Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ نه در غربت دلم شاد و نه روي در وطن دارم الهي بخت برگردي از طالع كه من دارم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ نابرده رنج گنج ميسر نمي شود مزد آن گرفت كه جانه برادر كار كرد 1 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ دل كه رنجد از كسي خرسند كردن مشكل استشيشه بشكسته را پيوند كردن مشكل است گاهی وقتها سکوت فریاد معرفت است گرچه ساکتم ولی به یادتم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ گاهی وقتها سکوت فریاد معرفت استگرچه ساکتم ولی به یادتم نازگل خانوم فك كنم بايد از ت ميگفتينا.....اشكال نداره من از م ميگم ميازار موري كه دانه كش است كه جان دارد و جان شيرين خوش است 1 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تو مرجانی تو در جانی تو مروارید غلطانی اگرقلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تو مرجانی تو در جانی تو مروارید غلطانی اگرقلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی يارب روا مدار كه گدا معتبر شود گر معتبر شود ز خدا بي خبر شود 3 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ دلبسته به سکه های قلک بودیم دنبال بهانه های کوچک بودیم رویای بزرگ شدن خوب نبود ای کاش تمام عمر کودک بودیم............. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مرغ دل در قفس سینه من می نالد بلبل ساز ترا دیده هم آواز امشب 2 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ به یادت هستم بی هیچ بهانه ای شاید دوست داشتن همین باشد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ در آستان مرگ که زندان زندگیست تهمت به خویشتن نتوان زد که زیستم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ در اين عالم كسي بي غم نباشد اگر باشد بني آدم نباشد 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ دلم به حال گل و سرو و لاله می سوزد ز بسکه باغ طبیعت پرآفت است ای دوست 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تركيب طبايع چو بكام تو دمي است روشاد بزي اگر چه بر تو ستمي است 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من آییی که نیستم 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من آن رندم كه گيرم از شهان باج بپوشم جوش و بر سر نهم تاج 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را (ببخشین" بپوشم جوشن ") 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ای اجل گر سر آن زلف درازم به کف افتد وعده هم گر به قیامت بنهی دیر نکردی 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که می شنوم نا مکررست 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تا چند اسیر رنگ و بو خواهی شد .................... چند از پی هر زشت و نکو خواهی شد گر چشمه زمزمی و گر آب حیات ...................... آخر به دل خاک فرو خواهی شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده