R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو مگر بر لب آبی به هوسی ننشینی ورنه هر فتنه که بینی همه از خود بینی 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی از همین روزها میام سراغت یه سبد خاطره با خودم میارم ... (از آلبوم زیبا شیرازی) 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من و شمع صبحگاهی سزد ار بهم بگرییم که بسوختیم و از ما بت ما فراغ دارد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلت به وصل گل ای بلبل صبا خوش باد که در چمن همه گلبانگ عاشقانه توست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا مگر همچو صبا باز بکوی تو رسم حاصلم دوش بجز ناله ی شبگیر نبود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در چین زلفش ای دل مسکین چگونهای کآشفته گفت باد صبا شرح حال تو 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در حق من لبت این لطف که میفرماید سخت خوب است ولیکن قدری بهتر از این 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست کلاهداری و ایین سروری داند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلا منال ز بیداد و جور یار که یار تو را نصیب همین کرد و این از آن دادست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو بندگی چو گدایان بشرط مزد مکن که دوست خود روش بنده پروری داند 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل در جهان مبند و به مستی سوال کن از فیض جام و قصه جمشید کامگار 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رشته ی تسبیح گر بگسست معذورم بدار دستم اندر دامن ساقی سیمین ساق بود 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل از کرشمه ساقی به شکر بود ولی زنا مساعدی بختش اندکی گله بود 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ديدم همه را پيش رخت راکع و ساجد در ميکده رهبانم و در صومعه عابد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل به پیغام وفا هر کس که میآرد ز یار میدهم تسکین و میدانم که حرف یار نیست 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو كيستي كه من اينگونه بي تو بيتابم شب از هجوم خيالت نمي برد خوابم تو كيستي كه با هر موج تبسم تو مثال قايق سرگشته روي مردابم تو در كدام سحر همره كدام نسيم تورا كدام خدا من از كجا سر راه تو آمدم ناگاه چه كرد با دل من آن نگاه شيرين آه مدام پيش نگاهي مدام پيش نگاه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو كيستي كه من اينگونه بي تو بيتابم شب از هجوم خيالت نمي برد خوابم تو كيستي كه با هر موج تبسم تو مثال قايق سرگشته روي مردابم تو در كدام سحر همره كدام نسيم تورا كدام خدا من از كجا سر راه تو آمدم ناگاه چه كرد با دل من آن نگاه شيرين آه مدام پيش نگاهي مدام پيش نگاه هواي خانه چه دلگير مي شود گاهي از اين زمانه دلم سير ميشود گاهي 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر گل نو که شد چمن آرای ز اثر رنگ و بوی صحبت اوست 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو را من چشم در راهم شبا هنگام که می گیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده