not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ انشاالله که نیست. ( ̄ー ̄) فقط یه چیزی، اگه ویروس دلیلش باشه، یعنی اینکه به هاردش آسیب رسونده؟ لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ فقط یه چیزی، اگه ویروس دلیلش باشه، یعنی اینکه به هاردش آسیب رسونده؟ نع ( ̄ー ̄) هارد آسیب ببینه هزار و یک مشکل دیگه پیش میاد و اصولا سیستم خاموش نمیشه. ریستارت میشه و میگه هارت پرید ( ̄ー ̄) 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ نع ( ̄ー ̄)هارد آسیب ببینه هزار و یک مشکل دیگه پیش میاد و اصولا سیستم خاموش نمیشه. ریستارت میشه و میگه هارت پرید ( ̄ー ̄) عه خوب خدارو شکر ممکنه از ویندوز باشه؟ آخه پیش میاد گاهی، روشن که میکنم ویندوز ارور میده لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ عه خوب خدارو شکرممکنه از ویندوز باشه؟ آخه پیش میاد گاهی، روشن که میکنم ویندوز ارور میده معلوم نیست شاید . من بیشتر رو تهویه ی لپتاپت شک دارم. ویندوز اگه شات دان شه معمولا تو قسمت event ها رویداد رو ثبت میکنه و بهت اخطار میده. حالا اونم بررسی میکنیم. 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ معلوم نیست شاید .من بیشتر رو تهویه ی لپتاپت شک دارم. ویندوز اگه شات دان شه معمولا تو قسمت event ها رویداد رو ثبت میکنه و بهت اخطار میده. حالا اونم بررسی میکنیم. بازم مرسی لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ هرکار کردم نشد برنامه رو اجرا کنم. همش اخطار میداد و صفحه سفید میشد. عکس گرفتم که بزارم اینجا ولی آپلود نشد. ممنون وقت گذاشتی دوست عزیز لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ سلام میگم چرا تو navigation toolbar، آدرس سایتا از چپ به راست رفت از راست به چپ؟ لینک به دیدگاه
AQT789 188 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ سلاممیگم چرا تو navigation toolbar، آدرس سایتا از چپ به راست رفت از راست به چپ؟ روش کلیک کن ، بعد با Ctrl + Shift چپ یا راست عوضش کن 1 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام ویندوز سیستمم سونه زمانی که کیس روشن میکنم قبل اینکه وارد محیط ویندور بشه صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم کسی میتونه کمک کنه فکر کنم که باید ویندوز عوض کنم ممنون میشم راهنمای کنید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام ویندوز سیستمم سونه زمانی که کیس روشن میکنم قبل اینکه وارد محیط ویندور بشه صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم کسی میتونه کمک کنه فکر کنم که باید ویندوز عوض کنم ممنون میشم راهنمای کنید مشکل از ویندوزه حالا دقیق نمیدونم چشه و مشکل از کجاشه (ویروس، کرم و پاک شدن فایل های سیستمی و ...) من وقتی با این مشکل مواجه میشم ویندوز عوض میکنم 1 لینک به دیدگاه
saeed167 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ سلام.سیستم من وقتی روشنش میکنم وبالا میاد صداش در نمیاد.یعنی نه صدای موزیک نه فیلم حتی روشن شدنی هم صدا نمیده.ولی بعد از یکی دوبار ری استارت کردن درست میشه.ویندوزم 7 هست عوضشم کردم درست نشد.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام ویندوزم بلا نمیاد این پیغام خطا هم میاد.ویندوز 7 there is no disk in the drive.please insert disk in to drive/device/hard disk 1/ dr1. لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام ویندوز سیستمم سونه زمانی که کیس روشن میکنم قبل اینکه وارد محیط ویندور بشه صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم کسی میتونه کمک کنه فکر کنم که باید ویندوز عوض کنم ممنون میشم راهنمای کنید ممکنه کارت گرافیکت باشه قبل اینکه ویندوز بخواد بوت بشه f8 و بزن و enable vga mode رو انتخاب کن ببین ویندوزت بالا میاد 1 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام بر مهندسان گرام توی ویندوز 2008سرور من میام و یک دومین میسازم. بعد میام واسه این دومین کاربر تعریف میکنم . تا اینجا همه چیز خوبه. اما مشکل اینه که یوزری که تعریف میشه باید رمزشcomplexity داشته باشه و همه جور حرف و جک و جونوری توش باشه و حداقل 7 حرف باشه و... من میخام این الزام رو پاک کنم یعنی یوزری تعریف کنم با پسورد مصلن 1. 1روز زور زدم :) اما نشد! جالب اینجاست که تا دومینم رو تعربف نکردم توی قسمت >admin tools>>local security میشه تعداد حروف رمز و ... رو تغییر داد. اما به محض نصب شدن دومین این قابلیت از بین میره و کادر مورد نظر خاکستری میشه!! :( راهنمایی کنید که چطور یک یوزر با پسوورد ساده تعریف کنم. پیش آ پیش تشکر 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام بر مهندسان گرام توی ویندوز 2008سرور من میام و یک دومین میسازم. بعد میام واسه این دومین کاربر تعریف میکنم . تا اینجا همه چیز خوبه. اما مشکل اینه که یوزری که تعریف میشه باید رمزشcomplexity داشته باشه و همه جور حرف و جک و جونوری توش باشه و حداقل 7 حرف باشه و... من میخام این الزام رو پاک کنم یعنی یوزری تعریف کنم با پسورد مصلن 1. 1روز زور زدم :) اما نشد! جالب اینجاست که تا دومینم رو تعربف نکردم توی قسمت >admin tools>>local security میشه تعداد حروف رمز و ... رو تغییر داد. اما به محض نصب شدن دومین این قابلیت از بین میره و کادر مورد نظر خاکستری میشه!! :( راهنمایی کنید که چطور یک یوزر با پسوورد ساده تعریف کنم. پیش آ پیش تشکر run ->gpedit.msc->windows settings->account policies->password policy->Password must meet complexity requirements اینو disable کن 2 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ run ->gpedit.msc->windows settings->account policies->password policy->Password must meet complexity requirementsاینو disable کن ممنونم بابت جواب سریعت. توی لوکال که کلن قفل میشه. اما توی بخش group policy قسمت default domain رو باز که میکردم همین تنظیمات رو داشت. اینجا قفل نبود. و میشد تغییر بدی. منم تغییر میدادم اما چون سیستمم رو ریست نمیکردم. تغییرات اعمال نمیشد و نمیذاشت بسازم و منم فکر میکردم حتمن یه جایی دیگه ای رو باید تغییر بدم.:icon_pf (34): ریست کردم و درست شد. باز هم ممنونم مهندس جان 1 لینک به دیدگاه
zipaton 231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ جواب سوال زیر چه میشه؟ سوال دوم منظور از هسته در cpu چیه؟ الان سی پی یو تا چند هسته ای داریم؟ و چند هرتز آیا cpu core i 7 یعنی سی پی یو با هفت تا هسته؟ لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ ممنونم بابت جواب سریعت. توی لوکال که کلن قفل میشه. اما توی بخش group policy قسمت default domain رو باز که میکردم همین تنظیمات رو داشت. اینجا قفل نبود. و میشد تغییر بدی. منم تغییر میدادم اما چون سیستمم رو ریست نمیکردم. تغییرات اعمال نمیشد و نمیذاشت بسازم و منم فکر میکردم حتمن یه جایی دیگه ای رو باید تغییر بدم.:icon_pf (34): ریست کردم و درست شد. باز هم ممنونم مهندس جان این حالت نیاز به ری استارت نداره . میتوانی با gpupdate /force مجبورش کنی بره تغییرات در gpo ها رو بخوانه و روی خودش اعمال کنه . 2 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ این حالت نیاز به ری استارت نداره . میتوانی با gpupdate /force مجبورش کنی بره تغییرات در gpo ها رو بخوانه و روی خودش اعمال کنه . مرسی 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ سلام چطور میشه فایل های آپلود شده در سایت های ایمیل را دانلود کرد؟ ایمیل هم مال خودمون نباشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده