از ساعت 10:30 امروز (سه شنبه) پس از صحبت های حمید استیلی، تمرینات این تیم را آغاز کردند.

هوای امروز آفتابی و گرم بود. زمین چمن مرغوب ورزشگاه ثامن الائمه نوید تمرینات مطلوبی را برای سرخپوشان دارد.

بازیکنان به همراه گمالوویچ مربی بدنساز این تیم، دویدن دور زمین و حرکات کششی و نرمشی را انجام دادند.

در ادامه، بازیکنان به سه گروه تقسیم شدند و زیر نظر کادر فنی تمرینات تاکتیکی را در دستور خود قرار دادند.

میثاق معمارزاده و مسعود داستانی پس از گرم کردن بدن ها، با سعید عزیزیان تمرینات ویژه دروازه بانی را انجام دادند.

جواد کاظمیان که به دلیل حضور در برنامه 90، صبح امروز به اردوی سرخپوشان پیوست، پس از گرم کردن، به دویدن دور زمین پرداخت و در مراحل پایانی، در تمرینات گروهی شرکت کرد.

از سوی کادر فنی، فوتبال تحت فشار برای افزایش سرعت «بازی خوانی» برای بازیکنان در نظر گرفته شد.

بازیکنان در دو تیم قرمز و سبز به بازی پرداختند. تیم قرمز شامل؛ شیث رضایی، مجتبی شیری، وحید هاشمیان، حمیدرضا علی عسگری، محمد نوری، محمد منصوری و امیر حسین فشنگچی بود. تیم سبز نیز با بازیکنانی چون علیرضا نورمحمدی، علیرضا محمد، حسین بادامکی، ابراهیم شکوری، سامان آقازمانی، رضا حمزه پور و محمد نصرتی در برابر تیم قرمز قرار گرفت. ضمن اینکه تیم دو نفره زرد هم که شامل روح اله سیف الهی و جعفر برزگر بود، بعنوان بازیکنان آزاد برای تیم صاحب توپ بازی کردند.

هادی نوروزی و مهرداد اولادی به همر اه پزشک فیزیوتراپ تیم برای انجام تمرینات فیزیوتراپی به کلینیک رفتند.

تمرینات پرفشار و ویژه گمالوویچ، شامل 10 ایستگاه بود که با شادابی و لبخند بازیکنان انجام شد.

آخرین بخش تمرین با دویدن و سرد کردن بدن ها برگزار و در پایان بازیکنان و کادر فنی با هواداران دیدار کردند و عکس های یادگاری گرفتند.

گفتنی است؛ از سوی کادر فنی، ساعت 13:30 برای صرف ناهار اعلام شد و بازیکنان پس از استراحت نیم روز، ساعت 17 راهی محل تمرین می شوند.

لینک به دیدگاه

حاشيه‌هاي بازي پرسپوليس وسياه‌جامگان مشهد1

تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز در ديداري تدارکاتي به مصاف سياه‌جامگان مشهد رفت.

00024308.jpg

با تصميم کادر فني پرسپوليس اين تيم براي تشکيل اردويي 4 روزه روز دوشنبه عازم مشهد شد.

قرمزپوشان پس از تمرينات فشرده‌اي که در دستور کار خود داشتند بعدازظهر امروز از ساعت 16:30 در ديداري تدارکاتي به مصاف سياه‌جامگان مشهد رفتند که حاشيه هاي اين بازي را در زير مي‌خوانيد:

* کادر فني سياه‌جامگان در ابتداي بازي دقايقي به سمت نيمکت پرسپوليسي‌ها رفت و به آنها خوش‌آمدگويي گفت.

* پرسپوليسي‌ها ساعت 15:30 از هتل محل اقامت‌شان با يک دستگاه اتوبوس راهي ورزشگاه ثامن شدند. نکته جالب اين بود که تعدادي از هواداران نيز قرمزپوشان را با وسايل نقليه مختلف بدرقه مي‌کردند.

حدود 4 هزار هوادار در ورزشگاه ثامن حضور دارند که به 4 دسته تقسيم شدند. يکسري سياه‌جامگان را تشويق مي‌کنند گروه دوم به تشويق ابومسلم مي‌پردازند و تعداد زيادي از هواداران نيز طرفدار تيم فوتبال پرسپوليس هستند نکته جالب اين است که هواداران تيم فوتبال استقلال نيز با پرچم‌هاي آبي‌رنگ در ورزشگاه حضور دارند و به تشويق ابومسلم و علي دايي مي‌پردازند.

همچنين هواداران مشهدي شعارهايي مبني بر اين که ابومسلم شعبه دو ندارد و همچنين ابومسلم قلابي نمي‌خواهيم حواشي‌هايي را نيز در بازي به نشانه اعتراض به مسئولان مشهدي دارند.

* در دقيقه 44 يک ضربه پنالتي را بازيکنان سياه‌جامگان با درخشش ميثاق معمارزاده از دست دادند.

* در اين ديدار تدارکاتي پرسپوليسي‌ها با لباس سفيد و سياه‌جامگان با لباس قرمز و مشکي بازي مي‌کنند.

* ترکيب پرسپوليس در نيمه اول:

معمارزاده- شيث رضايي – نورمحمدي – شکوري – محمد – بادامکي – عسگر – آقازماني – منصوري- کاظميان و وحيد هاشيمان

* کاپيتاني تيم فوتبال پرسپوليس در اين ديدار برعهده وحيد هاشيمان که شماره 20 را بر تن کرده است.

* داوري اين ديدار برعهده حسين نکوآزاد و کمک‌ها جواد شيرواني و داريوش صابرمطلق هستند.

* خداداد عزيزي از جايگاه ويژه در کنار تعداد زيادي از مسئولان خراسان رضوي اين بازي را از نزديک تماشا مي‌کند.

لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

علی پروین پس از شکست سه بر صفر پرسپولیس در دربی 73 در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت: صلاح نبود استیلی بماند و به نفع خودش هم نبود. از هواداران عذرخواهی می‌کنم. شکست تلخی بود.

وی ادامه داد: تیم بد بسته شده بود. بازیکنان استقلال را با بازیکنان پرسپولیس مقایسه کنید. در 90 دقیقه خوب بودیم اما بعد از گل اول همه چیز به هم ریخت. می‌خواستیم در جام حذفی به عنوان خوبی برسیم اما نشد.

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس در باره آینده این تیم گفت: باید بنشینیم و با سردار رویانیان که این تصمیم را گرفته صحبت کنیم. باز هم از طرف خودم از هواداران عذرخواهی می‌کنم. این یکی از تلخ‌ترین شکست‌‌های من بود.

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

کاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي بازي مقابل صنعت نفت روز سه‌شنبه عازم آبادان مي‌شود.

مصطفي دنيزلي سرمربي پرسپوليس پس از بازي شب گذشته که منجر به پيروزي 2 بر يک مقابل مس سرچشمه شد، تمرين امروز را تعطيل کرد. بازيکنان اين تيم ساعت 10:30 فردا تمرينات خود را از سر خواهند گرفت.

رضا رياضتي مدير رسانه‌اي باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اعلام کرد که تمرين فردا با حضور خبرنگاران و عکاسان برگزار خواهد شد اما قرمزپوشان روزهاي دوشنبه و سه‌شنبه پشت درهاي بسته تمرين خواهند کرد.

* کاروان پرسپوليس براي ديدار مقابل صنعت نفت آبادان در چارچوب هفته بيست و دوم بعدازظهر روز سه‌شنبه راهي آبادان مي‌شوند. اين ديدار روز چهارشنبه 5 بهمن برگزار مي‌شود.

لینک به دیدگاه

مدير عامل باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي به رئيس فدراسيون فوتبال به طور رسمي خواهان بخشش باقي مانده محروميت انضباطي مدافع تيم فوتبال اين باشگاه شد تا وي بتواند سرخپوشان را در ادامه رقابتهاي ليگ برتر همراهي کند.

محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس طي يک نامه رسمي به علي کفاشيان تقاضاي عفو و بخشش محروميت محمد نصرتي را مطرح کرده است.

در متن اين نامه که در اختيار گروه ورزشي خبرگزاري مهر قرار گرفته آمده است: اينک با گذشت دو، سوم از زمان محروميت انضباطي محمد نصرتي که در طول دوران فوتبال خود از جمله بازيکنان خوش اخلاق و خوش نام بوده اند، کليه بازيکنان، مربيان و کارکنان باشگاه فرهنگي ورزشي پيروزي (پرسپوليس) به ويژه بازيکنان ملي پوش تيم پرسپوليس مصرانه انتظار دارند تا اين بازيکن مکتبي مورد عفو و بخشش قرار گيرد. رويانيان در اين نامه همچنين آورده است: اينجانب که مدت اندکي است با شما و فوتبال آشنا شده‌ام به سلامت اخلاقي و شخصيت خوب جنابعالي باور پيدا کرده‌ام. از آنجايي که خانواده يکي از شهداي گرانقدر نظام مقدس جمهوري اسلامي نيز پس از التجاء محمد نصرتي به ايشان، اين امر را دنبال کرده‌اند، شخصا توقع دارم در آستانه سالگرد پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي، جنابعالي و اعضاي محترم فدراسيون فوتبال، اعضاي شوراي محترم استيناف و همچنين کميته اخلاقي سازمان ليگ به طورهمصدا به عفو و بخشش باقي مانده محروميت انضباطي اين بازيکن ارزشمند و اخلاق گرا راي مثبت داده و مراتب را ابلاغ نماييد. با توجه به اينکه اين بازيکن چندين بار از طريق رسانه ها مراتب پشيماني و عذرخواهي خود را اعلام کرده، بديهي است که تصميم جنابعالي و همکارانتان مبني بر عفو اين بازيکن موجب شادي و خوشحالي ميليون ها هوادار تيم پرسپوليس در داخل و خارج از کشور خواهد شد. در جريان ديدار داماش گيلان - پرسپوليس محمد نصرتي و شيث رضايي پس از به ثمر رسيدن گل‌هاي اول و دوم پرسپوليس حرکاتي را انجام دادند که جرايم انضباطي را براي آنها به دنبال داشت. بر مبناي راي کميته انضباطي شيث رضايي به 30 ميليون تومان جريمه و 20 ماه محروميت (چهار ماه براي ارتکاب عمل زننده و 16 ماه براي جريحه‌دار نمودن اخلاق عمومي) محکوم شده و براي محمد نصرتي نيز 30 ميليون تومان جريمه و 10 ماه محروميت (چهار ماه ارتکاب عمل زننده و 6 ماه براي جريحه دار شدن اخلاق عمومي) در نظر گرفته شد. پس از آن باشگاه پرسپوليس خواهان کاهش محروميت اين بازيکنان در کميته استيناف شد که بر مبناي راي کميته استيناف به اين دليل که عمل ارتکابي مرتکبين منطبق با بند يک ماده 42 آيين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال نبوده است، حکم صادره از سوي کميته انضباطي نقض و به استناد بند "الف" ماده 22 از همان آيين نامه، حکم بر محروميت شيث رضايي به مدت شش ماه و محمد نصرتي به مدت چهار ماه از شرکت در مسابقات رسمي فوتبال کشور و نيز هر يک به پرداخت مبلغ يکصد ميليون ريال جريمه نقدي صادر شد.

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...