mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ هـنوز هــم خـــیآبان هـآ را تنهـایی قدم میزنـَم تنهـــآیی زیـر بآران راه میروَم تنهـــآیی گــریـه میکنم تنهــــآیی .... و بــــآز همـ تنهـآیـ ی 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ او زِ من رنجیده است من چه می دانم که او با چه مقیاسی مرا سنجیده است! من همان هستم که بودم، شاید او چون مرا دیوانه ی خود دیده است بی وفایی می کند بلکه من دور از دیدارِ او عاقل شوم! او نمی داند که من ، دوست می دارم جنونِ عشق را من نمی خواهم که حتا لحظه ای لحظه ای از یادِ او غافل شوم! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خـسـتـه ام، کـمـی هـم بـیـشـتـر… فـراتـر از تـصـورت… سـخـت اسـت بـرایـم تـوصـیـفـش… تـا بـه حـال نـمـیـدانـم، دیـده ای درمـانـدگـی و بـی قـراری هـا را یـا نـه…؟ بـغـض فـرو خـورده در گـلـو را .... بـهـانـه گـیـری هـای دل بـی قـرار را .. و یـا…غـم نـهـفـتـه در نـگـاهـی را … کـه بـآور کن ............ هـیـچ یـک از ایـن هـا، دیـدن نـدارد … چنیـن اسـت ایـن روزهـای مـن ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ صبر می کنی... "انَّ اللهَ یُحِبّ الصابرین" ... خدا هم رقیبم شد!! 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من زبان ایما و اشاره نمی دانم باید تمام قد رو برویم بایستی و بگویی : " دوستت دارم " 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ این خاموشی از سر بهت است از سر خستگی نایی است که نایی دگر برای فریاد ندارد. کاش درد را زبان سخنگویی بود تا شنیده شود و دلی را از عقده ای خالی سازد کاش سکوت را زبان تعبیری بود تا جهانی را به همدردی بشوراند 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ نیــــــــــستی و اتفاقات تلخ ساده می افتند .... نیــــــــــستی و ترس های کوچک ، بزرگ می شوند .... اگه بودی واقعا شرایط بهتر بود؟!!! 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بگذار بگویند دیوانه ام پای آمدن تو در میان باشد، ضریح که هیچ به این درخت چنار هم دخیل می بندم. محمدرضا صالحی 8 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ چقدر خوشبختم ! میتوانم عکس سیاه و سفید تو را ببوسم و باور کنم که در آن سوی سواحل رؤیا با تماس نابهنگام گرمایی به گونهات از خواب میپری ! یغما گلرویی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ یــــــادِ تــــو گـــاهی مــُســَکـــِنـــیست که از نبــــ ـ ـودش بنــــد بنــــدِ تنـــم ضجـــه میزنند... 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ دگر گونیِ حال دارم.... این گونه نه!..آن گونه! این گونه ام کمی قرمز شده از خجالت.... آن گونه روشن است از بوسه ی باد... 10 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ قلبم را نظاره کن چند روزی است وظیفه اش را به فراموشی سپارده چه می کند درونش آشوبی به پاست آشوبی از جنس نعره آسمان گاهی سکوت مطلق گاهی شتابان ........... 11 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ از کسی که نمی شناسی ... گاهی بتی درست میکنی ، انقدر بزرگ که از ابراهیم هم کاری بر نمی آید......... 11 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ دلــــــم برای دلتنگــی ات سخت تنــگ است... و نمی دانی که بــودنــت تنگنای دلتنگی ام را تنگ تر می کند... وقتی بـــودنت هست و نــــبـــــــودنـت هست. و مــن معلق از بــودن و نبــودنت ... آویزانم به عقر به ها...! گویا تـــــــو نیز از تــبــار آنانی که بام هایشان دو هـــــوا دارد...!!! 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ ✔ نــه نمـے دانــے...! هیچــکس نمــے دانــَـد...! پشت ِ ایــ ن چهــره ے آرامـ در دلـَـــ م چه میگــذرد...! نمـے دانـے...! کســے نمـے داند.....! ایــ ن آرامش ِ ظاهــــــر و این دل ِ نـــــــا آرام...! چقــدر خسته امـ میکنــد...! ✔خدایا!اینــ همهـ آدمــ ! منــ خیلیــ شکنندهـ تر از اینــ حرفامــ کهـ بتونمــ برای آدمــ هایــ تو بازیچـــــــهـ باشمــ... 7 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تو چشام اشکی نمونده تو دلم حرفی ندارم دیگه وقت رفتنمه سفر دور و درازه انتظار روز برفی تو دلم داغ زده سرما انتظار آفتاب گرم تو دلم یخ زده اما برف و بوران ، ابر و بارون چیکه چیکه توی ناودون روز ابری، روز سرما انتظار روز برفی ... 6 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تو را در خاطـــــــــــرم دارم همه هنگــــــــــــام.....نه چون نیما که می گوید " شباهنگـــــــــــــــام" 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ دلـــم میــــخواهد عاشـــــــــــق باشد عقلــــــم میـــــــخواهد عـــاقـل باشد ایــــــن میگویــــــد زود باش آن میــــــگوید دور باش احساسم این روزها دو شیــــفت کار میکند وحقوقش را از من میگیرد ؛ اشــــک و بـــی قـــراری !!!! 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ مـــادرمـ میگویــــد ... خـــودتــ را هـم بُـکُـشـــی ... ردّ ایـــن غـم ِ مــشـکــوکــــ ... پشتـــــ ِ شیـطنـتـهــــای ِ دائـمـــی نـگاهتــــ ... گـُــــم نمیشــــود ... 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ من همونم که یه روز , میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگترین , دریای دنیا بشم آرزو داشتم برم , تا به دریا برسم شبو آتیش بزنم , تا به فردا برسم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده