pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام ببخشید یه سوالی پرینتر میخواستم به ویندوز 7 وصل کنم برا پرینت نمیشه میشه کمک کنید چطور میتونم این کارو بکنم مدل پرینتر canon 2900 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ببخشید یه سوالی پرینتر میخواستم به ویندوز 7 وصل کنم برا پرینت نمیشه میشه کمک کنید چطور میتونم این کارو بکنم مدل پرینتر canon 2900 از سایت خود Canon درایور مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کن ! 1 لینک به دیدگاه
elyartab 305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام ببخشید یه سوالی پرینتر میخواستم به ویندوز 7 وصل کنم برا پرینت نمیشه میشه کمک کنید چطور میتونم این کارو بکنم مدل پرینتر canon 2900 اگه منظورت سری isensys هست میتونی از لینک زیر برای دانلود درایور و برنامه خودش استفاده کنی( تصویر پرینتر هم معلومه) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از سی دی خود پرینتر هم میتونی استفاده کنی ( اگه گم نشده باشه!) 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام.چند روزه هر برنامه ای رو میبندم بعدش این ارور میاد.این یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ سلام.چند روزه هر برنامه ای رو میبندم بعدش این ارور میاد.این یعنی چی؟ مشکل از فایلهای سیستمی و اسیب دیدن Registry ویندوز ـه واسه حذف کردنش ، به ترتیب این کار ها رو انجام بده : برو Control panel Action Center Chang Action Center Setting Problem Reporting Setting گزینه Never Check for Solutions رو تیک بزن و Ok کن ! ---- واسه بهینه کردن Registry هم میتونی این برنامه رو دانلود کنی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۲ مشکل از فایلهای سیستمی و اسیب دیدن Registry ویندوز ـه واسه حذف کردنش ، به ترتیب این کار ها رو انجام بده : برو Control panel Action Center Chang Action Center Setting Problem Reporting Setting گزینه Never Check for Solutions رو تیک بزن و Ok کن ! ---- واسه بهینه کردن Registry هم میتونی این برنامه رو دانلود کنی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی اسکن میشه اینجوری میشه و میگه که fix all رو بزن.میزنم اما یه جدولی میاد که یه چیزی باید بنویسم بعد رجیستری بزنم...اگه بلدی لطفا طرز استفادشم یادم بده واقعا سر در نمیارم لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ آنتی ویروسمو اومدم پاک کنم 3تا گزینه داشت 2 تاش پاک شد یکی دیگش پاک نمیشه همش این پیغامو میده.اون دومی هم که پاک شده بود اسمش شبیه همینه که پاک نمیشه فقط آخر اسمش update داشته اونم بعده اینکه لپتاپو خاموش کردم و دوباره روشن کردم برگشت اما راحت پاک شد.حالا این یکی رو چیجوری پاک کنم؟ لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ آنتی ویروسمو اومدم پاک کنم 3تا گزینه داشت 2 تاش پاک شد یکی دیگش پاک نمیشه همش این پیغامو میده.اون دومی هم که پاک شده بود اسمش شبیه همینه که پاک نمیشه فقط آخر اسمش update داشته اونم بعده اینکه لپتاپو خاموش کردم و دوباره روشن کردم برگشت اما راحت پاک شد.حالا این یکی رو چیجوری پاک کنم؟ این تولبار آویراست که برای پاک کردنش شما ie رو باید ببندین تا پاک شه! 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ وقتی اسکن میشه اینجوری میشه و میگه که fix all رو بزن.میزنم اما یه جدولی میاد که یه چیزی باید بنویسم بعد رجیستری بزنم...اگه بلدی لطفا طرز استفادشم یادم بده واقعا سر در نمیارم توی همون پوشه ای که دانلود کردی یه فایل داره به اسم Speedypc.exe اونو باید کپی کنی توی پوشه ای که برنامه رو نصب کردی به احتمال زیاد اینجا نصب کردی : C:\Program Files\SpeedyPC Software\SpeedyPC 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ این تولبار آویراست که برای پاک کردنش شما ie رو باید ببندین تا پاک شه! یبار پیغام میده که ie رو ببند یبارم میگه گوگل کروم رو ببند.این دوتا هم بسته اند دیگه از کجا باید ببندمشون؟ 1 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۲ یبار پیغام میده که ie رو ببند یبارم میگه گوگل کروم رو ببند.این دوتا هم بسته اند دیگه از کجا باید ببندمشون؟ Ctrl+Shift+Esc رو بزنین از قسمت Processes ببینین پروسه ای مربوط به IE و FF بود روش راست کلیک کنین و End Task رو بزنین و یا برین تو هر کدوم از مرورگرا و از قسمت Add-ons تولباری که میخواین پاک کنین رو Disable کنین، دیگه نمیگه مرورگرا رو ببندین 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من یک ipod shoffle هدیه گرفتم ، نرم افزار i tunes رو هم نصب کردم ولی وقتی دستگاه رو به لپ تاپم متصل میکنم ، سیستم اون رو نمیشناسه ، نمیدونم باید چکار کنم ، اگر میشه راهنماییم کنید 2 لینک به دیدگاه
rooeen 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه ی دوستان من میخواستم کارت گرافیک لپتاپمو آپدیت کنم (دو تا گرافیک داره) اومدم nvidia رو آپدیت کنم ارور داد که اول باید ماله اینتل آپدیت بشه بعد رفتم سراغ اینتل فایلشو دانلود کردم و موقع اینستال این ارور میده: this computer does not meet the minimum requirements for inestaling the software اولین بارم نیست که آپدیت میکنم همیشه به راحتی آپدیت میکردم فقط ایندفعه این مشکل پیش اومد windows 7 لطفا راهنمایی کنید > 2 لینک به دیدگاه
elyartab 305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه ی دوستان من میخواستم کارت گرافیک لپتاپمو آپدیت کنم (دو تا گرافیک داره) اومدم nvidia رو آپدیت کنم ارور داد که اول باید ماله اینتل آپدیت بشه بعد رفتم سراغ اینتل فایلشو دانلود کردم و موقع اینستال این ارور میده: this computer does not meet the minimum requirements for inestaling the software اولین بارم نیست که آپدیت میکنم همیشه به راحتی آپدیت میکردم فقط ایندفعه این مشکل پیش اومد windows 7 لطفا راهنمایی کنید > احتمالا مدل و ورژن درست رو دانلود نکردید. برای اطمینان توی Run تایپ کنید msinfo32 و در بخش Component>display ببینید مدل دقیق گرافیکتون چیه./ بر اساس همون مدل دنبال درایور جدیدش بگردید ( ترجیحا از بخش Driver downloads خود سازنده لپ تاپ اقدام کنید در غیر این صورت می تونید مستقیما از سایت اینتل هم دانلود کنید) 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من یک ipod shoffle هدیه گرفتم ، نرم افزار i tunes رو هم نصب کردم ولی وقتی دستگاه رو به لپ تاپم متصل میکنم ، سیستم اون رو نمیشناسه ، نمیدونم باید چکار کنم ، اگر میشه راهنماییم کنید پورت های دیگه ی usb رو تست کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام من یک ipod shoffle هدیه گرفتم ، نرم افزار i tunes رو هم نصب کردم ولی وقتی دستگاه رو به لپ تاپم متصل میکنم ، سیستم اون رو نمیشناسه ، نمیدونم باید چکار کنم ، اگر میشه راهنماییم کنید سلام/ مطمئنی که اصلی ـه ؟ چون تقلبیش خیلی زیاد شده تو بازار و Itunes اون ها رو نمیشناسه بهر حال اگه Orginal هست اخرین ورژن ایتونز (11.0.4 ) رو از اینجا دانلود کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ببین چی میشه ... اگر درست نشد با یه PC دیگه تست کن ممکنه ایراد از Notebook ـت باشه/ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ پورت های دیگه ی usb رو تست کردی ؟ آره امتحان کردم ولی نشد سلام/مطمئنی که اصلی ـه ؟ چون تقلبیش خیلی زیاد شده تو بازار و Itunes اون ها رو نمیشناسه بهر حال اگه Orginal هست اخرین ورژن ایتونز (11.0.4 ) رو از اینجا دانلود کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ببین چی میشه ... اگر درست نشد با یه PC دیگه تست کن ممکنه ایراد از Notebook ـت باشه/ نه مطمئن نیستم چون هدیه بوده ولی روی جعبه اش شماره سریال و همچنین برچسب شبکه بازرسی و نظارت مردمی رو هم داره ، فکر نمیکنم تقلبی باشه آخرین ورژنش رو از خود سایت اپل دانلود و نصب کردم توی اینترنت هم سرچ کردم خیلی ها همین مشکل رو داشتن ولی جواب درستی در موردش پیدا نکردم باشه امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه مرسی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ مشکلم حل شد ، قسمتی که به دستگاه ipod باید متصل میشد درست جا نرفته بود محکم فشارش دادم جا رفت و درست شد 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان چند روزیه که از فلشم نمیتونم چیزی رو کات کنم،فرمتم نمیشه همش ارور میده که write protectهستش چجوری از این حالت درش بیارم؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان چند روزیه که از فلشم نمیتونم چیزی رو کات کنم،فرمتم نمیشه همش ارور میده که write protectهستش چجوری از این حالت درش بیارم؟ فلش دکمه only read نداره ؟ اگه نداره رو یه سیستم دیگه تست کن یا ویندوز رو ببر تو حالت safe mode ویندوزت یا فلش ویروسی شده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده