shokoofeh 887 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 تنها تو آگهی و تو می دانی اصرار آن خطای نخستین را تنها تو قادری که ببخشایی بر روح من صفای نخستین را 2
Sarab68 94 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 ایــــــــــران مـــرا زیـــاد نـرفتی تــو یک نفس هر جا شوم به مهر تــــو پا بسته ام هنوز ایــــــــــران مـــرا زیـــاد مبـــر عـــاشق تـــوام یکدم به عمر خود ز تــــو نگسته ام هنوز 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت 3
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 5 فروردین، 2011 دارم من از فراقش در ديده صد علامت ليست دموع عيني هذا لنالعلامه 4
saeed99 2563 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 دارم من از فراقش در ديده صد علامت ليست دموع عيني هذا لنالعلامه هر گوشه یکی مستی دستی ز بر دستی و آن ساقی هر هستی با ساغر شاهانه خیام 1
shokoofeh 887 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 همه شب تا سحر می دوختم با تارهای نرم ابریشم هزاران نقش رویایی بر آن ها در خیال خویش و چون خاموش می افتاد بر هم پلک های داغ و سنگینم گیاهی سبز می رویید در مرداب رویاهای شیرینم ............ فروغ فرخزاد 1
saeed99 2563 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 همه شب تا سحر می دوختم با تارهای نرم ابریشمهزاران نقش رویایی بر آن ها در خیال خویش و چون خاموش می افتاد بر هم پلک های داغ و سنگینم گیاهی سبز می رویید در مرداب رویاهای شیرینم ............ فروغ فرخزاد من که باشم باد و خاک و آب و آتش مست اوست آتش او تا چه آرد بر من و بر خاک و باد مولوی 1
shokoofeh 887 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 من که باشم باد و خاک و آب و آتش مست اوست آتش او تا چه آرد بر من و بر خاک و باد مولوی در کوچه باد می آید این ابتدای ویرانیست آن روز هم که دستان تو ویران شدند باد می آمد ستاره های عزیز ستاره های مقوایی عزیز وقتی در آسمان دروغ وزیدن گرفت دیگر چگونه می شود به سوره ی رسولان سرشکسته پناه آورد؟؟!!! ........... فروغ فرخزاد 2
saeed99 2563 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 در کوچه باد می آیداین ابتدای ویرانیست آن روز هم که دستان تو ویران شدند باد می آمد ستاره های عزیز ستاره های مقوایی عزیز وقتی در آسمان دروغ وزیدن گرفت دیگر چگونه می شود به سوره ی رسولان سرشکسته پناه آورد؟؟!!! ........... فروغ فرخزاد دوش ز درد دل مها تا به سحر نخفتهام ز آنک تو مکر دشمنان در حق من شنیدهای مولوی 1
moh@mad 5513 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 یک شب تو را ز مستی تشبیه ماه کردم تو خوبتر ز ماهی من اشتباه کردم 2
shokoofeh 887 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 یک شب تو را ز مستی تشبیه ماه کردمتو خوبتر ز ماهی من اشتباه کردم می سوزم از این دورویی و نیرنگ یکرنگی کودکانه می خواهم ای مرگ از آن لبان خاموشت یک بوسه ی جاودانه می خواهم 3
saeed99 2563 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 میروم کز خویشتن بیرون شوم در پی لیلا رخی مجنون شوم ما نا که بگشاید دلم بندی ز گیسو باز کن گم گشتگان عشق را پنهان یکی آواز کن دهلوی 2
moh@mad 5513 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد 2
saeed99 2563 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 نفس باد صبا مشک فشان خواهد شدعالم پیر دگر باره جوان خواهد شد دشمن بدید گریهی خسرو دلش بسوخت هرگز نگفتیش بس ای دوستدار من دهلوی 1
کتایون 15177 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 نيست گيتی بجز شگفتی و نيز کار من بين که چون شگفت افتاد ... 1
saeed99 2563 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 نيست گيتی بجز شگفتی و نيزکار من بين که چون شگفت افتاد ... درشتی و نرمی به هم در به است چو فاصد که جراح و مرهم نه است سعدی 2
ارسالهای توصیه شده