Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ ديوانه برو ورنه چنان سخت ببوسم لب هاي تو مي ريخته را كز سخن افتي 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ یارم چو قدح به دست گیرد بازار بتان شکست گیرد 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ ديوانه برو ور نه چنان سخت خروشم تا گريه كنان آيي و بر پاي من افتي 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ یاوه گویی بس کن ای رسوای شهر من نه آنم کز عتابت ترس گیرد پیکرم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ میروم از خویشتن بیرون شوم در پی لیلا رخی مجنون شوم 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ من اگر ما نشوم تنهايم تو اگر ما نشوي خويشتني 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ تو به تقصیر خود افتادی از این در بیرون از که مینالی و فریاد چرا می داری 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ ياد باد آنكه ز ماوقت سفر ياد نكرد به وداعي دل غمديده ما شادنكرد 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ دیده را فایده آن است که دلبر بیند ور نبیند چه بود فایده بینایی را 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ اول آن كس كه خريدار شدش ، من بودم باعث گرمي بازار شدش من بودم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ منم كه شهره شهرم به عشق ورزيدن منم كه ديده نيالوده ام به بد ديدن 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ناامیدم مکن از سابقه روز ازل توچه دانی که پس پرده که خوب است؟و که زشت؟ 1 لینک به دیدگاه
آرمیتا 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تو طاعت حق کنی به امید بهشت نه نه تو نه عاشقی که مزدوری تو 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تو طاعت حق کنی به امید بهشت نه نه تو نه عاشقی که مزدوری تو وانکه گیسوی تو را رسم تطاول آموخت هم تواند کرمش داد من غمگین داد لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ د ل گر چه د ر ا ین با د یه بسیا ر شتا فت یک موی ندا نست، ولی موی شکا فت ا ند ر د ل من هزا ر خورشید ، بتا فت لیکن به کما ل ذره ا ی را ه نیا فت 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تحمل گفتی و من هم که کردم سالها اما چقدر آخر تحمل شاید از یادت رفته پیمانت 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ تحمل گفتی و من هم که کردم سالها اماچقدر آخر تحمل شاید از یادت رفته پیمانت ترا که حسن خدا داده هست و حجله بخت چه حاجتست که مشا طه ات بیاراید 1 لینک به دیدگاه
پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ ترا که حسن خدا داده هست و حجله بختچه حاجتست که مشا طه ات بیاراید د ر راه خدا د و کعبه ا مد حا صل یک، کعبه ء صورت ا ست ویک، کعبه ء د ل تا بتوا نی زیا رت د ل ها کن کا فزون زهزا ر کعبه با شد ، یک د ل ! 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ لطف حق با تو مداراها كند چون كه از حد بگذرد رسوا كند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده