bpcom 10070 ارسال شده در 17 آبان، 2011 از شهر سازا که بی خانمان تر نیستیم که همش تو تالار معماری چترن مهناز جون ما موظفیم بر کار شما معمارا نظارت کنیم دیگه ، نظارت نداشته باشیم که هفل هشتی کار می کنید باز خوبه ما میایم اینجا از صدقه سریه ما یه چند تا پست تو اینجا میخوره الان سارا نشون داد که یه معمار آینده داره :ws2: 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلام بر همه حاضران و غایبانیک شهرساز وارد میشود دینگ دینگ سلام ببم جان خوبی خوشی زندگیت میزونه
bpcom 10070 ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلام ببم جان خوبی خوشی زندگیت میزونه به به شاهین خان خوبم تو در چه حالی ؟ خوب بودی ، بهتر شدی ؟
سـارا 20071 ارسال شده در 18 آبان، 2011 مهناز جون ما موظفیم بر کار شما معمارا نظارت کنیم دیگه ، نظارت نداشته باشیم که هفل هشتی کار می کنید باز خوبه ما میایم اینجا از صدقه سریه ما یه چند تا پست تو اینجا میخوره الان سارا نشون داد که یه معمار آینده داره :ws2: چرا؟؟چون حرف باب میل شهرسازا زدم؟؟؟ نخیرم من فقط حقیقت رو می گم جدا از تعصبات.خب بچه های معماری نمیان اینجا دیگه...چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است آخه؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 :w14: سلااااااااااااااام سلاااااااااااااااااام :w14:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 علیک سیلام به همه :flowerysmile: سلاااااااام علیکم سارا
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 خب واسه چی؟! آخی.دلم سوووخت.باشه گریه نکن حالا. دیگه بهم نگی بچه شهرسازا دهه!! این دفعه رو بخشیدمت
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 آخی.دلم سوووخت.باشه گریه نکن حالا.دیگه بهم نگی بچه شهرسازا دهه!! این دفعه رو بخشیدمت باشه، من نمیدونستم از اینکه بچه شهرسازی اینقدر ناراحتی؛ از این به بعد میگم بهت بچه معمار، دیگه ناراحت نباشیا
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 باشه، من نمیدونستم از اینکه بچه شهرسازی اینقدر ناراحتی؛ از این به بعد میگم بهت بچه معمار، دیگه ناراحت نباشیا :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: اینقدم شکلکای انجمنو تحریف نکن!!!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 آبان، 2011 :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:اینقدم شکلکای انجمنو تحریف نکن!!! کم آوردی ؛ کم آوردی
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 18 آبان، 2011 دیگه دو به یک شدیم...زور ما بیشترتره خووودم یه تنه 30 تا معمار حریفم چی فکر کردی!!! 1
سـارا 20071 ارسال شده در 18 آبان، 2011 خووودم یه تنه 30 تا معمار حریفم چی فکر کردی!!! من هیچ فکری نکردم جز اینکه الان زور ما بیشترتره 2
ارسالهای توصیه شده