hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 ااااااااااااااای جان ، من کنار میکشم که فقط با حمید طرف باشی ، شهرسازا نامردی بازی نمیکنن ، یک به یک میان جلو ، الان که تو تکی دو نفری نمیچزونیمت ، مثل شماها نیستیم که دو به یک بریزیم رو یه شهرساز
bpcom 10070 ارسال شده در 18 آبان، 2011 این واحدا چرا کامل نمیشه ببینم چیا میخام آخه آی گفتی ، انقدر هم بد ارائه کردند اصلا نمیشه با دو تا استاد درست حسابی بر داشت طرحو با کی بر میداری ، با خانوووم ندایی ؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 ااااااااااااااای جان ، من کنار میکشم که فقط با حمید طرف باشی ، شهرسازا نامردی بازی نمیکنن ، یک به یک میان جلو ، الان که تو تکی دو نفری نمیچزونیمت ، مثل شماها نیستیم که دو به یک بریزیم رو یه شهرساز بودی حالا،
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 مهمونه پرررررر رووووووو اون نشستیو که میگی کار معمار بوده؟ سند بیار ببینم توهم زدی؟ کی غصه خورد؟ زبون درازی نکن زشته.اینجا محیط فرهنیگه!!! دوستتم که فرار کرد
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 این واحدا چرا کامل نمیشه ببینم چیا میخام آخه آی گفتی ، انقدر هم بد ارائه کردنداصلا نمیشه با دو تا استاد درست حسابی بر داشت طرحو با کی بر میداری ، با خانوووم ندایی ؟
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 آی گفتی ، انقدر هم بد ارائه کردنداصلا نمیشه با دو تا استاد درست حسابی بر داشت طرحو با کی بر میداری ، با خانوووم ندایی ؟ آره بابا خیلی بد ارایه دادن.نمیدونم مهرداد که با استاد طئسی بردارم هیچی دیگه نمیتونم بردارم!!!! اه اه اه همه درسا رو 4 و 5 شنبه ارایه دادن 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 http://www.persianorarabiangulf.com/index.phpFaghat 48sa@ vaght darim Nazarim khalije fars khalije arab she!Tahala60% benafe arabast! rai beDin
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) تا الان اینجا 3 نفر به خودش دیده؟؟
bpcom 10070 ارسال شده در 18 آبان، 2011 مهمونه پرررررر رووووووو اون نشستیو که میگی کار معمار بوده؟ سند بیار ببینم توهم زدی؟ کی غصه خورد؟ با حمید صحبت کن ، من الان رو سکوی تماشاچیام ، هر وقت سارا هم اومد بگو منم بیام نه یه وقت بهت بر میخوره جواب ندم ، عرضم به حضور انور شما ونوس خانوووم گل که وقتی یه معمار کار اجرا رو بر میداره یعنی موظفه بر کلی مراحل ساخت خونه از پی تا بام رو بهترین نحو به پایان برسونه ، محاسبه مقاومت خاک و مقدار نشست ساختمون نیز جزو همین مراحله که درسته توسط مهندس عمران یا مهندس خاک انجام میشه ، ولی مهندس مجریه که پس دیدن نتیجه زمان بندی کار رو و پی ریزی و ... رو طوری باید تنظیم کنه که زمین و ساختمان در طی مراحل ساخت و قبل از مرحله سفید کاری حداکثر نشست خودشو داشته باشه بد میگم ، بگو بد میگی :ws2: درستشو شما بگو ما یاد بگیریم 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Faghat 48sa@ vaght darim Nazarim khalije fars khalije arab she!Tahala60% benafe arabast! rai beDin نیم روووز نیگا کردی جو زده شدی؟؟؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 چرا شایعه میکنی؟؟؟60 به 40 خلیج فارس جلو میباشد چه میدونم؛ تو مسنجر و موبایل و...همه بهم پیام میدن که ؛عرب60 درصد!!!! الان خودم دیدم ما بیشتریم؛
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 چه میدونم؛ تو مسنجر و موبایل و...همه بهم پیام میدن که ؛عرب60 درصد!!!! الان خودم دیدم ما بیشتریم؛ :banel_smiley_4: تازه این سایت خیلی مسخرس.این همه تبلیغ داره.بیخودی این نظرسنجی رو گذاشته پووول دربیاره!
bpcom 10070 ارسال شده در 18 آبان، 2011 آره بابا خیلی بد ارایه دادن.نمیدونم مهرداد که با استاد طئسی بردارم هیچی دیگه نمیتونم بردارم!!!!اه اه اه همه درسا رو 4 و 5 شنبه ارایه دادن آره ، من که میخواستم 22 تا یا 24 تا بردارم ، الان با مدیریت شهری و بافت فرسوده شده 18 تا اون دو تا رو هم که برای ما ارائه نکردن اسمن ، واسه فراز ایناست اقتصاد و مدلهای گرافیکی و گرافیک رایانه ای و طرح و تاسیسات و حمل و نقل همه افتاده تو 3 روز چه وضعشه اخه خیلی بد شده ، نمیشه کلاس درست و حسابی برداشت 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 با حمید صحبت کن ، من الان رو سکوی تماشاچیام ، هر وقت سارا هم اومد بگو منم بیام نه یه وقت بهت بر میخوره جواب ندم ، عرضم به حضور انور شما ونوس خانوووم گل که وقتی یه معمار کار اجرا رو بر میداره یعنی موظفه بر کلی مراحل ساخت خونه از پی تا بام رو بهترین نحو به پایان برسونه ، محاسبه مقاومت خاک و مقدار نشست ساختمون نیز جزو همین مراحله که درسته توسط مهندس عمران یا مهندس خاک انجام میشه ، ولی مهندس مجریه که پس دیدن نتیجه زمان بندی کار رو و پی ریزی و ... رو طوری باید تنظیم کنه که زمین و ساختمان در طی مراحل ساخت و قبل از مرحله سفید کاری حداکثر نشست خودشو داشته باشه بد میگم ، بگو بد میگی :ws2: درستشو شما بگو ما یاد بگیریم بد میگی! معمارایی که من دیدم ؛ کار طراحی پلان و نما و دکوراسیون داخلی ... انجام میدادن، کار نشست و... رو ندیدم انجام بدن
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 آره ، من که میخواستم 22 تا یا 24 تا بردارم ، الان با مدیریت شهری و بافت فرسوده شده 18 تااون دو تا رو هم که برای ما ارائه نکردن اسمن ، واسه فراز ایناست اقتصاد و مدلهای گرافیکی و گرافیک رایانه ای و طرح و تاسیسات و حمل و نقل همه افتاده تو 3 روز چه وضعشه اخه خیلی بد شده ، نمیشه کلاس درست و حسابی برداشت اصلا نمیشه برداشت.اه اه تو روحشون با این انتخاب واحدشووون!!! طرح شوما با کی برمیداری؟؟؟ میشه درسای کاردانی رو برداشت؟ خیلی بد ارایه دادن.تازه استادا هم به درد نخورن 1
bpcom 10070 ارسال شده در 18 آبان، 2011 بد میگی! معمارایی که من دیدم ؛ کار طراحی پلان و نما و دکوراسیون داخلی ... انجام میدادن، کار نشست و... رو ندیدم انجام بدن اینا که همش طراحی و دکوراسیون داخلیه برو از اساتیدتون بپرس کار اجرا میکنن یا نه ، خیلی از معمارا مجوز اجرا دارن ونوس :JC_thinking: جدی نشنیدی تا حالا 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 آره ، من که میخواستم 22 تا یا 24 تا بردارم ، الان با مدیریت شهری و بافت فرسوده شده 18 تااون دو تا رو هم که برای ما ارائه نکردن اسمن ، واسه فراز ایناست اقتصاد و مدلهای گرافیکی و گرافیک رایانه ای و طرح و تاسیسات و حمل و نقل همه افتاده تو 3 روز چه وضعشه اخه خیلی بد شده ، نمیشه کلاس درست و حسابی برداشت اصلا نمیشه برداشت.اه اه تو روحشون با این انتخاب واحدشووون!!!طرح شوما با کی برمیداری؟؟؟ میشه درسای کاردانی رو برداشت؟ خیلی بد ارایه دادن.تازه استادا هم به درد نخورن شما پروفایل ندارین؟ اینجا میحرفین؟ اینا که همش طراحی و دکوراسیون داخلیه برو از اساتیدتون بپرس کار اجرا میکنن یا نه ، خیلی از معمارا مجوز اجرا دارن ونوس :JC_thinking: جدی نشنیدی تا حالا باشه میپرسم
bpcom 10070 ارسال شده در 18 آبان، 2011 اصلا نمیشه برداشت.اه اه تو روحشون با این انتخاب واحدشووون!!!طرح شوما با کی برمیداری؟؟؟ میشه درسای کاردانی رو برداشت؟ خیلی بد ارایه دادن.تازه استادا هم به درد نخورن من که با همین طوسی بر میدارم ، نه حوصله دکتر قمشه رو دارم ، نه دکتر نوروزیان مظلومی و هودسنی هم که خوشم نمیاد باز با همون ندایی طوسی بهتره لااقل هم با درس دادنش آشناییم ، هم اون دیگه میشناستمون فکر نکنم به شما ها بدن ، به من گفتن اگه واحد کم بیاری بهت میدیم ، منم الان واحد کم آوردم انوقت مسکن و حقوق قوانینو دیفرانسیل رو که تابستون ارائه کرده بودنو دیگه این ترم نمیخوان بدن 1
ارسالهای توصیه شده