* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 من تاپیک علمی میزنم تو این تالار یه تشکر هم پاش نمیخوره که سارا؛ حالا واسه حرفای تو یه تشکر رو میکنن خدا رو شکر کن؛ خوش بحالت
zahra22 19502 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اتفاقا این احترام من به بچه ها بود که خواستم با توافق همدیگه انتخاب کنیم..منم اگه مشخص کنم، باز یکی دو نفر میان بقیه هم میگن نبودیم و نشد و این حرفا دیگه... آره میدونم ولی حالا که کسی انتخاب نکرده خودت انتخاب کن. 2
zahra22 19502 ارسال شده در 24 آبان، 2011 من تاپیک علمی میزنم تو این تالار یه تشکر هم پاش نمیخوره که سارا؛ حالا واسه حرفای تو یه تشکر رو میکنن خدا رو شکر کن؛ خوش بحالت ونوووووووس من برات تشکر میزنم که.. 1
zahra22 19502 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اصن من خودمو میکشم اگه کسی بخواد ناراحت و سرد باشه نسبت به اینجا.. 1
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 من تاپیک علمی میزنم تو این تالار یه تشکر هم پاش نمیخوره که سارا؛ حالا واسه حرفای تو یه تشکر رو میکنن خدا رو شکر کن؛ خوش بحالت ببین شاید تا زمانی که بچه ها دنبال چیزی واسه پروژه و سمینارشون نباشن نرن به بخشهای علمی سر بزنن.(خیلی وقتا خودمم اینجوریم) اما اینجا مثلا بخش گفتگو و تبادل نظره که می شه از حرفای همدیگه خیلی چیزا یاد بگیریم...بازم می گم خودم کمتر رغبت دارم بشینم مطالب رو از کامپیوتر بخونم اما وقتی بحثی می شه و بچه ها با زبون خودشون موضوعی رو بیان می کنن، شیرین تر می شه و جذابیتش هم خیلی بیشتره... 2
*mini* 37779 ارسال شده در 24 آبان، 2011 باشه مینا جون...سعی می کنم دوباره با این محیط آشتی کنم.به خاطر این انرژی که تو داری... خودتم خداحافظی کرده بودیا... :4chsmu1: ای جونم سارا........فدایییییییییییییییت :texc5lhcbtrocnmvtp8:biggrin:اره خوب.....اما من واقعا به استراحت نیاز داشتم.....داشتم خفه میشدم دیگه.....چون نمیدونستم تا کی ممکنه نباشم گفتم خدافظی بزنم....البته قصدم این بود که برم.....اما دیدم دلتنگتون شدم..:girl_in_dreams: من تاپیک علمی میزنم تو این تالار یه تشکر هم پاش نمیخوره که سارا؛ حالا واسه حرفای تو یه تشکر رو میکنن خدا رو شکر کن؛ خوش بحالت ای جونم.....عزیزم منم همینه تاپیکام...بیا یه کار کنیم....تاپیک که میزنیم یا میزنید یا خودتون اطلاع رسانی کنید یا برای من بزاریدش تا من اطلاع رسانیش کنم....خوبه؟ آره میدونم ولی حالا که کسی انتخاب نکرده خودت انتخاب کن. ونوووووووس من برات تشکر میزنم که.. اصن من خودمو میکشم اگه کسی بخواد ناراحت و سرد باشه نسبت به اینجا.. ای جااااااااااااااااااااان:a030: ای ول....همینه...بابا انرژیییییییییییییی 2
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 آره اطلاع رسانی تاپیکا خیلی خوبه تا کمبود محبت نگیریم :4chsmu1: این تاپیک خلاصه کتابهای معماری که تو امضام گذاشتم هم یه جور تبلیغه اما دچار کمبود محبت شده!! :4chsmu1: 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلامی میدهیم مثال سابق خوبین مهرازا بابا به جای از دست دادن انگیزی بیاین یه دوتا پست بذارین فعال میشه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلامی میدهیم مثال سابق خوبین مهرازا بابا به جای از دست دادن انگیزی بیاین یه دوتا پست بذارین فعال میشه چه فایده ؛ به ما که از اون لوح تقدیرا که داری نمیدن
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 آبان، 2011 چه فایده ؛ به ما که از اون لوح تقدیرا که داری نمیدن مگه تو هم تو کتاب خوری و مقاله خوری نیوترون عضو نشدی خب بیا شرکت کن جواب بده مدال بگیر حسود
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلامی میدهیم مثال سابق خوبین مهرازا بابا به جای از دست دادن انگیزی بیاین یه دوتا پست بذارین فعال میشه آقا چقدر ما پست بزاریم فعال بشه؟؟یکم دیگران پست بزارن فعالش کنن ما بیایم لذت ببریم چه فایده ؛ به ما که از اون لوح تقدیرا که داری نمیدن من نمی دونم مردم این لوح تقدیرارو از کجا میارن؟؟؟؟:4chsmu1: 1
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 مگه تو هم تو کتاب خوری و مقاله خوری نیوترون عضو نشدی خب بیا شرکت کن جواب بده مدال بگیر حسود لوح مال اونجاسسسسس؟؟؟؟ :icon_pf (34): سریعا می رم عضو می شم :4chsmu1: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 آبان، 2011 آقا چقدر ما پست بزاریم فعال بشه؟؟یکم دیگران پست بزارن فعالش کنن ما بیایم لذت ببریم من نمی دونم مردم این لوح تقدیرارو از کجا میارن؟؟؟؟:4chsmu1: خب دیگه هرکه طاووس خواهد چی ..... فعلا ه اینجا جز ما هیشکی نیست لوح تقدیرارم منم نمیدونم از کجا میارن 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 آبان، 2011 لوح مال اونجاسسسسس؟؟؟؟ :icon_pf (34): سریعا می رم عضو می شم :4chsmu1: نه دیگه قرار نشد آدرس بدم بیاین مدالای منو جم کنین ببرین تا 10 تا مدال اول با سران تاپیک هماهنگه که به من برسه
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 خب دیگه هرکه طاووس خواهد چی .....فعلا ه اینجا جز ما هیشکی نیست لوح تقدیرارم منم نمیدونم از کجا میارن خب جاشو بگو ما هم بریم بیاریم 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 آبان، 2011 خب جاشو بگو ما هم بریم بیاریم خب نمیشه گفت که مثل روزه میمونه که من هنوز نمیدونم کجه میرن میگیرن 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 لوح مال اونجاسسسسس؟؟؟؟ :icon_pf (34): سریعا می رم عضو می شم :4chsmu1: من عضوم مگه تو هم تو کتاب خوری و مقاله خوری نیوترون عضو نشدی خب بیا شرکت کن جواب بده مدال بگیر حسود خب جواب میدم ؛ اما مودال نمیدن
zahra22 19502 ارسال شده در 25 آبان، 2011 لوح تقدیر می خوام ولی حس فعالیت نیست سارایی آواتار منو ببین حست میاد... ببین چه شاده:biggrin: 3
ارسالهای توصیه شده