* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 راستی 68 چی شد ؟ :ws2:چرا حذفش کردی ؟ هان؛ نمیدونم چی شد، یهو گم شد :ws2: خب اضافه بود دیه ؛ بود و نبودش فرق نداشت
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلام به مهرازای عزیز و همچنین غیر مهرازای عزیزتر(شهرسازا) 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلام به مهرازای عزیز و همچنین غیر مهرازای عزیزتر(شهرسازا) سلااااااااام سلااااااام :62izy85:
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلااااااااام سلااااااام :62izy85: سلام ونوسی بی 68 چطوری مهراز خوبی مدالمو نگاه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلام ونوسی بی 68چطوری مهراز خوبی مدالمو نگاه خوبم، تو خوبی؟ چرا شماها هی تند تند مدال و لوح و.... میگیرین، منم میخوام
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 17 آبان، 2011 خوبم، تو خوبی؟ چرا شماها هی تند تند مدال و لوح و.... میگیرین، منم میخوام منم خوبم نماز روزه هات قبول باشه بخیل خب برو فعالیت علمی کن مدالشو بگیر حسود 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 منم خوبمنماز روزه هات قبول باشه بخیل خب برو فعالیت علمی کن مدالشو بگیر حسود ممنون، نماز روزه های توهم قبول باشه نخیر من حسود نیسم ای بابا ؛ من تو این چند روز کلی تاپیک زدم؛ ورودی و استخر و آبنما و موزه دنور و...، هیچکی تشکر هم نمیزنه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 اگه اینجا رو قفل کنم چی می شه؟ مهناز جونم؛ تو همه تالارا این قسمت گفتگو هست و کابرای اونا هم میرن اونجا؛ مگه ایرادی داره!؟
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 17 آبان، 2011 اگه اینجا رو قفل کنم چی می شه؟ هیچی مهناز جون دوباره بازش میکنی میخوای معمارارو بی خانمان کنی؟ 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 17 آبان، 2011 ممنون، نماز روزه های توهم قبول باشه نخیر من حسود نیسم ای بابا ؛ من تو این چند روز کلی تاپیک زدم؛ ورودی و استخر و آبنما و موزه دنور و...، هیچکی تشکر هم نمیزنه تو کلا کارت درسته ولی خب چه میشه کرد معماری دیگه به معمار جماعتم مدال نمیدن 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 آبان، 2011 هیچی مهناز جوندوباره بازش میکنی میخوای معمارارو بی خانمان کنی؟ از شهر سازا که بی خانمان تر نیستیم که همش تو تالار معماری چترن مهناز جونم؛ تو همه تالارا این قسمت گفتگو هست و کابرای اونا هم میرن اونجا؛ مگه ایرادی داره!؟ می دونم... فقظ خواستم مطمئن شم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 تو کلا کارت درستهولی خب چه میشه کرد معماری دیگه به معمار جماعتم مدال نمیدن نه بابا!!!!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 از شهر سازا که بی خانمان تر نیستیم که همش تو تالار معماری چترن اینو خوب اومدی
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 17 آبان، 2011 از شهر سازا که بی خانمان تر نیستیم که همش تو تالار معماری چترن می دونم... فقظ خواستم مطمئن شم عسیسم چترن چیه نا سلامتی اینجا ما یه سهمی داریما مثلا مهراز حسرتی و مهراز شماره 3 به من میگنا شهسازا هم همه ی انجمن دستشونه میگی نه ادمین نمونش 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 17 آبان، 2011 اینو خوب اومدی نه بابا یه خورده تحویل بگیرین همو:icon_pf (17): 1
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 17 آبان، 2011 عسیسم چترن چیه نا سلامتی اینجا ما یه سهمی داریمامثلا مهراز حسرتی و مهراز شماره 3 به من میگنا شهسازا هم همه ی انجمن دستشونه میگی نه ادمین نمونش شما برو دیکتتو خوب کن 2
ارسالهای توصیه شده