arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دعای صبح و أه شب کلید گنج مقصود است بدین راه و روش می رو که با دلدار پیوندی لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دعای صبح و أه شب کلید گنج مقصود استبدین راه و روش می رو که با دلدار پیوندی یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر دراین سراچه بازیچه غیر عشق مباز 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ درین مقام مجازی بجز پیاله مگیردراین سراچه بازیچه غیر عشق مباز زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ز مشکلات طریقت عنان متاب ای دل که مرد راه نیندیشد از نشیب و فراز لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ زان یار دلنوازم شکریست با شکایتگر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت ترا که حسن خدا داده است و حجله بخت چه حاجتست که مشا طه ات بیاراید 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ در ره عشق که از سیل بلا نیست گذار کرده ام خاطرخود را به تمنای تو خوش 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ شب شراب خرابم کند به بیداری وگر بروز شکایت کنم بخواب رود 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان زتن درآید 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان زتن درآید دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد سعادت آن کسی دارد که از تن ها بپرهیزد 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ در ما را نيست درمان الغياث هجر ما نيست پايان الغياث 2 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ در ما را نيست درمان الغياث هجر ما نيست پايان الغياث :ws52: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ثلاثین و ثلاثین و ثلاثین به حق سوره ی طه و یاسین 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ثلاثین و ثلاثین و ثلاثین به حق سوره ی طه و یاسین شعر بايد معناش و مفهومش كامل باشه شرمنده شاعر شعر زيباتون رو معرفي ميكنيد؟ 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ آره... اشكال نداره بزرگ بشي ياد ميگيري عزيز 1 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اشكال نداره بزرگ بشي ياد ميگيري عزيز بابا اعتماد به نفس!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ثلاثین و ثلاثین و ثلاثین به حق سوره ی طه و یاسین نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد چشم نرگس به شقایق نگران خواهد شد 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ شعر بايد معناش و مفهومش كامل باشه شرمنده شاعر شعر زيباتون رو معرفي ميكنيد؟ شاعرشو نمي دونم ولي ميدونم كه هست سرچ كردم اين اومد خوو..... حالا اين سه تا رو قبول ميكني استاد ؟! ثریا کرد با من تیغ بازی عطارد تا سحر افسانه سازی ثبت است به کار روزگارم بر دیده وظیفه ی تو دارم ثوابت جمله حیران ایستاده چو محکومان به هنگام زلیفن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده