BluE GiRl 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تا هستم اي رفيق نداني كه كيستم روزي به سراغ وقت من آيي كه نيستم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تو طمع داري كه اورا بي جفا بسته داري در وقار و در وفا ؟ 2 لینک به دیدگاه
BluE GiRl 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگر چه مرغ زیرک بود حافظ در هواداری به تیر غمزه صیدش کرد چشم آن کمان ابرو 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ وفا كنيم و ملامت كشيم خوش باشيم كه در طريقت ما كافريست رنجيدن 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ نان دهي ازبهر حق ,نانت دهند جان دهي از بهر حق ,جانت دهند 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ دست از طلب ندارم تا كام من برآيد يا جان رسد به جانان يا جان ز تن درآيد 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ دگر سر زیر پر دارم ولی روزی در این گلشن به مرغان یاد میدادم طریق نغمه خوانی را 2 لینک به دیدگاه
BluE GiRl 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ الا يـا ايــهـا الســاقـي ادركــاســا ونـا ولـها كــه عشـق آسـان نـمود اول سپس افتاد مشكل ها 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ آن خزان نزد خدا نفس و هواست عق و جان عین بهار است و بقاست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ تو کشیده تیغ و مرا هوس که ز قید جان برهانیم به مراد دل برسی اگر به مراد دل برسانیم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ مر تو را عقلیست جزوی در نهان کامل العقلی بجو اندر جهان 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۸۹ نی ز دود دل پر آتش ما می نالد تو مپندار که از باد هوا می نالد 2 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون نيکی به جای ياران فرصت شمار يارا 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ از لطف تو چون جان شدم وز خویشتن پنهان شدم ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ از لطف تو چون جان شدم وز خویشتن پنهان شدمای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من نقدها را بود آیا که عیاری گیرند تا همه صومعه داران پی کاری گیرند 1 لینک به دیدگاه
somaye2 244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ در نهان خانه ي جانم گهي ياد تو درخشيد عشق صد خاطره پيچيد باع صد خاطره خنديد يادم آمد كه شبي با هم از آن كوچه گذشتيم پر گشوديم در آن خلوت دلخواسته گشتيم 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ مژدهای دل که مسیحا نفسی می آید که زانفاس خوشش بوی کسی می آید 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ دردی است غیر مردن، آن را دوا نباشد پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ نقشی بر آب می زنم از گریه حالیا تا کی شود قرین حقیقت مجاز من 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده