LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ امروز چه روز است که خورشید دوتاست امروز ز روزها برونست و جداست از چرخ به خاکیان نثار است و صداست کای دلشدگان مژده که این روز شماست 1 لینک به دیدگاه
setayesh_sokoot 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ تا به کی باید رفت از دیاری به دیار دیگر نتوانم ‚ نتوانم جستن هر زمان عشقی و یاری دیگر کاش ما آن دو پرستو بودیم که همه عمر سفر می کردیم از بهاری به بهاری دیگر 1 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ روزی که ترا ببینم آدینه ی ماست هر روز به دولتت به از دینه ی ماست گر چرخ و هزار چرخ در کینه ی ماست غم نیست چو مهر یار در سینه ی ماست 1 لینک به دیدگاه
setayesh_sokoot 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ تمام روز در آینه گریه می کردم بهار پنجره ام را به وهم سبز درختان سپرده بود تنم به پیله تنهاییم نمی گنجید و بوی تاج کاغذیم فضای آن قلمرو بی آفتاب را آلوده کرده بود نمی توانستم دیگر نمی توانستم صدای کوچه صدای پرنده ها صدای گم شدن توپ های ماهوتی و هایهوی گریزان کودکان و رقص بادکنک ها که چون حباب های کف صابون در انتهای ساقه ای از نخ صعود می کردند و باد ‚ باد که گویی در عمق گودترین لحظه های تیره همخوابگی نفس می زد حصار قلعه خاموش اعتماد مرا فشار می دادند و از شکافهای کهنه دلم را بنام می خواندند 2 لینک به دیدگاه
LAND LESS 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۸۹ دی میرفتی بر تو نظر میکردند آنانکه به مذهب تناسخ فردند سوگند به اعتقاد خود میخوردند کاین یوسف ثانیست که باز آوردند 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ در غریبی و فراق و غم دل پیر شدم ساغری می ز کف تازه جوانی به من آر 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ روزگاري من و دل ساكن كويي بوديم تابع خوي بت عربده جويي بوديم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ منکران را هم از این می دو سه ساغر بچشان وگر ایشان نستانند روانی به من آر 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ روزگار اینسان که خواهد بی کس و تنها مرا سایه هم ترسد نیاید دیگر از دنبال من 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ نازها زان نرگس مستانه اش باید کشید این دل شوریده تا آن جعد کاکل بایدش 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ شكر گويم كه مرا خوار نساخت به در لطفِ هر بنده گرفتار نساخت 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ تا تو نگاه میکنی کار من آه کردن است ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ تو در چشم مني هرجا كه هستم تورا هرجا كه هستي ميپرستم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ مست مستم ساقیا دستم بگیر تا نیفتادم ز پا دستم بگیر 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ مست مستم ساقیا دستم بگیر تا نیفتادم ز پا دستم بگیر رازها میشنود از شب مهتاب بهار هر که در کوچه گل ذوق چمیدن دارد 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ دی میرفتی بر تو نظر میکردندآنانکه به مذهب تناسخ فردند سوگند به اعتقاد خود میخوردند کاین یوسف ثانیست که باز آوردند رازها میشنود از شب مهتاب بهارهر که در کوچه گل ذوق چمیدن دارد دیدم به خواب دوش که ماهی برآمدی کز عکس روی او شب هجران سرآمدی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ دیدم به خواب دوش که ماهی برآمدی کز عکس روی او شب هجران سرآمدی یار من تا که زند بر سر گیسو سر ناز از لبانم هوس ناز کشیدن دارد 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ یار من تا که زند بر سر گیسو سر نازاز لبانم هوس ناز کشیدن دارد در بوستان حریفان مانند لاله و گل هر یک گرفته جامی بر یاد روی یاری 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ ياد ايامي كه مادر داشتيم گوهري زيبنده بر سر داشتيم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۸۹ مرغ دل باز هوادار کمان ابرویی ست ای کبوتر نگران باش که شاهین آمد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده