ماتيار 17 ارسال شده در 9 شهریور، 2010 اول سلام! من تازه عضو شدم! ميشه منم توي جمعتون راه بدين؟ من عاشق شعرم! حافظ رو هم بيشتر تر دوست ميدارم! دوش مي آمد و رخساره برافروخته بود تا كجا باز دل غمزده اي سوخته بود 1
niaz 9807 ارسال شده در 9 شهریور، 2010 اول سلام! من تازه عضو شدم! ميشه منم توي جمعتون راه بدين؟ من عاشق شعرم! حافظ رو هم بيشتر تر دوست ميدارم! دوش مي آمد و رخساره برافروخته بود تا كجا باز دل غمزده اي سوخته بود سلام به شما ماتيار جون خوش اومدي قدمت روي چشم دردا كه همه روي به ره يار بايد كرد وين مفرش غاشقي دوته بايد كرد بر طاعت و خير خود نبايد نگريست در رحمت و فضل او نگه بايد كرد 2
ماتيار 17 ارسال شده در 9 شهریور، 2010 نياز خانوم ممنونم! در ديده به جاي خواب آب است مرا زيرا كه به ديدنت شتاب است مرا گويند بخواب تا به خوابش بيني اي بي خبران چه جاي خوابست مرا؟ 2
niaz 9807 ارسال شده در 9 شهریور، 2010 نياز خانوم ممنونم! در ديده به جاي خواب آب است مرا زيرا كه به ديدنت شتاب است مرا گويند بخواب تا به خوابش بيني اي بي خبران چه جاي خوابست مرا؟ روز هجران و شب فرقت يار آخر شد زدم اين فال و گذشت اختر و كار آخر شد آن همه ناز و تنعم كه خزان ميفرمود عاقبت در قدم باد بهار آخر شد ماتيار جون من خيلي خوابم مياد:icon_pf (34): ايشالله باقيش واسه فردا خيلي خوشحال شدم از اشنايي با شما شبت بخير و خوشي:icon_pf (44)::icon_pf (44): 3
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 دمادم نقشهای تازه ریزد/ به یک صورت قرار زندگی نیست اگر امروز تو تصویر دوش است/به خاک تو شرار زندگی نیست 4
هوتن 15061 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 تو کی دانی که لیلی چون نکوییستکزو چشمت همین بر زلف و روییست تو کز مکارم اخلاق عالمی دگری وفای عهد من از خاطرت بدر نرود 4
Occ.Health 1065 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 در ره منزل ليلي كه خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست كه مجنون باشي 3
هوتن 15061 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 در ره منزل ليلي كه خطرهاست در آنشرط اول قدم آنست كه مجنون باشي یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان ما را بس 3
Mitra 1723 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 ساقی چمن گل را بی روی تو رنگی نیست شمشــــــــــــــاد خرامان کن تا باغ بیارایی ... 4
sara 20 1717 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 يك جلوه ديگر اگر آن ماه برآيد تا روز اجل مستم از آن جام و سبويش بشكست دل و نيست دگر چاره كه باشيم چون آب روان جاري از اين لحظه به جويش 3
Ka!SeR 1333 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست صلاي سر خوشي اي صوفيان باده پرست 2
niaz 9807 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست صلاي سر خوشي اي صوفيان باده پرست سهل است مرا بر سر خنجر بودن يا بهر مراد خويش بي سر بودن تو آمده اي كه كافري را بكشي غازي چو تويي خوش است كافر بودن 1
armstrong 2214 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 ناله ی زیر و زار من زارتر است هر زمان بس که به هجر می دهد،عشقِ تو گوشمال من 3
niaz 9807 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 ناله ی زیر و زار من زارتر است هر زمانبس که به هجر می دهد،عشقِ تو گوشمال من در دهر هر آنكه نيم ناني دارد از بهر نشست آشياني دارد نه خادم كس بود نه مخدوم كسي گو شاد بزي كه خوش جهاني دارد 3
هوتن 15061 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 در دهر هر آنكه نيم ناني دارداز بهر نشست آشياني دارد نه خادم كس بود نه مخدوم كسي گو شاد بزي كه خوش جهاني دارد دانی که چرا سر نهان با تو نگویم طوطی صفتی طاقت اسرار نداری 3
Mitra 1723 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 یک حـــــرف صوفیانه بگویم اجازتست ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری ... 2
niaz 9807 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 یک حـــــرف صوفیانه بگویم اجازتستای نور دیده صلح به از جنگ و داوری ... يا رب سببي ساز كه يارم به سلامت باز آيد و برهاندم از بند ملامت خاك ره آن يار سفر كرده بياريم تا چشم جهان بين كنمش جاي اقامت 2
Mitra 1723 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده ی گزند مباد ... 2
niaz 9807 ارسال شده در 10 شهریور، 2010 تنت به ناز طبیبان نیازمند مبادوجود نازکت آزرده ی گزند مباد ... در راه يگانگي نه كفر است و نه دين يك گام ز خود برون نه و را ببين 2
ارسالهای توصیه شده