roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من سوالم پر پرسیدن و بی هیچ جواب مرده شوره شب و روزو ومن و این حال خراب 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۶ آیلین اگه زنده ای یه شعر بذار . تنها راه ارتباطیم همین بود ببخشید ادمین کسی در رگهای من تو را آواز می خواند شعله می شوم؛ بیرون می ریزم از چشم هات و جهان، بشکه ی باروت! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ حال همه ی ما خوب است ملالی نیست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خیالی دوووور.... 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۶ از گلی که نچیده ام عطری بر سرانگشتانم نیست، خاری در دل است 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ كاش يه دوست يه نفر هركي بود واس شبايي كه گريه ميكني كنارت باشه حتي اگه ساكت بود.فقط باشه.باشه و غر بزني زار بزني.ولي فقط باشه حتي دعوات كردم اشكال نداره. 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ هر شب یکی اینجا پاییز رو میفهمه پاییز زیبا نیست .. پاییز بی رحمه 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۶ آیلین اگه زنده ای یه شعر بذار . تنها راه ارتباطیم همین بود ببخشید ادمین کسی در رگهای من تو را آواز می خواند شعله می شوم؛ بیرون می ریزم از چشم هات و جهان، بشکه ی باروت! سلام زنده ام ممنونم به یادم بودید رفع اسپم: اگر توزندگی کسی رو داری که تورو به همه چی ترجیح میده دیگه از خدا هیچی نخواه 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۶ پنجره ام به تهی باز شد و من ویران شدم 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۶ هرگاه میخواست برود ،با شکستن چیزی جلویش را می گرفتم... غرورم شکست ... قلبم شکست... بغضم شکست... دیگر چیزی نمانده... 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۶ دلتنگي هاي آدمي را باد ترانه مي خواند روياهايش را آسمان پر ستاره ناديده مي گيرد وهر دانه برفي به اشكي نريخته مي ماند . سكوت سرشار از سخنان ناگفته است . 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۶ دلشوره و دلمرگی،امروز من این گونه است ای کاش که برگردد،آن حس کهن در من... 5 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۷ گره افتاده به کارم ای دوست سخت محتاج دعایم ای دوست گویند که خیر وشر همه دست خداست من منتظر خیر خدایم ای دوست 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۷ حالم بد است مثل زنی وقت زایمان حتی کمی کبود تر از بغض اسمان 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۷ برو با عشقت خوش باش اما تورو خدا هوای عشقتو داشته باش، مثل من اذیتش نکن 1 لینک به دیدگاه
زهرا صدیقی 5 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۷ دلم کمی شعر می خواهد یک فنجان قهوه ی تلخ و تـــــویی که دیگر نیستی محدثه بلوکی 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۸ این روزها که می گذرد، هر روز احساس می کنم که کسی در باد فریاد می زند احساس می کنم که مرا از عمق جاده های مه آلود یک آشنای دور صدا می زند آهنگ آشنای صدای او مثل عبور نور مثل عبور نوروز مثل صدای آمدن روز است...! 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۸ رفتم ، که گم شوم چو یکی قطره اشک گرم در لابلای دامن شبرنگ زندگی رفتم ، که در سیاهی یک گور بی نشان فارغ شوم زکشمکش و جنگ زندگی لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ می روم خسته و افسرده و زار سوی منزلگه ویرانهٔ خویش به خدا می برم از شهر شما دل شوریده و دیوانهٔ خویش 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ باز هم دلخوش به این بودم که بادی می وزد قدر موهایم اگر روز پریشان داشتم ... 1 لینک به دیدگاه
mahsamahi 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده