Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ من که در آتش سودای تو آهی نزنم کی توان گفت که بر داغ دلم صابر نیست 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تا بگوش ابر آن گویا چه خوانده است کو چو مشک از دیده خد اشک راند 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ در نمازم خم ابروی تو به یادم آمد حالتی رفت که محراب به فریاد آمد 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ در معاصي قبض هادلگير شد قبض ها بعد از اجل زنجير شد 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ دوستان عیب کنندم که چرا می خندی کارم از گریه گذشته است بدان می خندم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ماییم و آب دیده، در کنج غم خزیده بر آب دیدهٔ ما، صد سنگ آسیا کن 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ نشتر عشقش به جانم میزنی دردم از لیلاست آنم میزنی 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ این طناب خیمه را برهم مزن خیمه توست آخر ای سلطان مکن نیست در عالم ز هجران تلختر هرچ خواهی کن ولیکن آن مکن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ نالد به حال زار من امشب سه تار من این مایه تسلی شبهای تار من 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ نشنود آن نغمه ها را گوش حس کز ستمها گوش حس باشد نجس 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ سوختم در حسرت یک یا ربت غیر لیلا برنیامد از لبت روز و شب او را صدا کردی ولی دیدم امشب با منی گفتم بلی 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ای خدا این وصل را هجران مکن سرخوشان عشق را نالان مکن باغ جان را تازه و سرسبز دار قصد این مستان و این بستان مکن:icon_pf (34): چون خزان بر شاخ و برگ دل مزن خلق را مسکین و سرگردان مکن 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ نفسی داشتم و ناله و شیون کردم بی تو با مرگ عجب کشمکشی من کردم 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ماند سخن در دهان و رفت دل من جانب یاران به سوی دور دیاری 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ یک شب تو را ز مستی تشبیه ماه کردم تو خوبتر ز ماهی من اشتباه کردم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ من چگونه هوش دارم پیش و پس چون نباشد نور یارم پیش و پس 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ سکوت میکنم و عشق در دلم جاریست که این زیباترین نوع خویشتن داریست 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تو را با غیر میبینم صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید مهدی اخوان ثالث 3 لینک به دیدگاه
parie parpar 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ دیدی دلا که آخر پیری و زهد وعلم با من چه کرد دیده معشوقه باز من:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ نشود فاش کسی آنچه میان من و تو است تا اشارات نظر نامه رسان من و تو است 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده