آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ یک جرعه می ز ملک کاوس به است از تخت قبا دو ملکت طوس به است هر ناله که رندی به سحرگاه زند از طاعت زاهدان سالوس به است 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ تو مرا گر عاشقی ای محترم پرده بر کش من به تو عاشقترم 3 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ مرا گویی که رایی من چه دانم بدین مجنو ن چرایی من چه دانم؟ 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ مرا زمانه در آن آستانه جا دادهست چنين مقام کسی را بگو کجا دادهست... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ تویی ان گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ کاروان رفته منزل به منزل قصه ساربان مانده در دل 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ لاله در دامن کوه آمد و من بی رخ دوست اشک چون لاله سیراب به دامن کردم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ مطمئن بودم به من سر میزنی بر حریم خانه ام در میزنی 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ یار دور افتاده مان حل مراد ما نکرد مدتی رفتیم و او یک بار یاد ما نکرد 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ در غریبی ناله ها کردم کسی یادم نکرد در قفس جان دادم و صیاد آزادم نکرد 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ درد جانان عين درمان است گويی نيست هست رنج عشق آسايش جان است گويی نيست هست ... 1 لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تو شمع انجمني با وفا و يك دل باش تو روح جان مني بي ريا و صادق باش 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ شب که در حلقهی ما زلف دل آرام نبود تا به نزديک سحر هيچ دل آرام نبود ... 4 لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ ديشب به سيل اشك ره خواب ميزدم نقشي به ياد روي تو بر آب ميزدم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ مانع رفتن بجز مهر و وفای من نبود ور نه در کوی بتان بندی به پای من نبود ... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ دگر سر زیر پر دارم ولی روزی در این گلشن به مرغان یاد میدادم طریق نغمه خوانی را 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ از دل طمع بریدن اسان بود و لیکن از دوستان جانی مشکل توان بریدن 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی بی وفا این زودتر میخاستی حالا چرا 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ ای که در کعبه به دنبال خدا می گردی دل به دست آر که دل جای خداست 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تویی ان گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده