judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ وصل تو چون نمیدهد در ره عشق کام کس چند به چشم تشنگان جلوه دهد سراب را 2 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ آن که دایم هوس سوختن ما می کرد کاش می آمد و از دور تماشا می کرد 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دلم برای خودم تنگ می شود آری همیشه بی خبر از حال خویشتن بودم نشد جواب بگیرم سلام هایم را هر آنچه شیفته تر از پی شدن بودم 2 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو پیش من جز سخن شهد شکر هیچ مگو 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ وصل من با تو همین بس که در آن کو شب تار کنم افغان و شناسی تو به آواز مرا 4 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ آتشم من گر تو را شک است و ظن امتحان کن دست را بر من بزن 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ نـمـانـد نــاز شيــرين بي خريــدار اگر خسرو نباشد،كوهكن هست 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تيمار غريبان اثر ذكر جميل است جانا مگر ين قاعده در شهر شما نيست. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تيمار غريبان اثر ذكر جميل استجانا مگر ين قاعده در شهر شما نيست. تنهایی خیابانیست که هر روز قدم میزنم. ته ندارد لاکردار! 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ رازي كه بر غير نگفتيم و نگوييم به دوست بگوييم كه او محرم رازست 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ رازي كه بر غير نگفتيم و نگوييمبه دوست بگوييم كه او محرم رازست تورا سری است با من یا جانان ای ماه غمگین؟ که جانان از تو و من زو, اینگونه رنگین که او تنها و من بی او هوا اینگونه سنگین... 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ نظير دوست نديدم اگر چه از مه و مهر نهادم اينه ها در مقابل رخ دوست 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ نظير دوست نديدم اگر چه از مه و مهرنهادم اينه ها در مقابل رخ دوست تو شهرمون آخ بمیرم ، چشم ستاره کور شده برگ درخت باغمون ، زباله ی سپور شده مسافر امیدمون ، رفته از اینجا دور شده کاش تو فضای چشممون ، پیدا بشه یه شاپره به ما که خسته ایم بگه ، خونه باهار کدوم وره ؟ کنار تنگ ماهیا ، گربه رو نازش می کنن 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ نيست در شهر نگاري كه دل ما ببرد بختم ار يارشود رختم از اينجا ببرد. 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ نيست در شهر نگاري كه دل ما ببردبختم ار يارشود رختم از اينجا ببرد. در گرگ و میشِ چشمهات راه گم کردهام مهتابْ شو! 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ وفا و عهد نكو باشد ار بياموزي وگرنه هر كه تو بيني ستمگري داند 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ وفا و عهد نكو باشد ار بياموزيوگرنه هر كه تو بيني ستمگري داند در کنار قلب عاشق شعله مي زد در شرار آتش دردي نهاني نغمه من همچو آواي نسيم پر شکسته عطر غم مي ريخت بر دلهاي خسته پيش رويم 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من ار چه درنظر يار خاكسار شدم رقيب نيز چنين محترم نخواهد ماند 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ دی، کودکی بدامن مادر گریست زار کز کودکان کوی، بمن کس نظر نداشت 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تا بگيسوي تو دست ناسزايان كم رسد هر دلي از حلقه در ذكر يارب ياربست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده