Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 23 آبان، 2011 درسهای این ترم: زیست شناسی.... متد و متریال....زبان تخصصی...تاریخ معماری... طراحی 2 :ws28: 3
سـارا 20071 ارسال شده در 23 آبان، 2011 بچه ها...دارم انگیزمو برای فعالیت تو تالار از دست می دم!!! :icon_pf (34): 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 23 آبان، 2011 بچه ها...دارم انگیزمو برای فعالیت تو تالار از دست می دم!!! :icon_pf (34): این یه موضوعه طبیعیه خیلی خودتو درگیرش نکن بذار رو پای خودت وایسی نون بازوی خودتو بخور 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2011 بچه ها...دارم انگیزمو برای فعالیت تو تالار از دست می دم!!! :icon_pf (34): عزیزم، من از دست دادم
ALI* 880 ارسال شده در 24 آبان، 2011 سلام به دوستان معمار و غیر معمار بیشتر از 700 صفحه معلومه خیلی فعال بوده 3
zahra22 19502 ارسال شده در 24 آبان، 2011 بچه ها...دارم انگیزمو برای فعالیت تو تالار از دست می دم!!! :icon_pf (34): منم:icon_pf (34): 3
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 عزیزم، من از دست دادم منم:icon_pf (34): بچه ها شما چرا اینجوری شدین؟؟؟؟ من خسته شدم چون هر ایده ای دادم همه اومدن گفتن موافقیم و رفتن پشت سرشونو نگاه نکردن چون قرار شد نوبتی بحث راه بندازیم بازم یه عده جاخالی دادن!! چون قرار بود با هم اسکیس بزنیم و کرکسیون کنیم، جز یکی دو نفر کسی فعالیت نمی کنه(هفته قبل هم که فقط خودم کشیدم) چند تا ایده دیگه داشتم اما با این وضعیت ترجیح دادم بی خیالش بشم تا ایتکه مطرحش کنم چهار تا تنکس پاش بخوره دیگر هیچ!! 4
zahra22 19502 ارسال شده در 24 آبان، 2011 بچه ها شما چرا اینجوری شدین؟؟؟؟ من خسته شدم چون هر ایده ای دادم همه اومدن گفتن موافقیم و رفتن پشت سرشونو نگاه نکردن چون قرار شد نوبتی بحث راه بندازیم بازم یه عده جاخالی دادن!! چون قرار بود با هم اسکیس بزنیم و کرکسیون کنیم، جز یکی دو نفر کسی فعالیت نمی کنه(هفته قبل هم که فقط خودم کشیدم) چند تا ایده دیگه داشتم اما با این وضعیت ترجیح دادم بی خیالش بشم تا ایتکه مطرحش کنم چهار تا تنکس پاش بخوره دیگر هیچ!! ایده هات چی هستش سارایی؟؟ 3
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 ایده هات چی هستش سارایی؟؟ همون دوتایی که مطرح شد فعلا رو هواس یکیش همون دعوت کردن بچه های رشته های دیگه بود، همه موافق بودن اما هیچکس نیومد بگه فلان تاریخ خوبه یکیشم همین نوبتی موضوع دادن بود که... 1
zahra22 19502 ارسال شده در 24 آبان، 2011 همون دوتایی که مطرح شد فعلا رو هواسیکیش همون دعوت کردن بچه های رشته های دیگه بود، همه موافق بودن اما هیچکس نیومد بگه فلان تاریخ خوبه یکیشم همین نوبتی موضوع دادن بود که... خوب سارایی خودت یه تاریخ و مشخص کن. حتما نباید دیگران مشخص کنن که.هر تاریخی مشخص کنی همه به نظرت احترام میزارن. 2
*mini* 37779 ارسال شده در 24 آبان، 2011 بچه ها...دارم انگیزمو برای فعالیت تو تالار از دست می دم!!! :icon_pf (34): عزیزم، من از دست دادم منم:icon_pf (34): بچه ها تروخداااااااااااااااااا.......... نباشید اینجور.....میدونم.....سخته.....خودم بارها زیر فشار فعالیت نکردنها بودم......اما یه کاری میکردم که راه بیفته....که لااقل خیلی از تاپیکا اپ بمونه........شده همین 4 دیواری رو با اسپم هم اپ نگه داشتم.......بچه ها ...اگه از تاپیکا هیچکدوم اپ نمیشه و کسی فعالیت نمیکنه شما خودتون اپش کنید...حتی اگر تا یک هفته کسی تووش نیاد......بلاخره بچه ها میانو فعالیت میکنن.... بچه ها شما چرا اینجوری شدین؟؟؟؟ من خسته شدم چون هر ایده ای دادم همه اومدن گفتن موافقیم و رفتن پشت سرشونو نگاه نکردن چون قرار شد نوبتی بحث راه بندازیم بازم یه عده جاخالی دادن!! چون قرار بود با هم اسکیس بزنیم و کرکسیون کنیم، جز یکی دو نفر کسی فعالیت نمی کنه(هفته قبل هم که فقط خودم کشیدم) چند تا ایده دیگه داشتم اما با این وضعیت ترجیح دادم بی خیالش بشم تا ایتکه مطرحش کنم چهار تا تنکس پاش بخوره دیگر هیچ!! اره سارایی....میفهمم....حق با توئه......اما میتونیم خودمون چند نفر ادامش بدیم....موافقی؟:biggrin: منن که پایم....هر کی پایست دستش بالااااااااااااا:girl_yes2::girl_yes2::a030: 1
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 خوب سارایی خودت یه تاریخ و مشخص کن.حتما نباید دیگران مشخص کنن که.هر تاریخی مشخص کنی همه به نظرت احترام میزارن. اتفاقا این احترام من به بچه ها بود که خواستم با توافق همدیگه انتخاب کنیم.. منم اگه مشخص کنم، باز یکی دو نفر میان بقیه هم میگن نبودیم و نشد و این حرفا دیگه... 2
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آبان، 2011 باشه مینا جون...سعی می کنم دوباره با این محیط آشتی کنم.به خاطر این انرژی که تو داری... خودتم خداحافظی کرده بودیا... :4chsmu1: 1
ارسالهای توصیه شده