* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 مهر، 2011 خسته نباشیییییییییییییییییی :flowerysmile: میسیییییییییییییییییییییییییییییییییی:w14:
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 24 مهر، 2011 بچه [/url]های عزیز اینجا هم بیایید :camera2: مسابقه عکاسی شهرسازی با موضوع "بافت تاریخی در شهر" 3
*mini* 37779 ارسال شده در 24 مهر، 2011 هيچي فقط يه مدت يه سري مسئوليت نپذير اينجا جمع شده بودن و ما بقيشو خودت كه ميبيني گردو خاك ورداشته همه جارو مينا كه ديگه بالا بالاها ميپره ونوسي هم كه ميگه پروژه داره فقط سارا آستين همتو بالا زد بنازم به قيرتش اوهو.....هر کی ندونه فکر میکنه موسس اینجا خودش بوده:w00:...دوگانه سوز! بالا بالا ها نمیپرم....واقعا فزصت نمیکنم بیام اینجا.....کارام زیاد شدن:icon_pf (34)::icon_pf (34): سارا که ای وله واقعا......دمش گرم قربون خدا که تو مسئولیت داری......خوبه فقط میای اسپم میکنیو میری:ws28: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 مهر، 2011 اوهو.....هر کی ندونه فکر میکنه موسس اینجا خودش بوده:w00:...دوگانه سوز!بالا بالا ها نمیپرم....واقعا فزصت نمیکنم بیام اینجا.....کارام زیاد شدن:icon_pf (34)::icon_pf (34): سارا که ای وله واقعا......دمش گرم قربون خدا که تو مسئولیت داری......خوبه فقط میای اسپم میکنیو میری:ws28: باز اومدي يه غري قري به جون ما زدي و .................... آره موسس نبودم ولي 4 ديواري از ان منست 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 مهر، 2011 میسیییییییییییییییییییییییییییییییییی نه خسته و خدا قوت به تو مهراز عزيز:w14: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 مهر، 2011 اصلا معلوم نیست این بچه ها کجانننننننننننننن :w00:الان که نه کسی امتحان داره و نه پروژه مهناز اگه غر بزنه الان من بهش حق می دم خيلي سخت نگير سارا جون اينجا هر چند وقت يه بار يه سكته ميزنه فك كنم الانم سكته زده 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 مهر، 2011 نه خسته و خدا قوت به تو مهراز عزيز:w14: نَه!!؟؟؟!!!! یا نُه
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 24 مهر، 2011 نَه!!؟؟؟!!!! یا نُه :ws3: نخسته اينجوري فك كنم بهتره اصلا همون خسته نباشي 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 مهر، 2011 :ws3:نخسته اينجوري فك كنم بهتره اصلا همون خسته نباشي آهان؛ ممنون معمار حسرتی تو چرا میخندی!!! کی تورو نازت داد
سـارا 20071 ارسال شده در 25 مهر، 2011 خيلي سخت نگير سارا جون اينجا هر چند وقت يه بار يه سكته ميزنه فك كنم الانم سكته زده نهههههههههههه باید از سکته درش بیاریم!! منکه هستم نمی دونم بقیه کجاننننننننن 3
سـارا 20071 ارسال شده در 25 مهر، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=26174&page=43 بچه ها بدوین کرکسیوننننننننن :persiana__hat: 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 25 مهر، 2011 من ناراحت نشدمفقط یه شوخی کوچیک بود آقا وحید نميگي شايد اين مهراز قلبش ضعيف باشه؟ خب خدارو شكر كه ناراحت نشدي اينجا از اينجور چيزا پيش مياد جدي نگير 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 25 مهر، 2011 نهههههههههههه باید از سکته درش بیاریم!!منکه هستم نمی دونم بقیه کجاننننننننن تلاش شما بسي مايه ي دلگرمي ماست ولي افسوس كه ............... خودم و صد البته خودت نيز مگر سر پايش نگاه داريم :icon_pf (17): 2
سـارا 20071 ارسال شده در 25 مهر، 2011 دیگه داره کم کم حوصلم سر می ره اون موقع که من درگیر امتحان و پروژه بودم، همه می گفتن چرا نماین فعالیت کنین و ..حالا که من اومدم تمام وقت اینجام، هیچکس نیست! هیچکس!! کار می زارم بچه ها نظر بدن، میان تشکر می کنن می رن! قراره کارامونو با هم نقد کنیم تا نقاط ضعفمون مشخص بشه دیگه.اگه اینطوری نباشه دیگه چرا پس کار می زاریم؟؟؟قاب کنیم بزنیم دیوار اتاقمون دیگه 2
ارسالهای توصیه شده