moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ نه خدا توانمش گفت نه بشر توانمش خواند متحیرم چه نامم شه ملک لافتی را 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ آراسته آمد و چه آراستنی پیراسته زلف خود، چه پیراستنی بنشست به می خوردن و برخاست به رقص به به چه نشستنی، چه بر خاستنی فعلا ... بعدا میام دوست عزیز 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ یاد دارم که شبی خاطرت آمد به سراغم وه چه شیرین شبی بود تو بودی به کنارم ممنون دوست عزیز. خسته نباشین. عالی بودین. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ منم چون شاخ تشنه در بهاران تویی همچون هوای ابر و باران 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ نـمـانـد نــاز شيــرين بي خريــدار اگر خسرو نباشد،كوهكن هست 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ [h=2]:hapydancsmil:[/h] ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ رواقِ منـظر چشم من آشيانه ی تـوست كرم نما و فرود آ كه خانه،خانه ی توست 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ ما بیشتر ... خانومی :w66: تا کی می صبوح و شکر خواب بامداد هشیار گرد که گذشت اختیار عمر 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ :girlhi: روی دیدار توام نیست، وضو از چه کنم؟ دیگر از جامه ی صد وصله رفو از چه کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ نوش دارو به کف توست که جان می بخشی تو مسیحا دمی و این صف بیمار چرا 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ از تو گفتن پای دل در گل بندهای شعر من در بند..... 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ در ملتقای الکل و دود آنگونه مست بودم که از تمام دنیا تنها دلم هوای تو را کرده بود 1 لینک به دیدگاه
جواد2020 136 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ درگلستاني كه گيرد دست هرپيري جواني اي جوان سرو بالا دستگيري كن كه پيرم 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ میروم کز خویشتن بیرون شوم در پی لیلا رخی مجنون شوم 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ من آن ترک طناز را می شناسم من آن مایه ناز را می شناسم شب آمد به گوش من آوای پایی تو بودی، من آواز را می شناسم ز من پرس سوز سخن های خسرو که من آن نواساز را می شناسم امیر خسرو دهلوی 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ ما را که بجز توبه شکستن هنری نیست با زاهد بی مایه نشستن ثمری نیست 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ کوه ها با همند و تنهایند همچو ما باهمان تنهایان.... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ نی ز برای تو به جان بار بلای تو کشم عشق تو و بلای جان جان من و وفای تو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده