Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ شب فراق چه پرویزنی بود گردون که ماهتاب بجز گرد غم نمی بیزد شهریار 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ در ته آشیانه آرام مرغک از شادی ستاره و ماه خواند از نو ترانه دلخواه از امید بلند آینده 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ همه در چهره مهتاب غم از دل شوید امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ یا رب نگاه کس به کسی آشنا مکن ور می کنی کرم کن و از هم جدا مکن 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ نالم از دست تو ای ناله که تاثیر نکردی گر چه او کرد دل از سنگ تو تقصیر نکردی 2 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ یار وفا دار منی یار وفا دار من عشق تو روشنگر جان و دل من یار من 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی بی وفا این زودتر میخواستی حالا چرا 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ آنک ز زخم تیر او کوه شکاف می کند پیش گشادتیر او وای اگر سپر برم 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ منم كه شهره شهرم به عشق ورزيدن منم كه ديده نيالوده ام به بد ديدن 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ نالد به حال زار من امشب سه تار من این مایه تسلی شبهای تار من ای دل زدوستان وفادار روزگار جز ساز من نبود کسی سازگار من 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ نگار می فروشم عشوه ای داد که ایمن گشتم از مکر زمانه 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ هر که را اسرار حق آموختند مهر کردند و زبانش دوختند 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ دلم در آتش است از عشق و من آسوده ام از غم که می دانم محبت می رسد روزی به فریادش 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ شنیدستم غمم را می خوری ، این هم غم دیگر دلت بر ماتمم می سوزد، این هم ماتم دیگر 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ روزگار اینسان که خواهد بی کس و تنها مرا سایه هم ترسد نیاید دیگر از دنبال من 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ نان دهي ازبهر حق ,نانت دهند جان دهي از بهر حق ,جانت دهند 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ چو دست بر سر زلفش زنم به تاب رود ور آشتی طلبم با سر عتاب رود 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ دلی افسرده دارم سخت بی نور چراغی زو بغایت روشنی دور بده گرمی دل افسرده ام را فروزان کن چراغ مرده ام را 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده