armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ چه اسپمی میکنن اینجا...الان همتون رو اخراج میکنم...:w00: تاپیک تا اطلاع بدی قفل شد:w00: میدونم تقصیر آذر و ایلیا هستش...:w00: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ در عالم اگز فلك اگر ماه و خور استاز باده ي مستي تو پيمانه خور است سلام:icon_pf (44)::icon_pf (44): سلام گلم خوبم خواهرم درود عزيز دل تا ز ميخانه و مي نام و نشان خواهد بود سر ما خاك ره پير مغان خواهد بود حلقه ي پير مغان از ازلم در گوشست برهمانيم كه بوديم و همان خواهيم بود دلم رمیده لولی وشیست شور انگیز دروغ وعده و قتال وضع و رنگ آمیز 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ زلف آشفته و خوی کرده و خندان لب و مست پیرهن چاک و غزل خوان و صراحی در دست 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ چه اسپمی میکنن اینجا...الان همتون رو اخراج میکنم...:w00:تاپیک تا اطلاع بدی قفل شد:w00: میدونم تقصیر آذر و ایلیا هستش...:w00: :icon_redface:تو بيا با هم بريم سر قرار پارك و كوهسنگيمون خون خودت رو كثيف نكن عجيجم سلام گلم خوبم خواهرم دلم رمیده لولی وشیست شور انگیز دروغ وعده و قتال وضع و رنگ آمیز 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ زلف آشفته و خوی کرده و خندان لب و مستپیرهن چاک و غزل خوان و صراحی در دست تا سر زلف تو در دست نسیم افتاده است دل سودا زده از غصه دو نیم افتاده است 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تا سر زلف تو در دست نسیم افتاده است دل سودا زده از غصه دو نیم افتاده است تا دست به بيعت وفايت سودم در خانه نشستم و فرو آسودم 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تا دست به بيعت وفايت سودمدر خانه نشستم و فرو آسودم مراد دل ز تماشای باغ عالم چیست به دست مردم چشم از رخ تو گل چیدن 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ مراد دل ز تماشای باغ عالم چیست به دست مردم چشم از رخ تو گل چیدن نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست کلاهداری و آیین سروری داند 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست کلاهداری و آیین سروری داند ديشب كه به كوي يار مي گرديدم داني كه پي چه كار مي گرديدم؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ ديشب كه به كوي يار مي گرديدم داني كه پي چه كار مي گرديدم؟ ماییم و آستان عشق و سر نیاز تا خواب خوش کرا برد اندر کنار دوست 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند در سر کار خرابات کنند ایمان را 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندنددر سر کار خرابات کنند ایمان را اگرچه عرض هنر پیش یار بی ادبیست زبان خوش و لیکن دهان پر از عربیست 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ اگرچه عرض هنر پیش یار بی ادبیست زبان خوش و لیکن دهان پر از عربیست تعليم ز اره گير در امر معاش نيمي سوي خود مي گش و نيمي مي پاش بچه ها تا بعد خدانگهدار من كلاس ميدارم باي باي باي:icon_pf (44)::icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ شب همه بی تو کار من شکوه به ماه کردنست روز ستاره تا سحر تیره به آه کردنست 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تو را نادیدن ما غم نباشد که در خیلت به از ما کم نباشد 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تو را نادیدن ما غم نباشدکه در خیلت به از ما کم نباشد در حسن صفت كوش كه در روز جزا:icon_pf (34)::icon_pf (34): حشر تو به صورت صفت خواهد بود:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ در سایه ی گل بلبل از این غصه خزیده گل نیز چو من در غمشان جامه دریده 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ در سایه ی گل بلبل از این غصه خزیدهگل نیز چو من در غمشان جامه دریده هر چند پير و خسته و ناتوان شدم هر گه كه ياد روي تو كردم جوان شدم 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ من ندانستم از اول که تو بی مهر و وفایی عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی می کشم از برای تو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده