ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ وه که دردانه ای چنین نازک در شبِ تار سفتنم هوس است 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ تو را خلد و مرا باغ و چمن عشق تو را حور و مرا گور و کفن عشق 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ قوس قزح، قوسوار، عالم فردوسوار کبک دری کوسوار، کرده گلو پر زباد 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ دوش میآمد و رخساره برافروخته بود تا کجا باز دل غمزدهای سوخته بود 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ دو ساعد را حمایل کرد برمن فرو آویخت از من چون حمایل 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ لعل سیراب به خون تشنه لب یار من است وز پی دیدن او دادن جان کار من است 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ تو پاره میکنی و هم بدوزی که دل آن به که باشد پاره پاره 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ هفتهها کردیم ماه و سالها کردیم پار نور بودیم و شدیم از کار ناهنجار نار 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ رموز لیس و فی جبتی بدانسته هزار بار من این جبه را قبا دیده 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ همی با عقل در چون و چرائی همی پوینده در راه خطائی 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ یا باده ده حجت مجو یا خود تو برخیز و برو یا بنده را با لطف تو شد صوفیانه ماجرا 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ ای دل عبث مخور غم دنیا را فکرت مکن نیامده فردا را 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ این جان پاره پاره را خوش پاره پاره مست کن تا آن چه دوشش فوت شد آن را کند این دم قضا 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ امشب ز غمت میان خون خواهم خفت وز بستر عافیت برون خواهم خفت 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ ترک زیارتت شها دان ز خری نه بیخری ز آنک به جان است متصل حج تو بیمسافتی 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۱ یک روز به کام دل نشستن در طالع روزگار ما نیست 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ تو دلبند و محبوب و رعناستی تو شمعی و ماهی و زیباستی 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ یک وعده که را خراب کرده است گو راست مباش ریشخندی (رضی الدین ارتیمانی) 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ ياد باد آن که سر کوی توام منزل بود ديده را روشنی از خاک درت حاصل بود حافظ 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ درد من بر من از طبیب منست از که جویم دوا و درمانش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده