nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ عشق یک واژه ی زلال است ، تو باید باشی قلب من زیر سوال است ، تو باید باشی فال حافظ زدم آن رند غزلخوان هم گفت... زندگی بی تو محال است ، تو باید باشی... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ من غرق تو ام.. اما غریقم تو نیستی... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ دلتنگـی، پیچیــده نیســت؛ یک دل.. یک آسمان.. یــک بغــض .. و آرزوهــای تـَـرک خـورده ! به همین ســادگـی ...! . 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۳ آدمهای خوب از یاد نمیرن "از دل نمیرن ... " ازذهن نمیرن"! ولی....... زودتر از اینکه فکر شو کنی از پیشت میرن.....!!! 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ روزهای قبل از آنروزها19:01 من برای تو شما بودم و تو برای من تو چه زجری کشیدیم که شمای تو تو شود و تو من عزیزم 3 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ از در در امدی و من از خود بدر شدم...گویی که از این جهان به جهان دگر شدم 1 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ به سکوت سرد مرداب قسم که تو نیلوفر چشمان منی و دل خسته ی من می ترسد که تو پژمرده شوی لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ چه خوش خیال است... فاصله را میگویم... به خیالش تو را از من دور کرده نمیداند جای تو اینجاست... اینجا میان قلبم! 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ روحم میخواهد برود یک گوشه بنشیند پشتش را کنـــد به دنیا پاهایش را بـغل کنــد وبلنــد بلنــد بگویـــد : من دیگـــر بازی نمیکنم چقدر جر میزنی... . 1 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ اون فك كرد همه مث منن;رف سراغ بقیه..منم فك كردم همه مث اوونن;خط كشیدم دور بقیه.. 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ خراش ها هنوز روی پیشانی ام و طعم خون توی گلویم مانده اند... بعد از تو هیچ زخمی خوب نمی شود!! 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ بیهوده خودم را فریب می دهم؛ نسخه دلم پیچیده شده ! مـــــن دیگــــــر حالش خوب نمی شود!! 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ یک نفر باشد بگوید: شرم را بگذار و یک آغوش در من گریه کن... سیف فرغانی 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ دلتنگی هایم که یکی دوتا نیست... بخواهی بشماری تا فردا طول می کشد.! تو که می دانی فردای من و تو چقدر دیر میاید. اما دست از من و دلتنگی هایم برندار میدانی با آنها چه کاخ آرزوها ساخته ام...؟ 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سکوت میکنم بگذار حرفای دلم آنقدر همدیگر را بزنند تا بمیرند 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ من ماندم و ۱۶ جلد لغت نامه که هیچ کدام از واژهایشمترادف “دلتنگی” نمیشود… کاش دهخدا میدانست دلتنگی معنا ندارد!! درد دارد… 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ به تودیع توجان میخواهد از تن شد جدا حافظ به جان کندن وداعت می کنم حافظ خداحافظ ... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ مقدس ترین جای دنیاست...اتاق تنهایی هایم...وقتی...با نیت تو خلوت می کنم... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ بامن باش بامن عاشق بامن مجنون بامنی که نفسم بند شده به چشمانت به نگاهت همین دم را توبامن باش شاید فردایی نباشد 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ همیشه نمی شود زد به بی خیالی و گفت تنهـــــــــــا آمده ام ٬ تنهـــــــا می روم... یک وقت هایی ٬ شاید حتی برای ساعتی یا دقیقه ای ٬کم میاوری ! ... دل وامانده ات یکـــــــــــــ نفر را می خواهد ........! که نیست.......................... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده