سـارا 20071 ارسال شده در 14 آبان، 2011 منم موافقم....ولي هدفش چي باشه مهمه.... من یه پیشنهاد کلی دادم با هدف اینکه از رشته های دیگه هم شناخت پیدا کنیم.. هر کسی نظری داره، خب پیشنهاد بده :girl_yes2:
سـارا 20071 ارسال شده در 14 آبان، 2011 راستی کاش می شد چند شب مختلف تعیین بشه،و تو هر شب بچه های یه رشته رو دعوت کنیم که هرج و مرج هم نشه...مثلا یه شب عمران ، یه شب مکانیک و ... جمعه هم من نیستم
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 16 آبان، 2011 راستی کاش می شد چند شب مختلف تعیین بشه،و تو هر شب بچه های یه رشته رو دعوت کنیم که هرج و مرج هم نشه...مثلا یه شب عمران ، یه شب مکانیک و ...جمعه هم من نیستم موافقم...
سـارا 20071 ارسال شده در 16 آبان، 2011 علیک سلام عزیزم... موافقم... یعنی من کشته مرده موافقت همیشگی بچه هام....خب بفرمایید دیگه بسم ا...:4chsmu1:
kimia 4172 ارسال شده در 16 آبان، 2011 چرا وقتی میام هیشکی نیس؟ کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان)kimia 1
سـارا 20071 ارسال شده در 17 آبان، 2011 چرا تالار اینجوری شده؟همه همه جا هستن بجز تالار معماری آره واقعا....این همه کاربر با رشته معماری هست، اونوخت تالارم معماری داره خاک می خوره 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 آره واقعا....این همه کاربر با رشته معماری هست، اونوخت تالارم معماری داره خاک می خوره خیلی هم خاک نمیخوره ها؛ تاپیک راندو ؛ شاخ به شاخ و... فعالین که؛ خوبه؛ به نظر من خیلی هم این تالار راکد نیست
*mini* 37779 ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خوبییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین من اوممممممممممممممممممممتم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامخوبییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین من اوممممممممممممممممممممتم سلاااااااااااام؛ خووووووووووووووووووووووووبییییییییییییییییییییییییییییم خوش اومتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:w14:
سـارا 20071 ارسال شده در 17 آبان، 2011 خیلی هم خاک نمیخوره ها؛ تاپیک راندو ؛ شاخ به شاخ و... فعالین که؛ خوبه؛ به نظر من خیلی هم این تالار راکد نیست هر دور زو یه بار یه نفر میاد یه پستی می زاره و می ره...نباید اینجوری باشه دیگه:4chsmu1: کاربر با رشته معماری کم نداریم اما به غیر از 4-5 نفر ،کسی نمیاد اینجا سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامخوبییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین من اوممممممممممممممممممممتم اوووووووووووووو ببین کی اومدهههههههههه....:aghosh: 1
سـارا 20071 ارسال شده در 17 آبان، 2011 کاربران حاضر در انجمن : 21( 6 عضو و 15 مهمان) سـارا, * Ven000s *+, gmasomy14, Mahnaz.D+, mohamad_rs+, توحید فروغی تا حالا تالارو انقدر شلوغ ندیده بودم :4chsmu1: یه نفر اون 15 مهمانو بگه بیان عضو بشن دیگه چرا زیرابی می رن آخه 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 کاربران حاضر در انجمن :21( 6 عضو و 15 مهمان) سـارا, * Ven000s *+, gmasomy14, Mahnaz.D+, mohamad_rs+, توحید فروغی تا حالا تالارو انقدر شلوغ ندیده بودم :4chsmu1: یه نفر اون 15 مهمانو بگه بیان عضو بشن دیگه چرا زیرابی می رن آخه راست میگیا، حیف که من بهشون دسترسی ندارم
bpcom 10070 ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامخوبییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین من اوممممممممممممممممممممتم ای بابا مینی تو چرا برگشتی ، میخواستم واست سفارش بدم آش پشت پا بپزند 1
bpcom 10070 ارسال شده در 17 آبان، 2011 کاربران حاضر در انجمن :21( 6 عضو و 15 مهمان) سـارا, * Ven000s *+, gmasomy14, Mahnaz.D+, mohamad_rs+, توحید فروغی تا حالا تالارو انقدر شلوغ ندیده بودم :4chsmu1: یه نفر اون 15 مهمانو بگه بیان عضو بشن دیگه چرا زیرابی می رن آخه دو نفر از لیستتونم که شهرسازن نمیدونم مهمونا میان اینجا دنبال چی ؟ اینجا که اتاق گفتگوهه ! :JC_thinking: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 دو نفر از لیستتونم که شهرسازن نمیدونم مهمونا میان اینجا دنبال چی ؟ اینجا که اتاق گفتگوهه ! :JC_thinking: اینا که کاربرایی نیستن که فقط از این بخش ، دیدن کردن، اینا از کل تالار معماری دارن دیدن میفرمایند
bpcom 10070 ارسال شده در 17 آبان، 2011 اینا که کاربرایی نیستن که فقط از این بخش ، دیدن کردن، اینا از کل تالار معماری دارن دیدن میفرمایند خوب حالا .... همین که تو میگی 2
ارسالهای توصیه شده