Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان این سوال رو توی تالار همسایه پرسیدم کسی ج نداد 1- آقا فرق Catia V5R21 با CATIA V5-6R2012 چیه ؟!؟ 2- کتیا رو میشه آپگرید کرد ؟ یعنی من که رلیز 19 از یه کرک دیگه دارم میتونم رلیز 21 رو نصب کنم ؟ یا باید ورژن قبلی رو پاک کنم ؟ من خودم ریلیز 19 رو استفاده میکنم اگه میخوای 2 تا نصب کنی اگه ادرس محل نصب فرق داشته باشه مشکلی پیش نمیاد - البته تو ریلیزهای پایین تر مشکلی نداشت کنار هم نصب میشدن برای نصب catia v5 - 6R2012 باید یه سرور مجازی تو سیستمتون ایجاد کنید که بشه نصب کرد اون موقع که داشتم نصب میکردم وسطش منصرف شدم چون بچه ها میگفتن این ریلیز هم قابلیت سیو نداره - نمیدونم درسته یا نه V5R21 رو تا حالا نصب نکردم شرمنده بیشتر از این اطلاعات ندارم قربون دستت اگه داری پیگیری میکنی و میخوای نصب کنی نتیجه هر چی شد به ما هم خبر بده 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان این سوال رو توی تالار همسایه پرسیدم کسی ج نداد 1- آقا فرق Catia V5R21 با CATIA V5-6R2012 چیه ؟!؟ 2- کتیا رو میشه آپگرید کرد ؟ یعنی من که رلیز 19 از یه کرک دیگه دارم میتونم رلیز 21 رو نصب کنم ؟ یا باید ورژن قبلی رو پاک کنم ؟ من خودم ریلیز 19 رو استفاده میکنم اگه میخوای 2 تا نصب کنی اگه ادرس محل نصب فرق داشته باشه مشکلی پیش نمیاد - البته تو ریلیزهای پایین تر مشکلی نداشت کنار هم نصب میشدن برای نصب catia v5 - 6R2012 باید یه سرور مجازی تو سیستمتون ایجاد کنید که بشه نصب کرد اون موقع که داشتم نصب میکردم وسطش منصرف شدم چون بچه ها میگفتن این ریلیز هم قابلیت سیو نداره - نمیدونم درسته یا نه V5R21 رو تا حالا نصب نکردم شرمنده بیشتر از این اطلاعات ندارم قربون دستت اگه داری پیگیری میکنی و میخوای نصب کنی نتیجه هر چی شد به ما هم خبر بده ممنون در مورد سوال اول به این نتایج رسیدم : تفاوت زیادی این دو نرم افزار با هم ندارند، یکی برای سال 2011 ( رلیز 21 ) و یکی برای 2012 (v5 - 6R2012 ) هستن . ، فعلا با CATIA V5R21 کار کنید، چون فایل های 2012 رو R21 باز نمی کنه به همین خاطر چون هنوز عمومی نشده مشکل پیدا می کنید . سوال دوم رو هم در حال پیگیری ام ! اون که سرور مجازی ( دیتا بیس ) میخواد ، Catia v6 ـــه فکر کنم ! 1 لینک به دیدگاه
ALIREZA_2010 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان این سوال رو توی تالار همسایه پرسیدم کسی ج نداد 2- کتیا رو میشه آپگرید کرد ؟ یعنی من که رلیز 19 از یه کرک دیگه دارم میتونم رلیز 21 رو نصب کنم ؟ یا باید ورژن قبلی رو پاک کنم ؟ خیر. برای نصب ورِژن جدید باید قبلی رو پاک کنید. که این هم فقط در صورتی امکان پذیر است که ویندوز خود را عوض کنید چرا که با پاک کردن خالی برنامه از ویندوز فایل های آن به صورت کامل از ویندوز پاک نخواهند شد. 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ خیر.برای نصب ورِژن جدید باید قبلی رو پاک کنید. که این هم فقط در صورتی امکان پذیر است که ویندوز خود را عوض کنید چرا که با پاک کردن خالی برنامه از ویندوز فایل های آن به صورت کامل از ویندوز پاک نخواهند شد. من قبلا ریلیز 19 رو با 20 نصب داشتم - یعنی 20 رو داشتم 19 رو هم نصب کردم مسیر نصب هم پیش فرض بود - رفت کنار 20 هیچ مشکلی هم پیش نیومد ولی عکس این مورد با خطا مواجه شد لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ از ریلیز 19 و 19 به بعد مشکلی در نصب مجدد کتیا وجود نداره و میتونی ورژنی جدیدتر رو نصب کنی ولی برای ورژن های قبلی خطا میده 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ یه توضیحی که توی فروم همسایه برای سوال - 1 - دادن : CATIA V5-6R2012 امکان به اشتراک گذاری داده ها بین نسخه 5 و نسخه 6 را فراهم می کند به این شکل که کاربران نسخه 5 می توانند نه تنها فایلهای نسخه 6 را در نسخه 5 بطور مستقیم بخوانند بلکه بطور پارامتریک آنها را ویرایش کنند چیزی که پیش از این حتی در ورژن های مختلف خود نسخه 5 امکان پذیر نبود. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ با سلام آقا این نرم افزار من بدجور قاطی کرده وقتی دیروز مجددا نصبش کردم دیدم بعضی تنظیماتش بهم خورده برای مثال وقتی بخوام یه شکل هندسی بکشم مثل دایره و بیضی و... باید یه سری پارامترا بالای صفحه بیاد که طول و عرض و زاویه و... رو بشه توش مشخص کرد ولی اصلا نمیاد و باید بصورت دستی کشید! برای من تابحال پیش نیومده بود و نمدونم چطوری باید درستش کنم. لطفا راهنمایی کنید. 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ با سلام آقا این نرم افزار من بدجور قاطی کرده وقتی دیروز مجددا نصبش کردم دیدم بعضی تنظیماتش بهم خورده برای مثال وقتی بخوام یه شکل هندسی بکشم مثل دایره و بیضی و... باید یه سری پارامترا بالای صفحه بیاد که طول و عرض و زاویه و... رو بشه توش مشخص کرد ولی اصلا نمیاد و باید بصورت دستی کشید! برای من تابحال پیش نیومده بود و نمدونم چطوری باید درستش کنم. لطفا راهنمایی کنید. سلام مهندس برا منم قبلا مشکلی نداشت و دفعه آخر که نصب کردم دائم موقع ترسیم و کلیک کردن یه پرش کوچیک داره از موقعی برام این مشکل پیش اومده که با یه نرم افزار دیگه لینکش کردم شاید شما هم نرم افزار دیگه ای داری که تحت ویندوز فعلیتون با هم سازگاری ندارن option رو ری ست کردید ؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام مهندس برا منم قبلا مشکلی نداشت و دفعه آخر که نصب کردم دائم موقع ترسیم و کلیک کردن یه پرش کوچیک داره از موقعی برام این مشکل پیش اومده که با یه نرم افزار دیگه لینکش کردم شاید شما هم نرم افزار دیگه ای داری که تحت ویندوز فعلیتون با هم سازگاری ندارن option رو ری ست کردید ؟ سلام مرسی مهندس برای توجهت والا من نرم افزار رو یکبار بصورت CUSTUM نصب کردم ولی بعدش دیدم اصلا بکارم نمیاد ( چون فضای کافی نداشتم مجبور شدم اینکارو بکنم) خلاصه دوباره پاک کردم و به هر زحمت فضا جور شد و دوباره کامل نصبش کردم فکر میکنم این پاک کردن و دوباره نصب کردن باعث شد یه خورده برنامه مشکل پیدا کنه. و همین یک ساعت پیش مجددا uninstal کردم تا دوباره نصب کنم امیدوارم ایندفعه اذیت نکنه. ممنون رفیق 1 لینک به دیدگاه
raha00 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ دوستان آیا میشه با نرم افزار کتیا صفحه توری(مثل توری الک یا سبد) ساخت؟ 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ دوستان آیا میشه با نرم افزار کتیا صفحه توری(مثل توری الک یا سبد) ساخت؟ بله میشه مدل کرد 1 لینک به دیدگاه
raha00 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ بله میشه مدل کرد میشه راهنمایی کنید چطوری؟ 1 لینک به دیدگاه
raha00 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ چه ورژن کتیا رو میشه روی ویندوز ویستا نصب کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ چه ورژن کتیا رو میشه روی ویندوز ویستا نصب کرد؟ من ویستا دارم تا حالا ریلیزهای 18 - 19 - 20 رو نصب کردم - مشکلی نداشته دیگه الان اگه ریلیز جدید تری بیاد قطعا روی همه ویندوزها میشه نصب کرد لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ میشه راهنمایی کنید چطوری؟ اگه نقشه ای یا شماتیکی داری بده برات مدل کنم تا با تصویر توضیح بدم 2 لینک به دیدگاه
raha00 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ ممنون ميشم اگه خيلي ساده توضيح بديد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ ممنون ميشم اگه خيلي ساده توضيح بديد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببینید روال اینه - حالا من یک اندازه مدل نکردم مهم نیست شما باید در هر راستا 2 تا مدل کنید چرا که یکی رو هست و یکی زیر یعنی در کل 4 تا body داشته باشی میتونید body هم ایجاد نکنید من برا شما ایجاد کردم که راحت توضیح بدم - تو تصویری که اندازه ها هست coincidence کردماا تصویر 1 تصویر 2 تصویر 3 تصویر 4 تصویر 5 تصویر 6 تصویر 7 تصویر 8 تصویر 9 تصویر 10 روال یکیه بعدش از pattern استفاده کن و ... 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۱ فکر کنم برای ترسیم توری ، استفاده از محیط اسمبلی راحت تر باشه . یه پارت مثل تصویر شماره 5 دوستمون j.a رو مدل می کنی ، بعد توی محیط اسمبلی ، در جهات و به تعداد دلخواه میتونی توری ایجاد کنی ===================== یه سوالی دارم من یه سری فایل سالیدورک دارم ، میشه اینا رو توی کتیا باز کرد ؟؟( یا اینونتور ) 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ فکر کنم برای ترسیم توری ، استفاده از محیط اسمبلی راحت تر باشه . یه پارت مثل تصویر شماره 5 دوستمون j.a رو مدل می کنی ، بعد توی محیط اسمبلی ، در جهات و به تعداد دلخواه میتونی توری ایجاد کنی ===================== یه سوالی دارم من یه سری فایل سالیدورک دارم ، میشه اینا رو توی کتیا باز کرد ؟؟( یا اینونتور ) تو همین روشی هم که گفتم میتونه pattern کنه - اگه ببره تو محیط اسمبلی به نظرم حجم و پراکندگی فایل هاش بیشتر میشه برا سالید هم اگه stp باشه قطعا میشه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ آقا یه سوال سخت تو نرم افزار کتیا V6 من میخوام یه فایل نمونه تو نرم افزار باز کنم ولی نمیدونم openesh کجاست! چجوریه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده