bpcom 10070 ارسال شده در 18 آبان، 2011 شما پروفایل ندارین؟ اینجا میحرفین؟ باشه میپرسم میخوایم به تاپیک معمارا رونق بدیم ، عصری که مهناز اومد ، ذوق کنه چند صفحه رفته جلو 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 شما پروفایل ندارین؟ اینجا میحرفین؟ دوس داریم اینجا بحرفیم.مشکلیه؟؟؟:banel_smiley_4:
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 من که با همین طوسی بر میدارم ، نه حوصله دکتر قمشه رو دارم ، نه دکتر نوروزیان مظلومی و هودسنی هم که خوشم نمیاد باز با همون ندایی طوسی بهتره لااقل هم با درس دادنش آشناییم ، هم اون دیگه میشناستمون فکر نکنم به شما ها بدن ، به من گفتن اگه واحد کم بیاری بهت میدیم ، منم الان واحد کم آوردم انوقت مسکن و حقوق قوانینو دیفرانسیل رو که تابستون ارائه کرده بودنو دیگه این ترم نمیخوان بدن منم اگه بشه با استاد طوسی برمیدارم.آهان پس شرایط داره.آره بابا یه سری درسارو دیگه ارایه ندادن.نمیدونم والا.اما همه درسا 4 و 5 ششنبس.واقعا بد ارایه دادن 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 من که با همین طوسی بر میدارم ، نه حوصله دکتر قمشه رو دارم ، نه دکتر نوروزیان مظلومی و هودسنی هم که خوشم نمیاد باز با همون ندایی طوسی بهتره لااقل هم با درس دادنش آشناییم ، هم اون دیگه میشناستمون فکر نکنم به شما ها بدن ، به من گفتن اگه واحد کم بیاری بهت میدیم ، منم الان واحد کم آوردم انوقت مسکن و حقوق قوانینو دیفرانسیل رو که تابستون ارائه کرده بودنو دیگه این ترم نمیخوان بدن میخوایم به تاپیک معمارا رونق بدیم ، عصری که مهناز اومد ، ذوق کنه چند صفحه رفته جلو اوکی ؛ راحت باشین؛ من برم به جاهای دیگه سر بزنم از خودتون پذیرایی کنین؛ بد نگذره!!!!
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 اوکی ؛ راحت باشین؛ من برم به جاهای دیگه سر بزنم از خودتون پذیرایی کنین؛ بد نگذره!!!! حالا چرا قهر میکنی؟؟؟؟
bpcom 10070 ارسال شده در 18 آبان، 2011 مگه اسمش چهار دیواری معمارا و غیر معمارا نیست ؟ میام میحرفیم ، قانونا اجازشو داریم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 حالا چرا قهر میکنی؟؟؟؟ قهر چیه بابا!!! 2 تانون که دارین درباره یونیتون حرف میزنین؛ من برم جا دیگه بگردم
bpcom 10070 ارسال شده در 18 آبان، 2011 اوکی ؛ راحت باشین؛ من برم به جاهای دیگه سر بزنم از خودتون پذیرایی کنین؛ بد نگذره!!!! شما راحت باش برو به کارت برس ما خودمون هستیم 3
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 قهر چیه بابا!!! 2 تانون که دارین درباره یونیتون حرف میزنین؛ من برم جا دیگه بگردم 2
ارسالهای توصیه شده