Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ برنامه کامل فروشنده دوره گرد به زبان c++مربوط به درس طراحی الگوریتم رو میخواد 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ برنامه کامل فروشنده دوره گرد به زبان c++مربوط به درس طراحی الگوریتم رو میخواد شاید به درد بخوره : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلام اگه لینک اپلود فایلی تو ی سایتی گذاشته شه،و بخوایم موقع کلیک کردن روش تو ی تب یا صفه جدید باز بشه چیکار باید بکنیم؟ منظورم تنظیمات سیستم نیستا...تنظیمات رو اون سایته!ک هر کی کلیک کرد اون تب باز شه... با سپاس 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سلاماگه لینک اپلود فایلی تو ی سایتی گذاشته شه،و بخوایم موقع کلیک کردن روش تو ی تب یا صفه جدید باز بشه چیکار باید بکنیم؟ منظورم تنظیمات سیستم نیستا...تنظیمات رو اون سایته!ک هر کی کلیک کرد اون تب باز شه... با سپاس یعنی منظورت قسمت برنامه نویسیه اون وبسایته ؟ مثلا من یه وبسایت میسازم. میخوام لینکای وبسایتم تو یه تب جدید باز بشن. همچین چیزی ؟ 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ اگه لینک اپلود فایلی تو ی سایتی گذاشته شه،و بخوایم موقع کلیک کردن روش تو ی تب یا صفه جدید باز بشه چیکار باید بکنیم؟ منظورم تنظیمات سیستم نیستا...تنظیمات رو اون سایته!ک هر کی کلیک کرد اون تب باز شه... با سپاس اگه منظورت کد HTML ـش باشه که فکر کنم این بود : Target="_blank" x 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ اگه منظورت برنامه نویسیش باشه به این صورت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کد مثلا یه نوشته به اسم hilo هستش که لینک شده به وبسایت نواندیشان و اگه روش کلیک کنی تو یه تب جدید وبسایت noandishaan.com رو باز میکنه میتونی حتی امتحانش کنی. یه فایل متنی بساز . کد بالا رو کپی کن و ببر تو اون فایل متنی paste کن. بعد پسوند اون رو از txt به html تغییر بده. حالا بازش کن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی منظورت قسمت برنامه نویسیه اون وبسایته ؟مثلا من یه وبسایت میسازم. میخوام لینکای وبسایتم تو یه تب جدید باز بشن. همچین چیزی ؟ اهوم... اگه منظورت کد HTML ـش باشه کهفکر کنم این بود : Target="_blank" x همینی ک hillo گفت دیگه؟ اگه منظورت برنامه نویسیش باشه به این صورت : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این کد مثلا یه نوشته به اسم hilo هستش که لینک شده به وبسایت نواندیشان و اگه روش کلیک کنی تو یه تب جدید وبسایت noandishaan.com رو باز میکنه میتونی حتی امتحانش کنی. یه فایل متنی بساز . کد بالا رو کپی کن و ببر تو اون فایل متنی paste کن. بعد پسوند اون رو از txt به html تغییر بده. حالا بازش کن منظورت از فایل متنی چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ منظورت از فایل متنی چیه؟ بابا فایل متنی دیگه رو دسکتاپ کلیک راست کن برو رو گزینه new. بعد text document رو انتخاب کن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ بابا فایل متنی دیگه رو دسکتاپ کلیک راست کن برو رو گزینه new. بعد text document رو انتخاب کن سوالم راضح تر میپرسم: مثلا یه فایل ورد رو آپ کردم...حالا اینو میخوام تو ی سایتی قرار بدم و موقع باز کردن تو ی تب جدید باز شه. این کدی ک دادی رو باید داخل اون ورد کپی کنم؟؟دقیقا کجای متن؟ و اینکه راهی وجود نداره سایت ارائه دهنده آپلودسنتر معلوم نشه؟ یعنی موقعی ک کاربر میخواد دانلودش کنه تو ی پیج به اسم همون سایت واسش باز کنه!! 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ سوالم راضح تر میپرسم: مثلا یه فایل ورد رو آپ کردم...حالا اینو میخوام تو ی سایتی قرار بدم و موقع باز کردن تو ی تب جدید باز شه. این کدی ک دادی رو باید داخل اون ورد کپی کنم؟؟دقیقا کجای متن؟ و اینکه راهی وجود نداره سایت ارائه دهنده آپلودسنتر معلوم نشه؟ یعنی موقعی ک کاربر میخواد دانلودش کنه تو ی پیج به اسم همون سایت واسش باز کنه!! آهان خب اینو از اول بگو نه. شما هیچ کاری نمیتونید کنید. این بستگی به وب سایتی داره که شما قراره لینک رو توش بزارین. اگه سایت رو طوری طراحی کرده باشن که لینک ها تو یه تب دیگه باز شن که خب هیچی. اگر نه که کاری از شما ساخته نیست. این بستگی به طراحی سایت داره. برای سوال دومتون هم باید بگم متاسفانه هرجا لینک دانلود باشه ، آپلودسنتر رو هم میشه به راحتی پیدا کرد. کافیه رو لینک کلیک راست کنید و properties رو بزنید. یه پنجره باز میشه که آدرس اون لینک رو توش نوشته. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ آهان خب اینو از اول بگو نه. شما هیچ کاری نمیتونید کنید. این بستگی به وب سایتی داره که شما قراره لینک رو توش بزارین. اگه سایت رو طوری طراحی کرده باشن که لینک ها تو یه تب دیگه باز شن که خب هیچی. اگر نه که کاری از شما ساخته نیست. این بستگی به طراحی سایت داره. برای سوال دومتون هم باید بگم متاسفانه هرجا لینک دانلود باشه ، آپلودسنتر رو هم میشه به راحتی پیدا کرد. کافیه رو لینک کلیک راست کنید و properties رو بزنید. یه پنجره باز میشه که آدرس اون لینک رو توش نوشته. در مورد سوال اولم:یعنی چی آخه من میخوام خب:icon_razz: در مورد سوال دومم:اینکه بعدا معلوم شه سایت ارائه دهنده آپلودسنتر کجاس اصلا مهم نیس.. فقط میخوام فقط کاربر واسه بار اول میخواد دانلود کنه تبی ک براش باز میشه از سایتی باشه ک مطلب توش گذاشتم. میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
رایش سوم 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ درود کسی می دونه این CD به چه دردی میخوره ؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ در مورد سوال اولم:یعنی چی آخه من میخوام خب:icon_razz:در مورد سوال دومم:اینکه بعدا معلوم شه سایت ارائه دهنده آپلودسنتر کجاس اصلا مهم نیس.. فقط میخوام فقط کاربر واسه بار اول میخواد دانلود کنه تبی ک براش باز میشه از سایتی باشه ک مطلب توش گذاشتم. میشه؟ اولی: خب دست من نیست که. نمیشه دیگه دومی: خیلی دقیق منظورتو نفهمیدم. ولی اگه لینک دانلود مستقیم گذاشته باشی وقتی کاربر روش کلیک کنه بدون اینکه صفحه جدیدی باز شه دانلود شروع میشه. اما اگه آدرس یه انجمن یا وبسایت رو گذاشته باشی آره. اون صفحه تو یه تب جدید باز میشه 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ درودکسی می دونه این CD به چه دردی میخوره ؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ درودکسی می دونه این CD به چه دردی میخوره ؟ 4 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ درودکسی می دونه این cd به چه دردی میخوره ؟ این cd همراه با قطره ی مخصوص برای تمیز کردن لنز dvd rom و یا cd rom هستش../ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ این دیسک برای محافظت از دیسک های زیریش توی بسته ی دیسک خام هستحتما تا حالا دیدین اون سی دی های رو و زیر بسته های سی دی خام که بدون نقره هستن؟؟ اینم کاربردش شبیه همونه این cd همراه با قطره ی مخصوص برای تمیز کردن لنز dvd rom و یا cd rom هستش../ فک میکنم بالایی درست باشه 4 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ فک میکنم بالایی درست باشه من خودم یه دونه داشتم عین همین بود ، ولی حق با شماست.../:w16: 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر مهندسا بچه ها یه بنده خدایی اومد برای کامپیوترم ویندوز نصب کنه.همه ی مطالبم ریخت روی هارد اکسترنال..اما وقتی خواست فرمت کنه فراموش کرده بود جداش کنه.این شد که هر چه داشتم و نداشتم از عکس و پروژه هام حذف شد.نزدیک به 2 سال میشه.اصلا دست به هارد نزدم به امید اینکه یکی بهم بگه قابل برگشته.اخه بهم گفتن ممکن نیست. اینجا کسی نیست که جواب قطعیو بهم بده....خیلی دوسشون داشتم و دارمممنون میشم راهنمایی کنید!!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده