moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ تیره گون شد کوکب بخت همایون فام من واژگون گشت از سپهر واژگون اقبال من 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نشان اهل خدا عاشقي است با خوددار....كه در مشايخ شهر اين نشان نمي بينم 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ منوچهر فرمود تا بر نشست مر آن پاک دل گرد خسرو پرست 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ تا تو نگاه ميكني كار من اه كردن است ...اي به فداي چشم تو اين چه نگاه كردن است 2 لینک به دیدگاه
afra68 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ تو بی قراری و من بی قرار تر شده ام...............تو مست میکنی و من خمار تر شده ام 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ من بسیار گریسته ام هنگام که آسمان ابری است مرا نیت آن است که از خانه بدون چتر بیرون باشم من بسیار زیسته ام اما اکنون مراد من است که از این پنجره برای باری جهان را آغشته به شکوفه های گیلاس بی هراس بی محابا ببینم احمدرضا احمدی 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ ما چون دو دريچه رو به روي هم ...اگاه ز هر بگو مگوي هم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ مرا به یاد بیاور مرا ز یاد مبر که انعکاس صدایم درون شب جاری ست کسی نمی داند که در سیاهی شب دشنه ای ست در پشتم که در سیاهی شب خنجری ست در کتفم مرا ندیدی دیگر مرا نخواهی دید حمید مصدق عزیز 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ دل نیست این دلی که به من دادی در خون تپیده آه رهایش کن یا خالی از هوی و هوس دارش یا پای بند مهر و وفایش کن 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نازنینا در نایابی ز من می خواستی کز دهان بسته ام شور سخن می خواستی من به زندان قفس از نغمه ها افتاده ام این هنر را کاش از مرغ چمن می خواستی اشک شرمم از تهیدستی به مژگانم چکید زانکه از خار بیابان یاسمن می خواستی آبرویم را غم درماندگی بر خاکت ریخت چون از این بی خان و مان خاک وطن می خواستی مهدی سهیلی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ یک شب ز لوح خاطر من بزدای تصویر عشق و نقش فریبش را خواهم به انتقام جفاکاری در عشقش تازه فتح رقیبش را 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ اري اغاز دوست داشتن است ،گرچه پايان راه ناپيداست ...من به پايان دگر نينديشم ، كه همين دوست داشتن زيباست 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ تنها تو آگهی و تو می دانی اسرار آن خطای نخستین را تنها تو قادری که ببخشایی بر روح من صفای نخستین را 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ انگار مدتی است که احساس می کنم خاکستری از دو سه سال گذشته ام احساس می کنم که کمی دیر است دیگر نمی توانم هر وقت خواستن در بیست سالگی متولد شوم انگار فرصت برای حادثه از دست رفته است از ما گذشته است که کاری کنیم کاری که دیگران نتوانند قیصر امین پور دل کباب می کنه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ دل نیست این دلی که به من دادی در خون تپیده آه رهایش کن یا خالی از هوی و هوس دارش یا پای بند مهر و وفایش کن 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ نگا کن ! رو سیم گیتار تار تنیده عنکبوته اولین حرف ترانه ‚ آخرین حرف سکوته نگا کن ! ما رو نگا کن ! توی آینه ی ترانه که چه بی ستاره موندیم توی این فصل شبانه ترانه ای از یغما 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ هر چند غرق بحر گناهم ز صد جهت تا آشنای عشق شدم ز اهل رحمتم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ می خواهم عشق بماند و اشک بماند و لبخندی که هدیه ی لبهای توست می خواهم تو باشی و من باشم و زندگی و سیارگان سرشاری از انعکاس ما رویا زرین 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ ای گدایان خرابات خدا یار شماست چشم انعام مدارید ز انعامی چند 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ در چارچوب قاب بین حفاظهای مقاوم آویخته بر گردن دیوار لبخند محفوظ از غبار محفوظ از توفان محفوظ از رگبار آویخته بی جان و بال گردن دیوار لبخند بی بو لبخند بی رنگ لبخند جاویدان سیما یاری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده