azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ دلم محراب زیبایی چو ابروی تو میخواهد بهانه كرده و تنها ،گل روی تو میخواهد 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ درد خود بر رنج من افزون مساز کاین دل رنجیده , تنها خسته به 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ هر لحظه ناوردی زنی، جولان کنی مردافکنی نه در دل تنگ منی ای تنگ میدان تا کجا؟ 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آرزویی همچو نقشی نیمه رنگ سر کشید و جان گرفت و زنده شد 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او کنم جان نیز هم 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ مالک رسید و برد از او سهمی واز بهر او چه ماند؟ نمی داند 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دست به جان نمیرسد تا به تو برفشانمش بر که توان نهاد دل تا ز تو واستانمش 3 لینک به دیدگاه
ارتادخت 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام و کسب اجازه... ----------------------------------- شور شراب عشق تو آن نفسم رود ز سر کاین سر پرهوس شود خاک در سرای تو 3 لینک به دیدگاه
moein2020 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پارست با هر نفس تو سینه بغض تو تو گلومه با هر کی هر جا باشم عکس تو روبرومه 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست همه جانانه ی عشقست چه مسجد چه کنشت 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ همواره دید و تیره نگشت، این چه دیدهایست پیوسته کشت و کندنگشت، این چه خنجر است 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ ترسم که به کعبه نرسی اعرابی کین ره که تو میروی به ترکستان است 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ تا تو چون گوی درین کوی بسر گردی بایدت خیره جفا دیدن از این چوگان 1 لینک به دیدگاه
moein2020 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ ناز من ، عشق من، از چشم ترم زود مرو سر و جانم به فدایت ز برم زود مرو نکنم شکو که دیر آمد های در بر من لاقل دیر چو آیی ز سرم زود مرو بنشین یک دم و تز چشم ترم زود مرو 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ وزان دیگران کشته بد صدهزار هزار و صد و شست و سه نامدار ز خسته بدی سه هزار و دویست برین جای برتا توانی مهایست 2 لینک به دیدگاه
moein2020 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ تو رو اون لحظه که دیدم به بهانه هام رسیدم از تو تصویری کشیدم که تا ابد هیچ جا ندیدم تو رو از نگات شناختم قصه از عشق تو ساختم تو رو از خودت گرفتم با تو یک خاطره ساختم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ مگذار کز جفایت دل گرم ما بسوزد ز وفا مفرحی کن، قدری فرست ما را 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ ای دوست قبولم کن و جانم بستان مستم کن و از هر دو جهانم بستان 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ نه میی از قدحت یارم خواست نه گلی از چمنت یارم جست نه من آیم نه توام دانی خواند نه تو آئی نه منت یارم جست 3 لینک به دیدگاه
ارتادخت 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ تا تو با منی زمانه با من است بخت و کام جاودانه با من است 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده