vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 آبان، 2011 ممنون خوبم؛ سوغات چی ؟؟؟ خب کارات کو؟ بیار ببینم ببين داري ميپيچونيا سوغاتي بيار بده تا تكاليفمو بدم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 ببين داري ميپيچونيا سوغاتي بيار بده تا تكاليفمو بدم سوغاتی عکس آوردم؛ برو تو گالریم ببین؛
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 آبان، 2011 چی شده؟؟ باز شهرسازا ریختن اینجا شلوخ پلوخ کردن؟؟؟؟ شهر ساز و معمار نداره كه اينجا مال خودمونه، دور هميم ديگه 1
bpcom 10070 ارسال شده در 8 آبان، 2011 شهر ساز و معمار نداره كه اينجا مال خودمونه، دور هميم ديگه دور هم بودن خالی که فایده نداره فعلا که معمارا میزبانن اسمن اول یکم پذیرایی کنن تا مجلسو گرم کنیم :ws2:
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 آبان، 2011 سوغاتی عکس آوردم؛ برو تو گالریم ببین؛ منو ميفرستي پي نخود سياه؟ حالا ديگه اينجورياس باشه :Ghelyon:
bpcom 10070 ارسال شده در 8 آبان، 2011 سارا خانوووم این چاییه تو چه بلایی سر اون بغل دستیه آورده من که مشکوکم به اون مایع تو قوری 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 منو ميفرستي پي نخود سياه؟حالا ديگه اينجورياس باشه :Ghelyon: نخود سیاه کجا بود؟؟؟ عکسای آخرم ؛ از همدان و باباطاهر و... بود
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نخود سیاه کجا بود؟؟؟ عکسای آخرم ؛ از همدان و باباطاهر و... بود نديدم به جون آبجي حالا ديگه همدان ميري بيخبر بابا ميگفتي بيايم راهنما بشيم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 نديدم به جون آبجيحالا ديگه همدان ميري بيخبر بابا ميگفتي بيايم راهنما بشيم مگه اون سری که بهت تکالیف جدیدو میدادم نگفتم ؛ دارم میرم سفر؟؟ تو همدان چیکار میکردی؟
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 آبان، 2011 گفت همدان داغ دلمو تازه كرد ما رفتيم لالا خوب بخوابين باي تا هاي همگي
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 آبان، 2011 مگه اون سری که بهت تکالیف جدیدو میدادم نگفتم ؛ دارم میرم سفر؟؟ تو همدان چیکار میکردی؟ گفتي داري ميري سفر گفتم منم با خودت ببر نبردي گيتارو با خودت بردي همدان دانشجو بودم يه زماني البته ملاير بودم 2 سال 2 سال هم همدان ولي همدان كه ميگن انگار ميكن الشتر(شهرمون)
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 گفت همدان داغ دلمو تازه كردما رفتيم لالا خوب بخوابين باي تا هاي همگي بای
سـارا 20071 ارسال شده در 8 آبان، 2011 سارا خانوووم این چاییه تو چه بلایی سر اون بغل دستیه آوردهمن که مشکوکم به اون مایع تو قوری خب بفرمایید چایی مرسي از مهمون نوازيتحقا كه مهراز شايسته و زيبند ته :persiana__hat: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 8 آبان، 2011 منتظر آمدن قطارم قطاري كه مسافرم در آن نيست و من هم در ايستگاه نيستم روي ريل ريلي تا بينهايت.............. 1
*mini* 37779 ارسال شده در 8 آبان، 2011 هدف بهبود و کمک به پیشرفت شماهاستمیخوایم از این چهار دیواریتون بکشیمتون ببریم بیرون دنیا رو بهتون نشون بدیم دیدتونو باز کنیم کمک کنیم بهتون بس که این شهرسازا دستشون خیره هیچکی نه اونم شهرسازا:ws28: :icon_pf (17)::icon_pf (17): حاج مهردادي شهر ساز و معمار نداره كه اينجا مال خودمونه، دور هميم ديگه کم نه:167: دور هم بودن خالی که فایده ندارهفعلا که معمارا میزبانن اسمن اول یکم پذیرایی کنن تا مجلسو گرم کنیم :ws2: شرمنده...هرکی میاد مهمونی خوددش خوراکیاشو میاره:a030: 1
ارسالهای توصیه شده